fede Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Zarif said: cehennemde bu olacakmış ama http://i.sabah.com.tr/sb/fotohaber/yasam/magazin_gundeminden_basliklar_327400960565/18_d.jpg bunun kim olduğunu bilene şüku julioarca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 olm adam olun lan sene 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 beyin bedava koyalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zarif Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Rasmon said: fatih ürek? bildi adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Coder said: Mathias said: Geçen gün gördüm arkadaşlar msnde yazışırken ortaya çıkmış ; - Cehennem güzel yer abi. - ? - Düşünsene cennette sırf dinciler var lan. garbıç'a açam dedim.:) o arkadaşın dikkat etsin bütün tecavüzcüler cehennemde Bunu yazan kız bi de :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 tecavüze sıcak bakıyorsa o kadar beklemesin msn versin biz yardımcı oluruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 kasma coder adamlar inanmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HosH Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 cennette gangbang var biz neleri tartışıyoruz hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 said: Ya reenkarnasyon var geri gelcez allah korusun olm.. niye geri döneyim ki? bak o cehennem olabilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 belki bi popstar olarak dönüceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 umut fakirin ekmeği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 herkes kendisinde olmayan şey için savaşır. konuya uydumu bilemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 barnacle said: belki bi popstar olarak dönüceksin. kimin umrunda ki? hayatın trainerını kullanmama izin vermedikleri sürece eğlenceli değil. bu minvalde eklemek lazım milletin söylediği 3yalanı çok seviyorum.. 1.hayat çogüzel tarzı yalanlar. 2.yaptığım hiçbir şeyden pişman değilim tarzı yalanlar. 3.ben yalan söylemem tarzı yalanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 İnsanlar kendini kandırmak üzere yaratılmış ondan öyle yalanlar var. Her gün yataktan .ktiimin hayatı diye uyanırsan bi gün intaar edersn yada içki komasına girersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 yok lan bişi olmuyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Oluyor dasaa şatomdan çık şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Bi de size tüyo eğer bu dünyada karı koca birbirlerini çok sevmiş ve birbirlerine çok sadık olmuşlarsa cennette de beraber oluyolarmış(gerçi free 4 all bir durum varken bunu kim ister bilemem) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 http://www.penguen.com/content/Home/_236_komikazekarikat%FCr.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 akvaryumdaki balık olucağıma tavadaki balık olurum bilader Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Friedman said: Bi de size tüyo eğer bu dünyada karı koca birbirlerini çok sevmiş ve birbirlerine çok sadık olmuşlarsa cennette de beraber oluyolarmış(gerçi free 4 all bir durum varken bunu kim ister bilemem) ben memesi yeni tomurcuklanmış bakire istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 bitane din vardı şeytana tapıyolardı (satanizm diyen ilk 3 kişiye zebani yollıycam) ama şeytana tapma sebepleri Allah zaten çok iyidir hoştur bizi cezalandırmaz ama şeytan kötüdür onun gönlünü hoş tutmak lazım diye tapıyolardı kalmamıştır artık şimdi zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 luciferian Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 azalarak tükenmiş olabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Eger varsa bütün kaliteli adamlar cehennemde olcak lan, cennet nekadar sıkıcı olur böyle ordan cami cemaatinden hacı amca sesleniyo gel yavrum benim huriler bana cok geldi al götür iki tanesini hele falan hmppfss oh bebek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 MERLİN MANSON NEREYE GİDERSE BENDE ORAYA GİDERİM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar