xaty Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Ya bir yerde denk gelmiştim ama bulamıyorum şimdi, hep bulduklarım root ile :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Ben de galaxy s kullanıyorum an itibari ile 2.2 releaseini yayınladı Samsung SGS'nin fakat Kiesde yok henüz. Ben çoğu video içerikli sitede mevcut browserlar ile video izleyemiyorum o yüzden sordum , acaba flash desteği mi var senin cihazda diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 İzlediğim siteler flash'sız telefonlarda video izlenebilsin diye düşünmüşler, flash değil de başka formatta açıyor video'yu. O yüzden bazı browserlar dosya olarak indiriyor ve sizin video dosyası olarak açmanız gerekiyor onu, ama dediğimde youtube gibi yüklendikçe izliyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 evet anladım o şekilde ben de izliyorum , dün 2.2 release oldu bu arada . hayırlı olsun hepimize :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 2.1yüklü milestone'u nasıl root ediyorduk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 XDA , ben samsung için one click root diye bi program kullandım . Mutlaka vardır XDA'da bi bak bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 bu oneclick root tarzı şeylerde önceki dataların korunuyor mu, yoksa uçuyor mu? programlar, resimler vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Root işlerine hiç bulaşmadım, bilmiyorum nasıl oluyorlar. Ama back-up programları var, onunla yedekleyebilirsin. (Onlar root istiyor mu bilmiyorum, programları yedekleyebilmek için istiyordur muhtemelen.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 angry birds beles beyler, kacirmayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Lite indirip tamamlamıştım ondaki bölümleri, şimdi diğerini indirdim. İyi hoş oyun da daha heycanlı şeyler yapsınlar, alt yapı güzel de oyun yok. Android haberlerini nerelerden takip ediyorsunuz? Yeni oyunları, programları, incelemeleri vs. (cihazlardan bahsetmiyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 BEnim xperia x10 için gpsini kullanabilceğim programlar neler? Bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 nDrive veya CoPilot deneyebilirsin. Android ile uyumlu sürümleri var. Ama 1.6 ile nasıl çalışırlar bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Merhaba , Android manager WI-FI şiddetle tavsiye ediyorum wireless bağlantı sağlıyor cihaz ile pc arasında ve mükemmel çalışıyor. www.pandaapp.com Panda'nın applicaton sitesi mükemmel oyunlar indirdim. Özellikle gameloftun oyunları için bile girilmesi gerekn bir site müthiş . Özellikle marketi olmayan teller için bulunmaz nimet. Sizlerin de paylaşımlarınızı bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 repine tikladim beyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 wifi bağlantı ne şekilde sağlıyor? İnternet kullanmak için mi yoksa Kies kullanmak için mi? Ya da dosya transferi için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 @Xaty ; Ben kiesle sürekli sorun yaşadığım için bu tip bir program arıyordum , tesadüfen bir sitede rastladım indirdim. Özet ile olayın kiesle alakası yok . Tamamen bağımsız bir file manager. Anladığım kadarıyla router vasıtası ile bilgisayarındaki bir porttan pcye bağlanıyor , yani internete değil network aracılığı ile pcne bağlanıyor. Daha sonra kendine has bir sistemle önce senkronize oluyor , bilgilerini yedekliyor , inport - export yapabiliyor. 50-60 mb gibi dosyaları çok hızlı gönderip alabiliyor wi-fi ile. Pc üzerinde ve cihaz üzerinde bir clienti var ikisini de açıp eşleştiriyorsun kullanımı gayet basit. Yaklaşık 500-600 applicationlık bir kütüphanesi de mevcut. Sistem aslında iphone'un itunes ile yaptığı senkronizenin wireless hali gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Bu arada bana wow applicationları lazım market erişimim an itibari ile olmadığı için ulaşamıyorum. Armory vesaire bir kaç tane application vardı iphoneda android için de var diye biliyorum , bana bir şekilde gönderebilecek var ise çok memnun olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 angry birds cok iyi bir oyun bitirdim daha dun baya eglenceli idi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 angry birds ben de oynadım.gerçekten çok keyifliydi. şimdi "cut the rope" oynuyorum. angry birds kadar keyifli (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 0.03s iTrails MrRunner Physics iSlash Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Angry Birds'e 45 yeni bölüm gelmiş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Alakasız olcak belki de, bu programlar ne kadar hızlı çalışıyo? Tipik Java programları gibi yavaş mı yoksa ne bilim, iPhone'daki bi uygulama kadar hızlı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Hangi telefonu kullandığına bağlı. Galaxy S, iPhone 3gs'ten hızlı örneğin (iphone 4 ile karşılaştırmadım). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Alakasız olcak belki ama yeni bir topik açmayayım dedm. bu Iphone için "tema programı" ismi bilen varmı.ancak korsan yazılımla yuklenebiliyormus.nasıl olduğu hakkında bi fikre sahip olan eden var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 xaty said: Angry Birds'e 45 yeni bölüm gelmiş.. super super bu arada eskiden dota oynarken bir map vardi tower defence diye onun benzeri Robo Defence Free oyunu var zevkli baya deneyin. Ayrica oyun disinda saglik icin Instant Heart Rate uygulamasi var. Kameraya hafifce parmak ucunuzu bastiriyorsunuz bir kac saniye sonra nabzinizi olcuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar