Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Android Appleri

BonePART

Öne çıkan mesajlar

GERGE said:

En iyi klavye bence: https://play.google.com/store/apps/details?id=net.cdeguet.smartkeyboardpro&feature=search_result

ya gecen bir sey sormustum layout prpblemiyle ilgili, adamlara mail de attım ama sallamadılar lan.alacakları olsun valla. default android keynlarda bile 8 e basınca i harfi cıkıyor, bunda ne yaptıysm cıkaramadım.turkce layout kullanıyorum o yuzden.alıstım gerci gerek kalmadı ama salak bise sinir etti durduk yerde.
iyi klavye ama ona laf yok.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
i harfi çıkıyor abi. bunu oradan yazdım hatta: i

ben sen i harfi klavyede düz görünmüyor dedin sanmıştım. hatta baktım, düz de görünüyor bende şu anda ICS ile. l'nin yanında.

language'den current language türkçe şeç, language selection key'de türkçe ve ingilizce şeç. çıkıyor. bir de türkçe dil paketi var, onu indir.
Sosyal ağlarda paylaş

hahah senle anlasamıyoruz bu iliski yurumeyecek sdf

bahsettigim o degil, yani turkce layoutta i harfi var evet onda sorun yok.english layout kullanırken i harfini yazmak icin 8 e basılı tutunca i secenegi gelmiyor. dil olarak eng ve tr secili klavye ayarında. accent ayarı da secili (tusa basılı tutunca diger harf seeneklerinin cıkması olayı)
sorun ing. layout kullanırken tr accentini kullanamamak. aman ya boyle kullanırım napim.hem ı da lazım oluyor cogu zama , boyle daha iyi oldu sdfg.
Sosyal ağlarda paylaş

oha bu benim sorunum işte.

Swype'ın 3.23 versiyonunu Desire'da kullanıyordum. İngilizce layout'ta türkçe sözlük ile. 3.23'ün qhd versiyonunu bulamadım. Swype beta programında ise türkçeyi seçince türkçe layout'a dönüyor. :(

HTC'nin stock keyboard'ının sözlüğü baya kötü.
Sosyal ağlarda paylaş

beyler SPB Shell i bilen vardır belki, Yandex bu SPB yi satın almış ve SPB Shell i biraz modifiye edip Yandex.Shell olarak sunmuşlar :)

https://play.google.com/store/apps/details?id=ru.yandex.shell

Benim için büyük güzellik oldu çünkü tam da biraz daha ucuzlasa (15$ fiyatı) alırım falan diyordum :)

Ben çok başarılı buldum :) hele hava durumu widget ı süper olmuş, klasörleme yapısı da çok başarılı
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...