Lord_Argos Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 reampage said: hmm varmış app değilde linkden girince çıkıo notlar evet. Evernote'u ben çatır çatır kullanıyorum ama bundan farkı tam olarak ne yazarsan iyi olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Evernote bana zor geliyor cok daha özelliği var belki ama nedense alışamadım, bu cook basit geldi ve no defterine yazmıyorum artik bisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Lord_Argos said: Şimdi buldum. Baya güzel bir uyandırma servisi programı: Wake Voice https://play.google.com/store/apps/details?id=com.adnfxmobile.wakevoice&feature=search_result Weather - News - Calendar - Horoscop Alarm durunca karşınıza bunlar çıkıyor, örnek Weather'da istanbul'da yağmur yağma şansı, sıcaklık vs bilgiler, News'de ntvmsnbc'nin rss'lerini aldım, direk sabah gazetesi kafasında oldu. Ayrıca Radyo özelliği ve haberleri filan sesli okuma özelliği de var ama ingilizce gerekiyor.alarm için ben doubletwist alarm clock kullanıyorum, çok memnunum. yatmam gereken saatleri bile söylüyor bana sleep cycle cart curt diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Anne gibi alarmmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 5-10k kişi tarafından indirilmiş iyi mi diil mi belli olmayan paralı programlara nası para akıtıorsunuz ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 biraz yorum okuyorum, biraz arayüzüne bakıyorum eğer güzelse alıyorum. Zaten 0.25$ olduğu için çok da sorgulamamıştım açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar