Dynun Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 valla yüklediğim launcherlar arasında en hızlısı buydu. telefonun orjinalinden daha hızlı. bi de tema değil bu. direk light bi launcher. başarılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Galaxy Note ve Go Launcher gayet stabil çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 dinan ben bunu indiremedim ya :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Dice player güze bir video oynatıcısı. tegra2 telefonlar için kendi plugini indirince 720p mpeg4(h264) filmleri takılmadan izliyorsun. Mx player'de takılan animeler, filmler bu oynatıcıda hiç takılmadı. Kendim test ettim (:P),ama mkv uzantı medyalarda hw-acceleration çalışmadı. Mobil medya oynatıcınlarında böyle bir sorun var galiba. Tek kötü yanı üçretsiz versiyonun reklamlı olması. ama reklam-add'i sadece pause'layınca çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Theridone said: dinan ben bunu indiremedim ya :/ edit: şaşırmışım. abi telefonun ekranına göre indiriceksin. en sol üst köşedeki zımbırtılardan. sağda da istediğin widgetları indiriceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Cok sagol dinanim hemen kuruyorum suan, bakalim nasil olacak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Çok bişey bekleme oldukça sade ama acayip hızlı. Bu arada, masaüstünüzde contact widget tarzı bişey kullanıyo musunuz? ben her seferinde dialera girip ismi kodlamaya üşeniyorum :( masaüstüne tek tek kişi çıkardım o da çok efektif olmadı sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prondir Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 sık kullanılanlar listesi hazırlayabilirsin. Widgeti da oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 rom'da hata var sanırım sık kullanılanlarım çalışmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Go contacts desem.. Widgetı var istediğin şekilde ayarlıyorsun. Ben favoritesımı gösterecek şekilde ayarladım, portrelere tıklayarak arama yapıyorum masaüstünden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 şu an bunu kullanıyorum zaten de. tipini beğenmedim desem :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 ex dialer ne güzelmiş yeni keşfettim dialer olayını hergün yeni bişey öğreniyorum valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Ben bir on sayfa kadar önce sanırım demiştim onu. Konuyu takip et =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 hergün bakıyorumda gözden kaçmış demekki (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Dynun said: tipini beğenmedim desem :/ Tema indirebiliyorsun, hatta abartıp kendin tema yapabiliyorsun. Transparan tema var mesela benim kullandığım, güzel oluyor live wallpaperla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 transparanı biliyorum evt. başka tavsiye edebileceğin var mı öyle sade bişey? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Tüm Angry Birds'lerden nefret etmiştim, yeni Space çok iyi olmuş ama. Para verip reklamsız versiyonunu bile aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 baya iyi gibi, su hatice one ciksa da, alip ortamlara aksam ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 temple run androide çıktı demiş miydik, geri bakmaya üşendim. duymayan varsa da görmüş olssun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 söylenmedi o. çok iyi oyun ya. ama bi türlü ilerleyemedim bi yerde takılıp kalıyom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 bir sey telefonumun pilini iciyor resmen.. galaxy s2 kullaniyorum.. custom rom yuklu ama ondan kaynaklandigini sanmiyorum (2 aydir kullaniyorum, yeni basladi problem).. iyi bir battery monitore ihtiyacim var.. boyle hangi app icine etmis pilin gostersin istiyorum.. https://play.google.com/store/apps/details?id=ccc71.bmw&feature=more_from_developer#?t=W251bGwsMSwxLDEwMiwiY2NjNzEuYm13Il0 deneyecegim ama sizin bildiginiz daha iyi bir app varsa ona bakayim.. telefonla ilgili de bir sikinti olabilir ama bilemedim.. kapaliyken bile pil azaliyor sanirim.. nasil oluyor anlamadim ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hayspat Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1179809 Daha iyisini bulamazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 opera mini guncellenince sayfalari bi soluk gostermeye basladi sanki ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 kozalak said: opera mini guncellenince sayfalari bi soluk gostermeye basladi sanki ya. dolphin mini kullan bence alışınca unutuyosun operayı fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 iphone 4 den nexusa gecmistim bir kac ay once. o kadar pismandimki anlatamam telefonu kriasim geliyordu durmadan. simdi biraz toparladi telefon yandex ile. jorte diyede bir calander buldum o da fena degil. ex dialerda iyi ama daha iyisi lazim. iyi bir msg programi lazim ayrica. lockscreene guzel birsey bulamadim. mail programi yok dogru durust k9 falan hikaye bence. varsa saglam program tavsiyeleriniz acigim. yoksa her platformda iphone cigirtganligi yapmaya devam edecegim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar