Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 SPB Shell 3D Epey pahalıca ama bakın bir: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=hVU84J1ShSQ#at=71 Gördüğüm en iyi launcher olsa gerek. Sony'ninkinden iyi bir şey buldum sanırım. Hatta neredeyse kendi konusunu açacaktım. Epey iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 kullanılmadığı zaman wifi falan kapatacak uygulama varmı ? kısacası enerji tasarrufu yapacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 bi süre kullanılmayınca zaten kendi kendine kapanıyor bende ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Go Switch Widget Wireless, uçuş modu, ekran parlaklığı vs. bi ton ayarı tek tuşla açmak kapamak değiştirmek için güzel bi widget. Tuşları ister yukardaki gibi çoklu, isterseniz tek tek koyabiliyorsunuz ekrana. Go'dan babamın widgetı çıksa telefona kurarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 aslında telefonu yeni aldım. bana olmazsa olmaz android uygulamalarını söylesenizde indirsem ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 abi widget a falan gerek yok ya.gerci benim rom a ozel olabilr, guc tasarruf modu var, ordan ayarlaniyor.ayarlar-guc. kisminin altinda.android 2.3.5 gerekiyo olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 benim telefon 2.3.3 ayarlarda güç yok X: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Android satın almama neden olan programlar: Audible Nook QuickOffice TeamViewer Chess (FICS client olarak) Maps Android satın aldıktan sonra hayatımda etkisi olan programlar: MOG Jorte Skype Evernote Dropbox Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 ne jorte'de ne evernote'de handwriting özelliği yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 senko said: ne jorte'de ne evernote'de handwriting özelliği yok öneri selçukçum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 ben de ariom abi işte bulamadım hiç güzel birşey. apple'a hak vermeye başladım andoridteki dandik ötesi uygulamarı gördükten sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Abi, Android'de bildiğim kadarıyla kat kat daha iyisi var. Handwriting klavyeler var. Aramayı yanlış yapmışsın sen. Mesela: https://market.android.com/details?id=com.diotek.ime.diopen&hl=tr El yazısıyla not alan programlar da var: https://market.android.com/details?id=com.zenpie.genialwriting&feature=search_result https://market.android.com/details?id=com.suishouxie.freenote&feature=related_apps https://market.android.com/details?id=my.handrite.prem&feature=more_from_developer#?t=W251bGwsMSwxLDEwMiwibXkuaGFuZHJpdGUucHJlbSJd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 m.facebook.com a giriyor note ki hic sevmiyorum. Adresi duzeltiyorum yine m.face gidiyo. App si var diye yapiyor sandim kaldirdim ama yine m.face gidiyor. Nasil kapatirim onu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Bu whatsappa girerken telefona onay mesajı falan mı geliyor nasıl oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 NolaxThensbane said: Bu whatsappa girerken telefona onay mesajı falan mı geliyor nasıl oluyor Gelmiyor mesaj falan. Kurulumu tamamla online contactlari aliyor sonrasinda o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 ya şöyle telefonda kurulu ama pcde android kurdum üstüne bu appsı kurdum o şekilde (aynı tel nosu için) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Sanmiyorum ama bilgisayara kurmadim ben. Ihtiyac duymadim hic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Whatsapp, Skype, geçin bunları. Doğru yol Viber. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Deneyelim ama etraftakiler kullanmiyorsa pek bi olayi kalmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Viber iOS ve Android ile çalışıyor ve adres defterin ve cep telefonunla otomatik entegrasyon var. Hesap almıyorsun, hesap telefon numarana bağlı oluyor ve sms ile onaylanıyor. Her kim ki senin telefonunu rehberine kaydetmiş olsun, Viber ikinizde de varsa orada da otomatik ekli oluyorsunuz. Özel Viber id filan yok yani. Adres defterindeki biri Viber yüklediğinde otomatik haber veriyor sana da. Voip done right diyorum abi. Süper bir şey. Etrafındakileri de üye yap, inanılmaz kolay çünkü, telefonda yüklü olduğu bile fark edilmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 whatsapp daha çok kullanılırken vibere geçmek biraz zor abi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Arayamıyorsun WhatsApp ile. Viber voip programı aynı zamanda. Klasman farklı. Voip olarak Skype'den daha kaliteli buldum ben sesi, bağlantıyı filan da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 hiç denemedim ancak whatsappta ara seçeneği var gayet? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Normal hattından aratıyor abi o. VoIP değil. Oraya koymuşlar sadece kolaylık olsun diye. Bir de Viber ile aranmak için programın telefonda açık durması lazım değil. Aransığında sunucu bir push alert yolluyor, programı açtırıyor otomatik. Skype filan çok pil harcıyor ama Vİber ile sıfır pil aranmadığın sürece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mep Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 viber en iyi. bir ay kadar falan önce ses kalitesinde bozulmalar oluyordu, 1-2 haftadır epey kaliteli görüşmeler yapıyorum. 3g ile denemedim yalnız, wireless üzerinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar