Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Android Appleri

BonePART

Öne çıkan mesajlar

Yaklaşık 7-8 aylık bir HTC Desire kullanıcısı, düzenli bir android takipçisi olarak kullandığım app.lerin güncel halini tekrardan bir listeliyim bu konuya belki fayda gören olur.

3G Watchdog: Adından da anlaşılacağı üzere 3G kotanızı an be an tutan, istediğiniz tarihler arasında geleni gideni hesaplayıp, kotanızı aşacağınız vakit kulağınızı çekmesini de bilen yegane dost.

AndEpxlorer: Telefon içerisindeki herşeyi çok kolay bir şekilde bulmanıza yarayan şey, böylece SD kartta duran alakasız dosyaları vsleri 2sn de buluyorsunuz.

Evernote: Not tutma şeysi(yazılı, fotoğraf ile, sesli vs), güzelliği telefonunuzdan tuttuğunuz notları telefonunuz kapalı ya da yanınızda olmadığında bile bakma şansı vermesi diyebiliriz. Bunun muadili olarak NoteEverything Pro'yu önerebilirim. Onda galiba nette de bir acc. altında görebilme hedesi yoktu da, bokunu çıkarıp paintle çizerek not tutma bile vardı pratik bir program.

Foursquare: M. Serdar Kuzuloğlu olma application'ı. Hop ordayım hop burdayım hesabı.

Gazeteler: Bir Türk insanının(vay anasını!) yazdığı Radikal, Hürriyet, Fanatik, Sabah, Zaman, BBC Türkçe vs bir dolu gazeteye hızlı erişim şeysi.

Msn Droid: Bu aralar markette bulunamayan benim en hoşuma giden msn app'iydi. Hala başka sitelerden ya da torrentten bulma şansı var, zaten free.

Msn Talk: Sonra MSN Droid'in yerini bu aldı. Ama bununda free versiyonunu kurmuşum, ha bi eksiklik var mı, çok bir şey yok ama bunun da premiumunu buluvereyim aklıma gelmişken.

Ntvmsnbc: Ntvmsnbc'nin mobile reader'ı, derli toplu, hızlı, şık bir app yapmışlar. Haberleri bir kontrol edeyim dediğim zaman genelde ilk tercihim.

Picplz: Instagram'ın Android'de tekabül ettiği program gibi bir şey diyebiliriz. Efekt olarak o kadar zengin değil. Çektiğiniz fotoları bilumum siteye anında upload edebiliyor, programı kullanan arkadaşları takip edebiliyorsunuz vb.

Pulse: En bir güzel RSS reader, dizaynı hoş, widget olarak da kullanılabiliyor, isterseniz Facebook'da eşin dostun paylaştığı linkleri'de takip listenize alabiliyorsunuz.

Rage Faces: Problem officer? Çok eğlenceli bu da, Whatsapp'da falan sürekli millete surat yağdırıyorum tek kelime etmeden diyalog kurabiliyorsunuz.

Shopsavvy: Esasında ben program indirmek için, barcode scan özelliği için kullanıyorum ama programın yapabildikleri bundan daha fazla, barkodu okutup o ürünün nerelerde kaç paraya satıldığına falan bakabiliyormuşsunuz. Tr'de çalışıyor mu o nane denemedim de yurt dışında yaşayanlar için hoş naneye benziyor.

Skyfire: En kapasiteli web tarayıcı. Kendi özelliği sayesinde flash destekli siteleri(Misal facebook'daki bir oyunu bile açabilen, evet aletin götü çıkıyor ama açıyor) açabilen, efendime söyliyim kendi video playerı ile her türlü sitedeki videoları gerektiğinde, sen onları boşver gel ben sana hızlıca izletivereyim şurdan diyerek sunabilen, hoş bir tarayıcı. Bir yamuğunu görmedim.

Soccer Scores FotMob: Tüm ligleri, maçları, canlı skor özelliği ile takip etme şeysi. Fenerin, Galatasaray'ın maçı mı başladı hemen haber ediyor sana, tüm liglerin puan durumlarına bakıyorsun, istediğin takımın ligde yaptığı tüm maçların skorlarına dön bak vs. Hatta widget'ı ile futbol haberlerini takip ediyorsun falan, çok başarılı.

SPB TV: Televizyon izleme şeysi, içinde Türk kanalları olan bulduğum tek app. Çok fazla seçenek yok tabi yerlilerde, Show Tv, Kanal A, Cine5, TRT1 serisi, Power Turk falan var. Yabancılar açısından çok zengin değil zaten ben de sadece arada yerlilere bakarım yattığım yerden belki diye kurmuştum.
(Daha iyi bir TV uygulaması bilen varsa ses ederse de sevinirim)

Tumblr: Malum sitenin uygulaması işte. Hoş hızlı.

TuneIn: Radyo şeysi, ülkelere göre, yerel istasyonlar, dil seçenekleri, tür vs ayırmışlar güzel, temiz bir uygulama.

Twidroyd: Uzun süre TweetCaster kullandıktan sonra geçiş yaptığım yeni favori app'im. Twitter'da yapabildiğiniz herşeyi yapabiliyorsunuz. Menüler kullanışlı, bir bug'a da denk gelmedim, bence en iyi Twitter appi.

Vignette: Gördüğüm en çok efekte sahip sahip kamera programı. Hiç yoksa 70-80 tane var heralde. Yalnız bulabildiğim full versiyonunda max 3.1 mp foto çekiyor. Onun dışında iyi hoş.

WhatsApp: Bilmem bunu tanıtmaya gerek var mı, sanırım tüm mobil platformları destekleyen hoş mesajlaşma şeysi, resmen mesaj paketi, mesaj parası vermeyi 0'a indirecek bir app. Msj, resim, video, ses vs ne varsa çatırt diye yolluyor, güzelce log'da tutuyor. Daha ne olsun.

WiFi File Explorer: Aleti bir kablo kullanmadan, bluetooth yavaşlığına maruz bırakmadan direk olarak Wi Fi üzerinden pc'ye bağlama uygulaması. Aktif edince 192:x x x x bir ip veriyor yazıyorsun tarayıcına, hop içindesin telefonun, dosya upload et, sil vs. Tabi tüm fonksiyonları için Pro'sunu bulunuz kurunuz.

Wikidroid: Wikipedia şeysi, güzel geldi. Olur ha bir bilgi yarışmasında çaktırmadan kopya çekmem gerekir, 1 milyon trink para lazım olur diyerek kurdum.

Zedge: Cep telefonu melodi ve wallpaper indirme şeysi. Melodiler biraz keko, wallpaperlar da keza öyle ama inanın bir mp3'ün bir yerini kesip melodi yapmaya çok üşeniyorum be patiler.

Benden şimdilik bu kadar. Afiyet olsun.

Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Nexus S'teki ekranın kapanma efekti (CRT shutdown effect diye geçiyor sanırım) bir şekilde başka bir telefona uygulanabiliyor mu? Kaç kere aradım bulamadım hiç bir yerde, Gingerbread olması şart sanırım ama onun için bile çözümü bulamadım.. Çok lazım, sıkıldıkça ekranı açıp kapicam sanırım :D

Resmi SGS 2.3 update'inden Samsung kaldırmış diye duydum da istiyorum ben onu
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
Ben de root olayina hallenip hallenip vazgeciyorum , ilk kez bir teknolojik aleti default kullandim aylardir.Cok zahmetli gozuktu gozume nedense.Bir de ikide bir update cikariyor google onlardan mahrum kalicam gibime geliyor.

Bu root isinin nexus s icin cok super yararli birsey oldugu uzerine yazi bulsam da gaza gelsem.
Sosyal ağlarda paylaş

lg optimus one aldım geçen hfatalarda. aldığım ilk gün, telefon şarj olurken root olmak neymiş, froyo neymiş vs anlamadan denilenlerin hepsini yaptım. şimdi telefonu ilk aldığım güne döndürmek istiyorum. herşey gitsin, herşey formatlansın ilk aldığım gün ve firmware e dönsün istiyorum. var mıdır böyle birşey ?
Sosyal ağlarda paylaş

android marketten denediğin çoğu appi indiremiyorum. ülkenizde geçerli değil benzeri bir hata veriyo. çok da yaygın şeyler advanced task killer vs gibi. appbrain'den indireyim dedim orayı kullanmak için android markettan appbrain app lazımmış onu da indiremiyorum -.- halp please
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...