ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 quote'la alakamiz ne ki? Derken bricked kernel'im ile random reboot aldım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 benim first boot bitmedi yarım saat. baştan deniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 full wipe yapmış mıydı? Aromada neleri seçtin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 brick kernel herşey default sadece s2w ye yes dedim. araştırdım biraz SuperCID falan diyolar. yapmadığım bi o var sanırım. da daha önce sorun olmamıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 wipe'i cwm'de mi yapiyorsun yoksa aroma'da mi wipe ettirmek istiyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 cwm'de superwipe ile yapıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 super wipe scripti ile mi? öyle değil de CWM içinden wipe edip dene bence. CID ile bi alakasi olacağını sanmiyorum. CID'ın kaç bu arada? HTC_0001 mi yapmak gerekiyordu neydi... tam hatırlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 ikisini birlikte denedim. sadece cwm ile deneyelim bakalım. birde first boot sende ne kadar sürdü. cid kaç bilmiyorumki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 3-4dk cid'i adb ile öğreniyorsun da v1.0.1'i kurabiliysen CID'in uygundur diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 cwm wipe ile deniyorum. olmadı supercid i yaparız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Yol yakinken default gelen kernela dönmeli. Bricked hiç stabil ve akıcı değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 s-on olmuş cihaz nasıl olduysa. heralde o yüzden kurulmuyor. bende Android Revolution HD 6.8.0 i kurdum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 azmettim nihayet kurudm v2 yi (: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=25593366 burdan yardım aldım ama daha bi dünya şey yaptım. ne olduklarını bile hatırlamıyorum (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 abi romlar için genel başlık açılsa ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 olabilir aslında. Kullandığımız ROM'lari kernel'ları paylaşırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 moriQ said: azmettim nihayet kurudm v2 yi (: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=25593366 burdan yardım aldım ama daha bi dünya şey yaptım. ne olduklarını bile hatırlamıyorum (: ben 1.0.1'e geri döndüm :/ 2.0.0 sadece bricked kernel ile yükleniyor. 1.0.1 kernel'ini arayip flashlamakla uğraşamadım. 1.0.1 çok daha stabil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Ben de SlimRom kullanıyorum; http://www.slimroms.net/ 1 ay oldu, çok memnunum şimdilik.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Whatsup Messenger'da gönderdiğim mesaj iki tik aldığı halde karşımdaki nasıl offline gözükebiliyor? İki tik alabilmesi için online olup okuması gerekmiyormu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Android de ilk tik gonderdin ikinci tik ona ulasti demek. iphonelar arasinda ikinci tik okudu anlaminda. edik: http://wiki.answers.com/Q/What_do_the_2_green_ticks_mean_on_whatsapp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Şöyle Crimson Skies tarzı oyunlar var mı android için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 pati app istiyoruz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Opera mini kullanıyorum ve çok memnunum ama eksisozlukda felaket saçmalıyor. Araması bri garip, bulduğun konunun diğer sayfalarını göstermiyor, tümünü göster butonu yok. Bir haftadır böyle oldu nedendir bilmiyorum. Opera gibi hızlı sayfaları hızlı yükleyen içeriği tek kolon halinde sunan hızlı bir alternatif browser öenerebilirmisiniz ? Youtube da açmıyor opera mini, youtube u açan bir broewser olsun. Dolphin mini hd yi kurdum, eksisozluk sorunları bitti, youtube açılıyor ama motion sickness oldum, nasıl bi işdir iki dakika gezidim midem bulanmaya başladı buda bir ilkdir benim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Dolphin iyidir. Bilgisayarinla senkronize gitmek istiyorsun firefox yada chrome da iyidir. Firefox kullaniyorum derse gitmem gerektigi zaman acik tab lar otomatik telefondada cikiyor. Biri bana music player onerebilir mi one x den s3 e gectim samsung un player i sucks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 PowerAmp. Daha iyisi gelmedi. Lockscreen'de gesture ile albüm ve şarkılar arası geçiş falan yapabiliyorsun. EQ'ı da baya iyi. HTC cihazlarda Beats de destekliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 htc yok artik. devir s3 devri her nekadar memnun olmasamda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar