EmRicardo Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 yazın boş kalmak istemeyipte, günlük ya da kısa süreli çalışmalarla para kazanmak isteyenlere kılavuzluk edebilecek bi kılavuz kılavuzlayalım.. aklıma gelen işler; anketçilik ajans(tadım, tanıtım vs.) sizin aklınıza gelen ciddi cevaplar neler? o işte çalışmış olanlarda çalıştıklarını belirtirlerse dadından yenmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 barmen lik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 ben lise dönemlerimde yazları barlarda çalışıyordum, iyi para var ama çok yorucu tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 cipskolatamözel! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EmRicardo Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 hiç aklıma gelmemişti ama düşünülebilir hakkaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 benim kadar yakisikli iseniz ajanslarda calisabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EmRicardo Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 fotomodel? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 eeth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EmRicardo Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 o işte yakışıklılığa bakmıyolar, beni de çağırdılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 beni yakisikliligim icin cagirdilar ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EmRicardo Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 cidden yaptın mı fotomodellik, yoksa çağırdılar mı sadece .d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 yok yaf ne fotomodelligi mongol gibi suratim var benim, kim napsin beni sdfsdf takiliyordum oyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 düğün fotoğrafçılığı yapmış olan var mı acaba nerden sırnaşmak lazım bi yol yordam gösterin ağustosta 3-5 bişi yapayım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EmRicardo Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 noğluyo ya .d konu karışmaya başladı .d başka yere mi taşısak konuyu, daha fazla cevap alırız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 lise öğrencileri için en iyi iş yazın antalyaya gidip, jig... neyse lan boşver sdf=P bu arada o yazın barlarda çalışma muhabbeti baya iyidir. hem geyik ortam, kızlar fln. iyidir güzeldir yapmaya çalışın yani. ama biraz yorucu sanırım evet. tatil yerlerindeki çoğu bar gündüz restoran/beachclub moduna bağladığından yoruyor anladığım kadarıyla. tanıdığım bir eleman vardı kuşadasında miracle'da çalışan, çocuk çok yoruluyorum ama değer abi diyodu bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 kuşadasında falan otellerde calısabılıosun, otele adam toplayan adam olarak. koşulları çok çok ıı olmasada parası temız bı ıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 uyuşturucu kuryeliği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 ramazan davulculuğu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 o işi denicem bi tanıdık var da aramaya cesaret edemedim bi türlü turist kafilesini havaalanında karşılayıp alıp otele yerleştirme işi hem yabancı dil gelişir hem 3-5 naziklik yapıp bahşiş falan alınabilir çok da güzel olur aslında ya evet evet bu başlığın açılması iyi oldu. otur otur nereye kadar yav, yarın tineycliğimin son günü üstelik sdf daha hiç işe girmedim ömrümde edit: suark'a hitaben demiştim ya araya neler girmiş sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 http://www.facebook.com/?ref=home#!/IstanbulPartTime.IsFirsatlari söyle bir facebook sayfasi var, isinize yarar belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 benim arkadaşlar istanbulda ajansa kayıtlı bi tane. barlara konserlere filan yolluyolar bunları. günlük 40 lira filan kazanıyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 yav said: düğün fotoğrafçılığı yapmış olan var mı acaba nerden sırnaşmak lazım bi yol yordam gösterin ağustosta 3-5 bişi yapayım ya bu işi nasıl buldun? benim pek tecrübem yok ama gecen gun konustugum prof fotoğrafcı biri bundan bahsetti. pek zor değilmiş ve getirisi iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 işi bulduğumu nerden çıkardın yav orda direkt sormuşum zaten ben de nasıl bulurum diye =) fotoğrafçılığa kafa yoran makinelere zaten çok alışık birisi için ooooldukça kolay bir iş diye biliyorum ben de ama gidip fotoğrafçı dükkanlarına mı sırnaşsam yoksa nikah saraylarına telefon mu açsam napsam bilmiyorum ya =d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 dota oynamak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 hıı, yanlış anlamışım. evet stüdyolardan yararlanıyormuşsun bunun için. mesela a stüdyosu anlaşıyormuş 20-30 tane düğün salonu ile. stüdyo da düğün oldukça seni çağrıyor. 200 lira faln kazanılıyormş. bir de lüks bir düğünse 1 milyar kazananlar varmış bahşişlerle falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar