Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Android Appleri

BonePART

Öne çıkan mesajlar

Dice player güze bir video oynatıcısı. tegra2 telefonlar için kendi plugini indirince 720p mpeg4(h264) filmleri takılmadan izliyorsun. Mx player'de takılan animeler, filmler bu oynatıcıda hiç takılmadı. Kendim test ettim (:P),ama mkv uzantı medyalarda hw-acceleration çalışmadı. Mobil medya oynatıcınlarında böyle bir sorun var galiba.

Tek kötü yanı üçretsiz versiyonun reklamlı olması. ama reklam-add'i sadece pause'layınca çıkıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

bir sey telefonumun pilini iciyor resmen.. galaxy s2 kullaniyorum.. custom rom yuklu ama ondan kaynaklandigini sanmiyorum (2 aydir kullaniyorum, yeni basladi problem)..

iyi bir battery monitore ihtiyacim var.. boyle hangi app icine etmis pilin gostersin istiyorum.. https://play.google.com/store/apps/details?id=ccc71.bmw&feature=more_from_developer#?t=W251bGwsMSwxLDEwMiwiY2NjNzEuYm13Il0 deneyecegim ama sizin bildiginiz daha iyi bir app varsa ona bakayim.. telefonla ilgili de bir sikinti olabilir ama bilemedim.. kapaliyken bile pil azaliyor sanirim.. nasil oluyor anlamadim ama..
Sosyal ağlarda paylaş

iphone 4 den nexusa gecmistim bir kac ay once.
o kadar pismandimki anlatamam telefonu kriasim geliyordu durmadan.

simdi biraz toparladi telefon yandex ile.
jorte diyede bir calander buldum o da fena degil.
ex dialerda iyi ama daha iyisi lazim.

iyi bir msg programi lazim ayrica.
lockscreene guzel birsey bulamadim.

mail programi yok dogru durust k9 falan hikaye bence.

varsa saglam program tavsiyeleriniz acigim. yoksa her platformda iphone cigirtganligi yapmaya devam edecegim:)
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...