Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 neverbad said: Zegna said: ben nebulada herkesi kestim. abi isinizmi yok hack mack ugrasiyorsunuz, intikam filan bos isler. o kadar zeki biriysen ve yetenekliysen bence bu becerilerini baska faydali islere yonlendir derim. doğru dersin zegna harbi hack işi midebulandırıcı intikam oyunda alınır ben bunu bilirim ! sen nebulada kimdin merak ettim herkesi kesen ve beni kesen her adamı kesmiş biri olarak merakımı gider sayın yönetici ??? :) sayın yönetici bey orda dalga geçmiş bence :D
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 necromancer zegnarud'u bilmiyo musunuz ? xP
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 gençler ne bilsin koskoca zegna rudu.
LuNiZ Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 zegna rud kim be.. rud ailesinin topu yalanci :P ahaha dimi bro ahahah.. ben bu zegnayi kestim esas.. o da beni kesti.. hemde milyon kere.. nebula iyidi be.. bronx falan denmisde biseyi merak ettim bu adam benim bildigim olan eski bronx mu? bole yalan dolanla isi yoktu bu adamin o donemlerde ya noldu icine cin mi kacti nedir?
RieL Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Castiel said: susun hepinizi keserim. Nebulanın kendi forumu yok mu ? Fakir misiniz ? Domain/host parası vereyim kendinize forum kurun. Örnek tip iste.Bakımdaa.
Purgatory Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Bir sunucu düşünün. Hikayesi baştan yazılmış, mapi baştan yapılmış, mapi yapmak için map yapma programı baştan kodlanmış, hikayeye uygun script yazılmış, Emulatör kodları değiştirilmiş. Ve bütün bunların hepsini bir kişi yapmış.Kafanızda bi hayal edin bu karmaşıklığın altından kalkılması için büyük bir analitik düşünce ve sabır gerekir. Ki bunların hepsi kısmen tamamlandıktan sonra real hayatınızı buna göre ayarlayabilmeniz çok zordur. Bronx bunların hepsini bir araya getirdi ve hiç bi konuda kimseye bir artisliği olmadı. Ailevi nedenlerden dolayı tam sunucuyu acacakken ara vermek zorunda kaldı.Simdi 2011 e göre kendini ayarladığına göre laf kalabalığı yapmanın bi manası yok.
cemss Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 hıhı biliyoruz abi zaten yarın açılacakmış.
Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Purgatory said: Bir sunucu düşünün. Hikayesi baştan yazılmış, mapi baştan yapılmış, mapi yapmak için map yapma programı baştan kodlanmış, hikayeye uygun script yazılmış, Emulatör kodları değiştirilmiş. Ve bütün bunların hepsini bir kişi yapmış.Kafanızda bi hayal edin bu karmaşıklığın altından kalkılması için büyük bir analitik düşünce ve sabır gerekir. Ki bunların hepsi kısmen tamamlandıktan sonra real hayatınızı buna göre ayarlayabilmeniz çok zordur. Bronx bunların hepsini bir araya getirdi ve hiç bi konuda kimseye bir artisliği olmadı. Ailevi nedenlerden dolayı tam sunucuyu acacakken ara vermek zorunda kaldı.Simdi 2011 e göre kendini ayarladığına göre laf kalabalığı yapmanın bi manası yok. Bronx's alt have arrived
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 bronx nerden karıştı lan araya gene.
neverbad Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 NEBULA NEBULA NEBULAAAAAAAAAAAAAAAAA YA AKİBET HAKKINDA BİLGİSİ OLAN VARSA LÜTFEN BİLGİ VERSİN CONNECTORU SİTEYİ AÇMA DENEMELERİ YAPMAKTAN BUNALDIM VALLA NE ZAMAN BİTİO BU BAKIM ?????? aquila OTHERSLI KARDEŞİM BİLGİN VARSA SÖLE ???
freemaniacss Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Bu aquila o nebuladaki aquilla lardan değil bildiğim kadarıyla.bu arada server 1-2 hafta içinde açılıcak benim bildiğim kadarı ile.
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Aquilanın karanlık geçmişi ortaya çıkıyor. İtiraf et aquila, KO da oynamıştın dimi?
Cystein Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 tüm staff msnimdeymiş ben bilmiyomuşum :D sorup da bunaltmadım ne zaman açılır diye.şu ara vaktim yok zaten uoya açılmasın biraz daha iyi iyi :D
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Bu alamancı hala niye forumda feykle?
Cystein Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 bilmem ginaly falan niye forumda? gerçi cinaliyi seviyorum lan...
sevenyourdesires Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 herkesi eskisi gibi paticikte görmek çok güzel, eskiden hep burada konusurduk :) hey gidi zegna rud, ismini duymak bile hüzünlendirdi beni :) 7 yıl sonra nebulaya tekrar baslamıstım 1 ay oynadım 1 ay bakım gördüm, ama gene de zevkli be!
RieL Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Nebulayı bırakmadığınız sürece o da sizi bırakmaz. Bu hafta için açma şansı olabilir.
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Eralp said: neverbad said: Zegna said: ben nebulada herkesi kestim. abi isinizmi yok hack mack ugrasiyorsunuz, intikam filan bos isler. o kadar zeki biriysen ve yetenekliysen bence bu becerilerini baska faydali islere yonlendir derim. doğru dersin zegna harbi hack işi midebulandırıcı intikam oyunda alınır ben bunu bilirim ! sen nebulada kimdin merak ettim herkesi kesen ve beni kesen her adamı kesmiş biri olarak merakımı gider sayın yönetici ??? :) sayın yönetici bey orda dalga geçmiş bence :D abi zegnayi bilmiyorsaniz bi zahmet biz eskiyiz demeyin hic bir platformda :P
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 benim nebulasız bi uo hayatım oldu :D
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 tüm uo hayatın oside geçmediği sürece, sen uo oynamış sayılmazsın o halde
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 beyler brit bankta pembeye boyadılar beni help me
Cystein Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 ben zegnayı cidden tanımıyorum. hardgamerdan nebulaya geçmiştim sonra locus quann olduydu locusda devam etmiştim. niye bilmek zorundayım lan o zaman çok küçüktüm ve tek derdim öldükten sonra cesedimden iskelet setimi geri almaktı. okey? :D
Öne çıkan mesajlar