Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

cennet-cehennem geyiğine gel

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Zarif said:

cehennemde bu olacakmış ama

http://i.sabah.com.tr/sb/fotohaber/yasam/magazin_gundeminden_basliklar_327400960565/18_d.jpg

bunun kim olduğunu bilene şüku

julioarca
Mesaj tarihi:
Coder said:

Mathias said:

Geçen gün gördüm arkadaşlar msnde yazışırken ortaya çıkmış ;

- Cehennem güzel yer abi.

- ?

- Düşünsene cennette sırf dinciler var lan.

garbıç'a açam dedim.:)

o arkadaşın dikkat etsin bütün tecavüzcüler cehennemde

Bunu yazan kız bi de :).
Mesaj tarihi:
barnacle said:

belki bi popstar olarak dönüceksin.

kimin umrunda ki? hayatın trainerını kullanmama izin vermedikleri sürece eğlenceli değil. bu minvalde eklemek lazım

milletin söylediği 3yalanı çok seviyorum..
1.hayat çogüzel tarzı yalanlar.
2.yaptığım hiçbir şeyden pişman değilim tarzı yalanlar.
3.ben yalan söylemem tarzı yalanlar.
Mesaj tarihi:
İnsanlar kendini kandırmak üzere yaratılmış ondan öyle yalanlar var. Her gün yataktan .ktiimin hayatı diye uyanırsan bi gün intaar edersn yada içki komasına girersin
Mesaj tarihi:
Bi de size tüyo eğer bu dünyada karı koca birbirlerini çok sevmiş ve birbirlerine çok sadık olmuşlarsa cennette de beraber oluyolarmış(gerçi free 4 all bir durum varken bunu kim ister bilemem)
Mesaj tarihi:
Friedman said:

Bi de size tüyo eğer bu dünyada karı koca birbirlerini çok sevmiş ve birbirlerine çok sadık olmuşlarsa cennette de beraber oluyolarmış(gerçi free 4 all bir durum varken bunu kim ister bilemem)

ben memesi yeni tomurcuklanmış bakire istiyorum.
Mesaj tarihi:
bitane din vardı
şeytana tapıyolardı (satanizm diyen ilk 3 kişiye zebani yollıycam)

ama şeytana tapma sebepleri Allah zaten çok iyidir hoştur bizi cezalandırmaz ama şeytan kötüdür onun gönlünü hoş tutmak lazım diye tapıyolardı
kalmamıştır artık şimdi zaten
Mesaj tarihi:
Eger varsa bütün kaliteli adamlar cehennemde olcak lan, cennet nekadar sıkıcı olur böyle ordan cami cemaatinden hacı amca sesleniyo gel yavrum benim huriler bana cok geldi al götür iki tanesini hele falan hmppfss oh bebek.
  • Yeni Oluştur...