SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Abi google play sayfası tam açılmıyor bende? Resimler fln açılmıyor, yarım kalıyor sayfa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teodor Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 önceden önerdim yine şidddddetle öneriyorum. swiftkey 3keyboard mükemmel bir app. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 1 ay dolmak üzere trial'in ve sanırım alıcam direk ,bu saatten sonra normal klavyeyle yazabileceğimi bile düşünmüyorum :) anaa okumamştım önceki sayfayı yine 1 dolar olmuş ,direk alayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teodor Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Seperate said: 1 ay dolmak üzere trial'in ve sanırım alıcam direk ,bu saatten sonra normal klavyeyle yazabileceğimi bile düşünmüyorum :) htc one x in klavyesi fena değil ama galaxy s3 çok berbat kesin lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Swiftkey cidden çok iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Foursquare 'da check-in yaparken bir arkadaşımızı da nasıl ekleyebiliyoruz? IPhone'da bu özellik var ama Android'de göremedim, en son sürümü kullanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 boat browser i deniyeniniz var mi? Bana çok hizli geldi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 telefona zamanında saçma bi rom yüklemiştim de bi sürü şey birikince yenisiyle uğraşmak çok zor geliyodu. sonunda yeni bi rom yükledim, bu sefer app'lerle doldurmicam telefonu umuyorum aletin çözünürlüğü arttı sanki :D genişledi bi ferahladı ekran Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 çömlek oyunu çok iyi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 S3 için 3g ve edge arasında geçiş yapabileceğim bi widget var mı? rootlu değil telefon. bir de şu an en iyi klavye hangisi. ben swiftkey 3 kullanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Open garden bluetooth üzerinden telefonu kullanarak net girebiliyorsunuz. Hot-spot kullandığımda telefona mail düşmüyor. bunu gördüm yaralı bir uygulama. kullanımı da çok basit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Dropbox uygulamasında s3 kullananlara özel 50 gb alan oluyormuş. benim neden alanım yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 soyle guzel bir "old-school rpg" veya "https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gamevil.monster.global tarzi pokemon savastirma oyunu" veya "bir trading card game (online oynanan)" tavsiye edebilecek olan var mi android icin (evet 3 alakasiz turden isteklerimi bir arada ilettim).. telefonum galaxy s2.. avadon vardi humble bundle'dan aldigim ama s2 ile uyumlu diilmis o.. cok uzuldum.. soyle hikayesi cok guzel olan ve telefonda oynamasi rahat bir rpg ariyorum.. bard's tale var ama o bildigim kadariyla baya sesli dialog eklenmis bir oyun.. gorselligi falan da daha fazla old-school'lara gore (cok battery harcar sdf).. daha eski tarz bi sey ariyorum ben.. kulaklik takmak istemiyorum.. bol bol okumali bir sey yani istedigim.. hatta avadon tarzi diyeyim direkt.. ayrica diger iki turden de tavsiyesi olanlari beklerim sdf.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 ya bi soru sorucam ama nasıl sorsam bilemedim. xperia neo v var elimde, demin downgrade ettim. kendi albüm programı baya sorunlu, resimler arasında geçiş yaparken ilk başta bi bulanık gösteriyo sonra kendini toparlıyo. ics'e geçmeden önce de bu albüm vardı, ics'e geçince bu albüm kaldı, başka bi tane daha eklendi ama.(galeri diye de geçiyo olabilir.) istediğim şey gingerbread kullanıp o ics'deki albüme ulaşıp bi yandan da onu kullanmak. not: şu anki uygulama ics'de de aynı şekilde piksel piksel açıp sonra kendini toparlıyodu. ulaşabilir miyim o uygulamaya? ya da galerimsi bi program öneriniz var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 abi bende de aynı sorun vardı. hatta aynı telefon var bende de, hafıza kartımı yeniledim cillop gibi oldu şuan. hiçbir sorun yok. düz galeriyi kullanıyorum. bahsettiğin şey hani galeriden fotoğrafı seçip tam ekran bakmak isterken oluyor değil mi? toparlayamıyor kendini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 aynen dediğin problem. hafıza kartım tee 5800'dan kalan, dediğin gibi o sorun oluyo demek ki. neyse buldum aradığım galeri programını. şimdi şey sorayım, ics iken fontları küçük ayarlamıştım. ics kurmadan önce de var mıydı öyle bi ayar hatırlamıyorum da, bulamadım font ufaltma olayını. gingerbread'de yok muydu öyle bi şey ben mi bulamıyorum acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Quickpic kullanın, candır kendisi, cache tutar süper hızlı açılma yapar sdfd https://play.google.com/store/apps/details?id=com.alensw.PicFolder&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5hbGVuc3cuUGljRm9sZGVyIl0. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 S3 kullanıcısıyım. Default rehberden hiç memnun değilim. Facebook ve Gmail entegrasyonu yaptım fakat kişilerin resimleri ve bilgileri rehbere gelmiyor. Gelenler de çok kötü kalitede. Nokia arama menüsüne benzer, pratik ve hızlı bir rehber arıyorum. Ücretli de olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Contapps kullanıyorum şu aralar. Rahat bi arayüzü var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 contapps diye arattım, contacts+'i buldu. Bu mudur? Ayrıca onu da yukledim, biraz deneyelim. Keşke rehberdeki fotograf işini düzgün yapabilselerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 contapps başarılıymış. kurdum ve memnun oldum direk :D ama bi şey sorayım, main screen'e kısayol olarak kişi atabiliyorum da, yapmak istediğim şey bu değil. attığım kısayola bastığım anda o insanı arasın, bi tane daha koyayım kısayol o da bastığım anda mesaj yazma ekranına geçip klavyeyi açsın istiyorum. kendi uygulamasında var bu olay ama kısayollara resim eklemeyi beceremedim. çöp gibi duruyolar ekranda :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Evet evet o. Adı değişmiş galiba. Hem mesaj hem arama kaydı hem rehber tek bi appte, kullanımı da fena değil. Aslında go dialer çok iyiydi bu işte de go launcher istiyor illa, onu da kullanmaktan sıkıldım. edit : from senin dediğini yapan ben bi yandexin favoriler sayfasını gördüm, tercih edilen eylem olarak arama - mesaj atma vs. ayarlayabiliyorsun. Belki sırf buna özel bi app widget vardır ama gördüğüm bağlantı kısayolları hep kişi sayfasını açıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 FromTheHell said: aynen dediğin problem. hafıza kartım tee 5800'dan kalan, dediğin gibi o sorun oluyo demek ki. neyse buldum aradığım galeri programını. şimdi şey sorayım, ics iken fontları küçük ayarlamıştım. ics kurmadan önce de var mıydı öyle bi ayar hatırlamıyorum da, bulamadım font ufaltma olayını. gingerbread'de yok muydu öyle bi şey ben mi bulamıyorum acaba? abi ben direkt 4.0 ICS kullanmaya başladım maalesef, ICS'de sen de biliyorsundur, Ayarlar/Ekran/Yazı Tipi Boyutu ' na giriyorsun. Gingerbread kullanmadım :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Spyro said: soyle guzel bir "old-school rpg" veya "https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gamevil.monster.global tarzi pokemon savastirma oyunu" veya "bir trading card game (online oynanan)" tavsiye edebilecek olan var mi android icin (evet 3 alakasiz turden isteklerimi bir arada ilettim).. telefonum galaxy s2.. avadon vardi humble bundle'dan aldigim ama s2 ile uyumlu diilmis o.. cok uzuldum.. soyle hikayesi cok guzel olan ve telefonda oynamasi rahat bir rpg ariyorum.. bard's tale var ama o bildigim kadariyla baya sesli dialog eklenmis bir oyun.. gorselligi falan da daha fazla old-school'lara gore (cok battery harcar sdf).. daha eski tarz bi sey ariyorum ben.. kulaklik takmak istemiyorum.. bol bol okumali bir sey yani istedigim.. hatta avadon tarzi diyeyim direkt.. ayrica diger iki turden de tavsiyesi olanlari beklerim sdf.. https://play.google.com/store/apps/details?id=au.com.tinmangames.gamebook1android&feature=featured-apps#?t=W251bGwsMSwyLDIwMywiYXUuY29tLnRpbm1hbmdhbWVzLmdhbWVib29rMWFuZHJvaWQiXQ.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 @theridone hadiya, neyse en azından doğru hatırlıyomuşum yerini. peki font size changer gibi bi uygulama mevcut mu bildiğiniz? font/font size/font changer gibi aramalar yaptığımda ya herkesin şikayet ettiği programlara denk geldim, ya da sadece ics destekleyen :( yazılar gözüme gözüme giriyo resmen sinirim bozuldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar