SNA1L Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 nasıl yani bende 2.2 froyo var bunu yükseltebiliyomuyum nası yapıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 2.3'ün power management'ı kendinden öncekilerin epey ötesinde, mümkünse geçin yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Pekii son bi soru, Bu soru ozellikle GERGE'ye :) Bunun gibi bi klavyeyi nerden bulurum? Qwerty nevrimi dondurdu T9 olmasin hacilar, dumduz eski klavyeyi istiyorum. Cok mu sey istiyorum? :( http://i.imgur.com/WNQcL.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Gereksiz birsey istiyorsun sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Smart Keyboard Pro kullanıyorum ben, verdiğim her kuruşa değiyor fazlasıyla. T9 var ama onda sadece normal klavyenin yanında. GO'da vardır belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Kucucuk ekranda qwerty ile yazmanin derdini ben bilirim mudur. Salak sony ericsson, x10 mini proya default koymus, x8e koymamis- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 go keyboard gayet iyi numerik keyboard da var ama tavsiyem türkçe paketini indirip swype kullanman, 2-3 güne alışınca süper oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Benim klavyede bunlar var normalin yanında: http://www.dexilog.com/wiki/images/d/da/Compact.png http://www.dexilog.com/wiki/images/2/28/T9.png T9 açılıp kapatılıyormuş, tam istediğin var yani. İkinci skin çok kötü bu arada ama bakma ona, içinde bir sürü skin var, epey güzel oluyor. Almanı tavsiye ederim buradan: http://www.dexilog.com/smartkeyboard/wiki/Smart_Keyboard GO'yu denemiştim ben, bunu öyle almıştım. Daha iyi bence ama ben o GO programlarını genel olarak sevmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 GERGE ertem sener gibi her yerinden öpüyorum reis işte durumu hak eden gerçek bi halk adamı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Bakın şuna: süper bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Klavye denmiş. Swype 3.23 diyorum. Türkçe desteği falan var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Bi ara şarkı sözlerini bulup senkronize bi şekilde ekranda gösteren program arıyordum. Pc'de kullandığım minilyrics in android uygulaması da varmış. http://www.crintsoft.com/dl.htm Kendi playerı var, şak diye buluyor şarkı sözlerini de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 bu dinlediğimiz şarkıların mesela youtube linklerini bulup twitter'da paylaşma işini yapan bi app var mı? yoksa da biri yazsın süper olur. öyle ne dinliyorum özelliği gibi değil, biz istersek şarkının linkini bulup youtubedan veya fizy veya nerdense işte, paylaşabilecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 poweramp de sarkiya basili tutup infosuna girince search edebiliyosun netten.ordan bulup paylasabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bourbon Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Cok sacma bisey oldu sabah kalktigimda butun contactlarim silinmisti daha once basina boyle bisy gelmis olan varmi? Telefona kaydetmistm hepsini bide simdi bidaha ugras kayitla.Ayni seyin olmasi durumunda numaralarimin tamamen silinmesini nasil engelleyebilirim?bunun icin bildiginiz app varmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Google Contacts Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 arada bi cobtactlari export et.bise olursa import edersin geti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Google contacts'ta tutunca telefona google acc'yi attach edince direk çekiyor. Kaydederken de google acc'yi seciyorum mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 simdi ben pcde chrome kullanıyorum ama android icin chrome yok sanırım opera kullanıyorum bende ama onu pcdeki chroma senkronlayabilcegim bi app varmı pcdeki yer imleri telefondada olsun vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Opera Linuc Sync diye bir program olacak. Onu kullan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 indirdim ama program kayıp indirdigim sey kaybettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 gerge yetiş simdi ben telefonumu froyodan 2.3.4 gingerbreade yükselttim arasındaki farklar ne yani telefonun görünümü biraz degismis fln onun dısında ne farkları var (burası pek yeri degil ama yeni konu acmiim dedim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Standart klavyeyi düzelttiler, c/p kullanılabilir hale geldi, oyun performansı ve pil performansı güzel arttı, SIP ve NFC geldi, ses efektleri geldi, WebM desteği geldi, google talk'a video ve voice chat geldi. En işe yarar bence application kontrolünün epey gelişmesi, pil ömrü arttı. Artık task manager'lar ama iyice öldürüyor pil ömrünü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 internet hizi yavaslamis gibi geldi bana alakasi varmi bilmiyorum ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Yok, 2.3.5'de dokundular network'e. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar