Bella Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 barbu said: ben telefon faturası yatırmaya gitmistim. 56k internetin oldugu hattı. telefonumu unuttum. veznedar soruyo hangi numarayı odicen die. unuttum hehue dedim gittim geri. ....................... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 benim ilkokulda bir arkadas kendini serviste unutmus. salak en arkada uyuya kalmıs. geri donmus servisci ile okula gidip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 pimi çektikten sonra muhabbete dalıp bombayı fırlatmayı unutmamak lazım. çiçek gibi açılırsınız sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 ben ilk sevgilimi alışveriş merkezinde unutmuştum. ayrıldık sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 bazı insanlar kaka yapmayı unutuyor. sonra neden 150 kilo oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 E ben sevgilim olduğunu unuttum. Çıkmaya başladık 3 gün sonra aradı bağırdı bir sürü. Mesaj atmış daoc oynarken görmemişim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 az önce heroyu kule dibinde unutup alttab yaptım fb almısım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 ben küçüktüm en azından seninki tam nerdlük sdds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 anlaşıldı hepimiz ceviz yemeye başlıyalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Bella said: Coder said: ocağa çay koyduğumu unutmamalıyım(ki her gün 3-4 kere unutuyorum) bunu ben de unutuyorum hep. 3289432 kere çaydanlık yaktım. her gün niyet ediyorum sabahtan çay içecem diye öğleden sonraya kadar ancak demleniyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 kokulu çay için la liptonun olması lazım.süfer bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 kredi kartı şifresini unutmamalıyız hele de markette kasada sıra var ve insanlar tip tip sana bakıyorsa, hadi unuttun diyelim bırak aldıkları arkana bakmadan kaç benim gibi evi arayıp rezillik katsayını arttırma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Az önce N.e.i.l.o.t.h adlı bir hıyar oyunda olduğunu unutup dışarı çıktı. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Coder said: Bella said: Coder said: ocağa çay koyduğumu unutmamalıyım(ki her gün 3-4 kere unutuyorum) bunu ben de unutuyorum hep. 3289432 kere çaydanlık yaktım. her gün niyet ediyorum sabahtan çay içecem diye öğleden sonraya kadar ancak demleniyor niyet ettim niyet eyledim çay demleyip içmeye, uydum hazıl olan demliğe diyo musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 klostrofuck said: bir reklam kampayası hazırlıyoruz. mutlaka unutmamizin gereken unutuesaniz rezil olabileceginizi dusundugunuz ya da soyle diyelim mutlaka unutmamaniz gerken seyleri alabilir miyiz? not: lutfen trollemeyin paticiğe böyle topik açan ALLAHINA kadar trollenir argadaş. wehühehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berkovich Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Mathias said: wehühehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 dışarı çıkarken ayakkabı giymeyi unutup ev terliği ile çıkmak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 devlet dairelerinde isin varsa kimlik fotokopisi vs. yanında bulundurmak :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 sevgililer günün ve doğum gününü unutmayın yoksa gece 12 den sonra öcüye dönüşüp yerler sizi evet bunu koyun tutar o reklam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 telefonu değiştirdiğinizde hatırlatmaları yeni telefona taşımayı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 nereden gelip nereye gittiğini unutmaman gerek... Tarikatçı sanacaklar şimdi beni... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 aslında şey falan da komik olur, işte super villanların notları; death ray'in kendini imha et düğmesini gizlemeyi unutma deathstar'ın tepesindeki açıklığı kapatmayı unutma. yaptığın planı bond'a övünerek anlatmayı unutma. bir dahaki sefere robocop'un göğüs zırhına değil, açıkta olan suratına ateş etmeyi unutma. robocop'u şarj etmeyi unutma.. gibi. sonuncusu villain değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 hahaha cok guzel dasaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 aslında yapıştırıcısı güçlü diye de sunulabilir. ne bileyim, sadece not alman yeterli değil.. şunların yere düştüğünü ve kaybolduğunu düşünsene.. hep oluyor sonuçta. yapıştırıyorsun ama tutmuyor meret.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 unutmayın...fosfor temin edin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar