moriQ Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 ya benim samsung ace de açma kapama tuşuna basınca paket veri açıp kapama kısayolu vardı. 2.3.6 kurdum gitti. onu geri nasıl getiririz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 hafta sonu bende turkcell'den motorolla atrix aldım telefon baya güzel. bu android için Screen shot alan app arıyorum. market'dekilerin çoğu paralı. Appworld'den indirdiklerim root istiyor. Adroid'e biraz yabancı olduğum için ve telefonda yeni olduğundan root olayından biraz tırsıyorum. Var mı bildiğiniz beleş güzel ss programı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 telefon kendisi alıyordur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 androidin kendinde yokmuydu ya screenshot özelliği? 2.3.5 te gelmiş olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 müzik dinlemek için hangi app kullanıyosunuz ben telefonla ugrasmayı pek sevmiyorum ilk winampı buldum kullanıyorum cok fazla sorunda cıkarmıyor ama kendimi dinazor gibi hissettim bir an zaten biraz daha sacmalasam 3310 gibi kullancam telefonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Poweramp her şekilde ezer tüm Android müzik programlarını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 $4.99 diyor nereye nasıl veriliyor ki bunun parası suana kadar ben marketten ne yuklediysem belesti. zorlamak gibi olmasın ama belesler içinde hangisi ezer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Beleş için mort player iydir, klasörden dinleme şansı var saçma salak ayfon gibi artist sıralaması yapmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 bu arada audiobook lar için mort kullanıyordum; smart audio ya geçtim çok daha iyi. audiobook dinleyenlere tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Audible'ın kendi programı gibisi yok ya, formatının bir sürü özelliği var. Beleş çalar olarak pek yok, neredeyse tüm iyiler paralı. Songbird'e bak, epey güzel ve kullanışlı o. Ama sağlam EQ istiyorsan Poweramp alman gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 PowerAmp öneririm GERGE aracılığıyla tanıştım ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 poweramp gibisi yok gerçekten kendi sitesinden alabiliyosun 8lira flndı ben aldıgımda hertürlü hakediyo edit:bende gerge aracılıgıyla tanıstım dsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 onu denemedim ama smart beleş ve çok pratik. edit: ha siz mp3 e diyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Theridone said: PowerAmp öneririm GERGE aracılığıyla tanıştım ben de. +1. baya iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 ya soundhound ve shazam arasında kalıyorum hep belirgin bi farkını göremedim siz hangisini kullanıyosunuz bi fark varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 shazam yüklü ama toplasan 4 defa kullanmamışımdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 bendede soundhound var ama cok kullanıyorum genelde set fln dinliyorum sarkı isimleri yazmadıgından cok lazım oluyo ama shazam daha bi ünlü flnya bişey kacırıyomuyum acaba sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 TrackID kullanıyorum ben, başarılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 trackid uyumlu degil neyse ya soundhound iyi turuncu fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 facebook newsfeed bildirimlerini (su sana yorum yapti vb) araliklarla kontrol edip uyaracak bi program var mi? friendcaster bunu yapiyor ama ben facebook un kendi app ini kullanmak istiyorum.sadece uyarsin ben tiklayinca da facebooktan acsin ilgili bildirimi. friendcaster kendi uygulamsini aciyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 facebook pushlamiyo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 facebook un kendi uygulaması yapıyor zaten bu dediklerini ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 yapmiyor abi, sadece eventleri talepleri pushluyo.iphone dako gibi olay benim dedigim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 facebook un kendi app ı sadece arkadaş talepleri, eventleri ve bişeyi daha push ile bildiriyor. ama birisi benim fotoma yorum yaptığında "şu senin fotona yorum yaptı" diye uyarı gelmiyor telefona. bahsettiğim olay bu. sizde nası geliyo notificationlar ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 premium aldık biz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar