MrLevie Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 telefondan şu an Play e bağlanabiliyormusunuz? an itibaryile bağlanmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Bağlandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 no connection diyor sabahtan beri ya=/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Laorx said: e şimdi yazdığımız uygulamaları satabilcez mi eylül sonunda fln olucakmış oda diye okudum biyerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 yahu çıldırıcam bağlanamıyorum sabahtna beri. edit: tamam çözdüm, saatler ileri alıyoruz ya, benim salağın kafası karışmış 1980e atmış yılı. darladı sabahtan beri... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 GERGE said: En iyi klavye bence: https://play.google.com/store/apps/details?id=net.cdeguet.smartkeyboardpro&feature=search_result ya gecen bir sey sormustum layout prpblemiyle ilgili, adamlara mail de attım ama sallamadılar lan.alacakları olsun valla. default android keynlarda bile 8 e basınca i harfi cıkıyor, bunda ne yaptıysm cıkaramadım.turkce layout kullanıyorum o yuzden.alıstım gerci gerek kalmadı ama salak bise sinir etti durduk yerde. iyi klavye ama ona laf yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 i harfi çıkıyor abi. bunu oradan yazdım hatta: i ben sen i harfi klavyede düz görünmüyor dedin sanmıştım. hatta baktım, düz de görünüyor bende şu anda ICS ile. l'nin yanında. language'den current language türkçe şeç, language selection key'de türkçe ve ingilizce şeç. çıkıyor. bir de türkçe dil paketi var, onu indir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Hatta SS aldım: http://i.imgur.com/fp7ET.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Yine yanlış anladım seni sanırım =) Aramızda iletişim sorunları var, bu iş yürümez bence =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 hahah senle anlasamıyoruz bu iliski yurumeyecek sdf bahsettigim o degil, yani turkce layoutta i harfi var evet onda sorun yok.english layout kullanırken i harfini yazmak icin 8 e basılı tutunca i secenegi gelmiyor. dil olarak eng ve tr secili klavye ayarında. accent ayarı da secili (tusa basılı tutunca diger harf seeneklerinin cıkması olayı) sorun ing. layout kullanırken tr accentini kullanamamak. aman ya boyle kullanırım napim.hem ı da lazım oluyor cogu zama , boyle daha iyi oldu sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 oha bu benim sorunum işte. Swype'ın 3.23 versiyonunu Desire'da kullanıyordum. İngilizce layout'ta türkçe sözlük ile. 3.23'ün qhd versiyonunu bulamadım. Swype beta programında ise türkçeyi seçince türkçe layout'a dönüyor. :( HTC'nin stock keyboard'ının sözlüğü baya kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 abi ben sözlüğü hiç kullanmıyorum ya. tek tek bsıyorum bütün harflere :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Edge - 3G switch için ne önerirsiniz ? Gerekli midir veya böyle birşey ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 telefonun root olu olması gerek onun için. hatta custom rom yüklemen gerekiyo galiba. cyanogenmod da var default. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Hmm benim telefona yokmuş, sitesinde görünmüyor. Edit : Peki değiştirmese de en azından gösterse 2G mi 3G mi bağlanmışım ? Onu görmek mümkün mü ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 GERGE said: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bithack.apparatus&feature=editorial-apps_editors_choice Süper oyuna benziyor, Market Unlocker'ı kapattım bakalım, alabilecek miyim? bu oyun wildfire s i kastırır mı ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 NFS Shifti aldım. Beklediğimden de iyi çıktı oyun. Sensation reportin' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 apparatus çok iyi ya. pek beğendim ben. incredible machines tarzında. lan hakkat incredible machines i android platforma uyarlasalar var ya paranın anasını ağlatırlar bence ha. incredible machines gibi puzzle tadında Clever Contraptions varmış. denenebilir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uk Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 beyler SPB Shell i bilen vardır belki, Yandex bu SPB yi satın almış ve SPB Shell i biraz modifiye edip Yandex.Shell olarak sunmuşlar :) https://play.google.com/store/apps/details?id=ru.yandex.shell Benim için büyük güzellik oldu çünkü tam da biraz daha ucuzlasa (15$ fiyatı) alırım falan diyordum :) Ben çok başarılı buldum :) hele hava durumu widget ı süper olmuş, klasörleme yapısı da çok başarılı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 apparatusu indirdim o kadar övünce siz. denemedim daha. şu yandexe de bir bakalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 yandex iyi görünüyor. deneyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 oha yandex spb shell i mi satın almış. süper lan. direk yükleyeyim bakalım nasıl olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 yandex telefona uyumlu değil ya heveslenmiştim ake..bende mailini indirdim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 abi rezillik. yandex 75mb ram harcıyor. yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 oha benim telefonda okadar ram var ztn sfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar