Roqq Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Ya millet ben mass effect 1'i oynamadan bitirdim 2'yi. Elimde 1. oyunda var, ne diyosunuz mass effect 1, ardından 2 iyi gidermi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 şahane olur. süper seridir mass effect. 3 gelse de şu sıkıcı yaz günleri güzel geçse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 garbage'e açtıysan iyi gitmez, oynama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 niye ya nereye açacağımı bilemedim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 garbage'a açacak kadar önemsiz buluyorsan keyif vermez demeye getirmek istemiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Garbage a açacak kadar önemsiz bulmak nedir ya ehuauhah AHAHAHAHAHAHAHAAHA Of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Mass Effect 1 ve 2 rpg değil bu arada, ikisi de action adventure oyunu. 1 baya güzel oyun da 2 1in tekrarı + kötü senaryolusu. Bide minigameleri daha bayık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Burası pratik diye buraya açtım, eski konuyu hortlatmayayım diyerekten. Bi gariplik var ama ya, 1'i stabil çalıştıramıyor benim bilgisayar. Mesela, 1'i medium oynatırken, 2'yi high da oynatıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 garip değil. 1'in optimizasyonu daha kötüydü 2'ye göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 axedice said: Mass Effect 1 ve 2 rpg değil bu arada, ikisi de action adventure oyunu. 1 baya güzel oyun da 2 1in tekrarı + kötü senaryolusu. Bide minigameleri daha bayık. adamın bütün hevesini kaçırdın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar