Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Android Appleri

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Dolphin hd de en çok hoşuma giden flash içeriği kafadan engellebiliyoruz tıklamadığın sürece aktif olmuyor böylece makine kasılmıyor. Hoş Note zaten kasılmıyor ama çok daha akıcı açılıyor siteler.
Mesaj tarihi:
abi ben optimus black'in kendi tarayıcısını kullanıyorum hiç extra tarayıcı yüklemek aklıma bile gelmedi. ne getirisi oluyor?
bi de stock tarayıcı kadar hızlı oluyor mu açma kapama? ışık hızında çok beğeniyorum çünkü
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
opera mini'yi tek kullanma nedenim siteleri aşırı hızlı açması. Doplhin'de öyle bir şey var mı? Vodafone'nun sınırsız 2G'sini kullanıyorum yani.
Mesaj tarihi:
dolphin hd de baya hızlı battery saver eklentisi var task killer aynı zamanda internet yavaslayınca basıyorum hızlanyo tekrar..ama opera miniye alısmısım sayfaları sıgdırmasına bi garip geliyo hala dolphin.
Mesaj tarihi:
hah evet ya ben de bi ara kurmuştum ama neden kaldırdım geri diyordum. opera mini nin sayfa sığdırma ve zomlama özelliği baya başarılı geliyo bana. dolphin hd nin sayfa gösterimi beğenmemiştim hatırladıgım kadarıyla.
Mesaj tarihi:
ya juicedefender sonra dolphinin battery saverlarını kullandım fln pek begenmedim şimdi telefonun pili su gibi bosalıyo eskisindende fena siz ne kullanıyosunuz pil için?
Mesaj tarihi:
yok task killer kullanmıyorum ztn sadece ekran kapalıyken wifiden 3gye alıyo acınca tekrar wifi fln
@küheylan olm bende gecen yaza kadar aynı durumdaydım yıldıza basınca saati söylüyo diye way anasını diyodum
Mesaj tarihi:
SNA1L said:

Valla benimki 2 3.4 ama bende öyle ekran kapaninca wifi kapat vs diye bi ayar yok

wi fi ayarlarinda gelismis seceneklere baktin mi? orda wi fi sleep policy olmasi lazim.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...