Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Ya bu browserlarda sitelerin mobil sayfalarini kapatmak icin bi eklenti yokmu? İstemiyorum mobil sayfalari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Nvm. Dolphin hd yi desktop olarak ayarlayinca hallediyormus. Suoer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Dolphin hd de en çok hoşuma giden flash içeriği kafadan engellebiliyoruz tıklamadığın sürece aktif olmuyor böylece makine kasılmıyor. Hoş Note zaten kasılmıyor ama çok daha akıcı açılıyor siteler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 abi ben optimus black'in kendi tarayıcısını kullanıyorum hiç extra tarayıcı yüklemek aklıma bile gelmedi. ne getirisi oluyor? bi de stock tarayıcı kadar hızlı oluyor mu açma kapama? ışık hızında çok beğeniyorum çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 dolphinin eklentilere bak marketten onlarla beraber baya kullanıslı oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 opera mini kullanıyorum ben. video falan izleyeceksem de default browser. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 dolphin mini yi denemeni öneririm. Ben de opera mini den geçtim çünkü. Özellikle gestures çok işe yarıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 bakayım bi ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 opera mini'yi tek kullanma nedenim siteleri aşırı hızlı açması. Doplhin'de öyle bir şey var mı? Vodafone'nun sınırsız 2G'sini kullanıyorum yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 ben de hizli oldugu icin kullaniyorum opera miniyi.baska bi sebebi yok.bir de kota dostu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 opera mini gibi siteleri sıkıştırma özelliği yok. O açıdan opera avantajlı tabi. Ama hız konusunda bir fikrim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 dolphin hd de baya hızlı battery saver eklentisi var task killer aynı zamanda internet yavaslayınca basıyorum hızlanyo tekrar..ama opera miniye alısmısım sayfaları sıgdırmasına bi garip geliyo hala dolphin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 hah evet ya ben de bi ara kurmuştum ama neden kaldırdım geri diyordum. opera mini nin sayfa sığdırma ve zomlama özelliği baya başarılı geliyo bana. dolphin hd nin sayfa gösterimi beğenmemiştim hatırladıgım kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 dolphin hd leş çıktı ya ilk başta güzel gibiydi flnda sagdan soldan bişeyler cıkıyo fln alışamadım minisi daha güzel gibi bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 ya juicedefender sonra dolphinin battery saverlarını kullandım fln pek begenmedim şimdi telefonun pili su gibi bosalıyo eskisindende fena siz ne kullanıyosunuz pil için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Juice defender ultimate gayet yeterli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 abi android 2.1 den sonra o defenderlara gerek kalmadı ya. hatta o programların zararı var. daha çabuk gidiyo piliniz. andorid kendisi otomatik olarak yapıyo o işi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Valla benimki 2 3.4 ama bende öyle ekran kapaninca wifi kapat vs diye bi ayar yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Benim telefonum daha odamda smsde sıkıntı yaşarken... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 task killer falan kullanmayın abi. Gereksiz. Pili korumak istiyorsan GSM bandı seçimini doğru yapın. internete girmediğinizde 2g'ye geçin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 yok task killer kullanmıyorum ztn sadece ekran kapalıyken wifiden 3gye alıyo acınca tekrar wifi fln @küheylan olm bende gecen yaza kadar aynı durumdaydım yıldıza basınca saati söylüyo diye way anasını diyodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 SNA1L said: Valla benimki 2 3.4 ama bende öyle ekran kapaninca wifi kapat vs diye bi ayar yok wi fi ayarlarinda gelismis seceneklere baktin mi? orda wi fi sleep policy olmasi lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 yok wifi ac kapa,ağ bildirimi bide wifi ağı ekle var..demekki benim telefona gelmemiş o özellik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Wifi ayarları secenegindeyken menu tusuna bas telefonunun. Gizli ayarlar cikar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 ahaha aynen varmış hergün yeni bişey ögreniyorum ake Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar