Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

üniversite ya da lise öğrencisinin yapabileceği işler

EmRicardo

Öne çıkan mesajlar

yazın boş kalmak istemeyipte, günlük ya da kısa süreli çalışmalarla para kazanmak isteyenlere kılavuzluk edebilecek bi kılavuz kılavuzlayalım..

aklıma gelen işler;
anketçilik
ajans(tadım, tanıtım vs.)

sizin aklınıza gelen ciddi cevaplar neler?
o işte çalışmış olanlarda çalıştıklarını belirtirlerse dadından yenmez.
Sosyal ağlarda paylaş

lise öğrencileri için en iyi iş yazın antalyaya gidip, jig...
neyse lan boşver sdf=P

bu arada o yazın barlarda çalışma muhabbeti baya iyidir. hem geyik ortam, kızlar fln. iyidir güzeldir yapmaya çalışın yani.
ama biraz yorucu sanırım evet. tatil yerlerindeki çoğu bar gündüz restoran/beachclub moduna bağladığından yoruyor anladığım kadarıyla.

tanıdığım bir eleman vardı kuşadasında miracle'da çalışan, çocuk çok yoruluyorum ama değer abi diyodu bana.
Sosyal ağlarda paylaş

o işi denicem bi tanıdık var da aramaya cesaret edemedim bi türlü

turist kafilesini havaalanında karşılayıp alıp otele yerleştirme işi

hem yabancı dil gelişir

hem 3-5 naziklik yapıp bahşiş falan alınabilir çok da güzel olur aslında ya

evet evet bu başlığın açılması iyi oldu. otur otur nereye kadar yav, yarın tineycliğimin son günü üstelik sdf daha hiç işe girmedim ömrümde

edit: suark'a hitaben demiştim ya araya neler girmiş sdf
Sosyal ağlarda paylaş

yav said:

düğün fotoğrafçılığı yapmış olan var mı acaba
nerden sırnaşmak lazım bi yol yordam gösterin ağustosta 3-5 bişi yapayım ya

bu işi nasıl buldun? benim pek tecrübem yok ama gecen gun konustugum prof fotoğrafcı biri bundan bahsetti. pek zor değilmiş ve getirisi iyiymiş.
Sosyal ağlarda paylaş

işi bulduğumu nerden çıkardın yav orda direkt sormuşum zaten ben de nasıl bulurum diye =)

fotoğrafçılığa kafa yoran makinelere zaten çok alışık birisi için ooooldukça kolay bir iş diye biliyorum ben de ama gidip fotoğrafçı dükkanlarına mı sırnaşsam yoksa nikah saraylarına telefon mu açsam napsam bilmiyorum ya =d
Sosyal ağlarda paylaş

hıı, yanlış anlamışım. evet stüdyolardan yararlanıyormuşsun bunun için. mesela a stüdyosu anlaşıyormuş 20-30 tane düğün salonu ile. stüdyo da düğün oldukça seni çağrıyor. 200 lira faln kazanılıyormş. bir de lüks bir düğünse 1 milyar kazananlar varmış bahşişlerle falan
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...