Netcafe Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 içimi döke döke bi hal oldum ama yetmedi bide dedim buraya geliyim dökeyim belki bi işe yarar.. Neyse olayı anlatmadan önce bilmeniz gereken bir kaç detayı anlatıyım ilk olarak.. Bilinmesi gereken durum: Kız arkadaşımın(aslı) babası bundan yaklaşık 4-5 ay önce bir trafik kazası geçirdi alkollü araç kullanmaktan ve baya bi felç yattı suratının belli bir bölümü hala felç durumunda ama genel olarak kendisi iyileşiyor bi sorunu an için yok..Sonracığımda Aslı biz ilişkiye başlarken bile bana güvenmediğini ve önceki yaşadıkları yüzünden bana uzun süre güvenemiyeceğini söylemişti, bir ilişkiye başlamaya hazır değilim ama deniyorum elimden geleni yapıyorum diye aradada söylerdi ki yapıyoduda..neyse başka hmm Aslının en yakın arkadaşının ismi Nihan olup benimde çok yakın arkadaşımdır kendisi. Neyse işte son bi kaç haftadır ilişkide böyle bi soğukluk falan seziyodum yani önceden hep konuşurduk araşırdık ederdik falan böyle bi anda bitti gitti bunlar önceden her plana birbirimizi dahil ederdik sonra o kafasına göre takılmaya etmeye başladı falan garipti böyle..Bende bu durumu kendisiyle konuşmak istiyorum ancak görüşemediğimiz ve zaten doğru dürüst konuşmadığımız için düzgün bi fırsat bulamıyorum ve öylece içimde asılı şekilde duruyor..Kendi yakınlarımla konuşuyorum ve nihanla konuşuyorum ancak sadece bi gariplik olduğunu ve konuşmak istediğimi söylüyorum olaylar nedir falan hiç bahsetmiyorum... Neyse artık olaya geliyim.. Gece kafama esti arkadaşımı aradım içelim takılalım içim fena diye tamam dedi geçtik bunlara 4 şişe tekile falan içtik hani kısaca bokunu cıkardık kusuyoruz miğdemiz rahatlasın diye içip gene kusuyoruz falan iğrençlikte son noktadayız. Bu arada ben delirmiş moddayım aslıyla konuşmak istiyorum ama biliyorum uyuyor rahatsız etmeye o kafayla bile kıyamıyorum aramıyorum.Neyse o arada araba muhabbeti açıldı falan arkadaşta ne akla hizmetse bu kafayla düz araba kullanmayı bırak düz yürüyemessin falan dedi bende durduk yere gazı aldım arabayı bırak uçak kullanırım modeline geldim neyse gazı almış gençler olarak annesinin arabasının anahtarları nerden bulduğumuzu ikimizde hatırlamıyoruz ama aldık çıktık bindim ben arabaya çalıştırdım tam giderkende şaka anlamıyla hadi ben aslıya gidiyorum dedim bastım bu kaldırımda duruyodu 5-10 metre ha gittim ha gitmedim U dönüşü yaptım geri dönüyorum aslı aradı açtım telefonu efendim bitanem diye aslı bana düz gitti ve arabayı geri götür falan dedi bende hafif affallayaraktan e zaten burak önümde duruyo dedim o orda git yat zıbar dedi ve kapadı telefonu. Buraka dedim noldu cart curt o salakta lan ben hakkaten gittin zannettim falan dedi neyse dedim tamam kafamız güzel adama dalmaya gerek yok. Aslıya mesaj attım özür dilerim cart curt olayı anlattım o kafayla yarım yamalak.Neyse yattık kalktık ertesi gün akşama doğru Aslı aradı artık bi yüz yüze konuşalım diye buluştuk.. Aslı geldi böyle kaskatı soğuk şekilde ben tahmin ettim hayırlı bi bok olmıyıcak diye ama genede bozmadım olaydan dolayı özür diledim anlattım.Açıkcası pek etkili olmadığı malum..Dün kendisine babasının ona yaşattığı acıyı tekrar yaşattığımı ve sabaha kadar aynı şeylerin bana olduğunu düşündüğünden dolayı korktuğunu ve acısını çektiğini söyledi biraz ara verelim falan dedi, bende ara verirsek toparlanamıyacagımızı ikimizde biliyoruz falan dedim o zaman konuşmaya gerek yok gibi bişey dedi sonra kalktı kendine iyi bak dedi ve ayrıldık. Ben tabi fenalara bağladım çoştum arkadaşıma gittim sabaha kadar içtim o arada kalbim falan böyle sıkıştı nefes alamama tribine girdim neyse dedim stres olur öyle. O arada gece saat 4 falan nihan geldi yanıma işte konuştuk falan ya zaten olucaktı bu falan cart curt dedi hani zaten aslı planlıyodu bunu gibi konuştu tam çözemedim sonra gitti o ben içmeye devam. Sabah 5miydi 6mı ne Aslı aradı beni napiyosun diye telefonda ağladı falan bende aşırı meraklandım o şekilde ağlayınca falan geliyimmi yanına dedim gel dedi kalktım gittim yanına konuştuk falan ama o arada ben iyice nefes alama durumunu ilerlettim zar zor konuşuyodum zaten işte uzan muzan dedi öyle beraber uzandık o biraz ağladı etti ben yapmayalım özür dilerim falan konuşuyorum işte o olmaz diyo burada olman falan hiç birşey değiştirmez durumunda.Bende bu süre ne kadar sürücek ne olucak falan diye sordum bunun bi süresi yok bi daha olamayız falan dedi artık bende Alkolü sigarayı bırakıyım ağızıma koymayım yeterki bitirmeyelim falan dedim ki cidden razıydım buna ama yok nuh diyo peygamber demiyo hesabı. En son yani artık hiç bi şansımız yokmu dedim herşey bumuydu dedim evet dedi. Bende zaten baya kötüledim orda hiç nefes alamama başlamıştım zar zor kalktım cıkıyım evden diye işte biraz dur kendine gel falan dedi bende hiç bişey değişmiyecekse neden durup ikimizede acı çektiriyim falan dedim ve cıktım evden.. Ordan hastaneye falan gittim baktım kendime gelemiyorum diye işte doktora bildiğin dert yandım adam bile acıdı resmen özel hastanede para vermeden cıktım gittim. Sabah kimi aradıysam ulaşamdım bastım bostancı sahile gittim saat 9mu 10mu ne millet koşuyo falan takılıyo ben oraya çöktüm son bi mesaj attım artık rahatsız etmiyicem seni ama tekrar tekrar özür dilerim sana yaşattıklarım için ve teşekkür ederim yaşadımız günler için ve mutlu ol dedim ve bitti..2 gündür kendimde diilim erkekler ağlamaz tribi olan bi adam olarak milletin arasına anırarak ağladım falan böyle bütün gün ve gece arkadaşlarımın seferberlik durumuna geçmesi gibi bir durumla beraber içtik sıçtık ağladım ama güldürdülerde sagolsunlar. İşte bu akşamda yanlızım öyle ama hala çok doluyum hala onu düşünmeden edemiyorum delirmek üzereyim saga sola saldırıp duruyorum zaten tamamen mala bağlamış durumdayım özetle.. bilmiyorum napıcam yada naapmalıyım, her tavsiyeye açığım.. zahmet edipte okuyan olduysa akıl verirse sevinirim.. :( kesin biri didn't read gifi koyucak :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 abi bi gazla yazmışsın iyi güzel de, uzunluğundan demiyorum ama cümlelerin yapısı falan çok fena hiçbir şey anlayamadım açıkçası bu saatte. O yüzden şöyle bi daha okuyup biraz düzeltme yaparsan, iki üç nokta daha koyarsan daha çok okunur gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 @1 lise terk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rynza Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 @1 titreyerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 okumaya çalıştım da abi 3 cümlenin 2 sini anlayamadım ki. başı sonu belli değil. konuya yorum yapacak olursam nihan'a yaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Bende okumaya çalıştım valla. Ama kız neden sana kızmış, senin onu kızdırdığın eylemi nerden kimden duymuş falan anlamadım valla. Anlasam bişiler derdim ._. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 pöf tamam bi kendime geliyim düzelticem şu cümleleri.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 abi önce bi rakı iç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 okul anılarım canlandı lan nefes alamama falan :D bir arkadaş vardı astım hastası iki bira içerdi soluğu hastanede alırdı.doktor artık getirmeyin bunu çalıların arasına atın kurtulun demişti bir kere:D hayatında doğru gitmeyen şeylere kızıp kendini içkiye vermek bana göre çok aptalca birşey.içki keyiflenmek için içilir. kadınlar eşlerini,erkek arkadaşlarını babaları gibi görüyorlar genel olarak.babasının başına gelen olayı ve çektiği acıyı tekrar yaşamamak için ayrılmış sanırım senden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 kız haklı, okadar içme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 okudum. Aslı senin arabayı alıp ona gideceğini nasıl öğrendi? Abi bide özetle demişsin ya. bir sonraki satırdaki cümle o yazının özeti değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 akıllar veriyorum : bırak gitsin dönerse senindir. 4 s abi kaçan kovalanır. kalbi kırık bi kızdan daha tehlikeli birşey varsa o da kalbi babası tarafından kırılmış bir kıza babasının yaptığını yapmaktır. ayrıldık diyen kız geri dönmez boşver abi sana kız mı yok abi seviyosan git konuş bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 ulan ilk defa okumadım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 aslı bahane aramış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 aynen pogodi. hiçbirşey yapmamışsın aslında Aslı hanım kendine yoktan bahane yaratmış. boşver dicem ama boşveremiceksin, kendimden biliyorum... planın şu 2 yolun var; 1- sürekli içeceksin, okulun varsa okula gitmiceksin işin varsa ayrılcaksın dağıtacaksın baya sonra çevrenin baskısına dayanamayıp bir süre sonra toparlanacaksın ve kendine geleceksin. 2- okula işe vs. 4 elle sarılcaksın sürekli kafanı meşgul edeceksin, evde yalnız kalmamaya çalışacaksın arkadaşlarınla olcaksın muhabbet etceksin vs. bir süre sonra kendiliğinden geçecek. bu arada her 2 senaryoda da Aslı ile birdaha kesinlikle konuşmayacaksın. Ararsa bile konuşmak istemediğini söyleyeceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 http://i42.tinypic.com/rc37mb.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 con bi cik git topactan. disa bagimli cons. viyana sokaklarinda gezen penner cons. Sana gelince güzel kardesim. Tek ve etkili cözümü söylemek istiyorum. Köpekler gibi aglamamak icin aci cekmemek icin tek sansin var baska birini bulacaksin. Ühühühü abi ben onu seviyoruma ama deme. Buldugun kisiyi sevip sevmemen önemli degil takil öyle. ise yaracak %100 etkili. Ayrica asli hanim bahane aramis zaten sana tekmeyi koyacakmis sende eline koz vermisin. Nihan'da biliyormus ama sana söylememis. Sana recete olarak basta bol bol 31 ve mmo tavsiye ediyorum. Daha sonra kiz bulacaksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 anladigim kadariyla sen arkadasini kaldirimda birakip 5-10 metre gittiginde arkadasin direk telefonu acip, asli ya durumu yumurtlamis.. bu durumda, 1) o arac sahibi arkadasina dikkat et.. 2) pogodi hakli Asli direk bahane ariyor, hic bekleme yapma aynen hayatina devam et.. kendini uzdugune degmez. 3) o gecenin bi koru sana gelip derdini dinleyen hatun arkadasa, iyi davran, seni aslidan daha cok hakediyor. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 eline koz vermişsin o da kullanmış, boşuna üzülmüşsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 özet geç... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 sipeyskeyk said: aynen pogodi. hiçbirşey yapmamışsın aslında Aslı hanım kendine yoktan bahane yaratmış. boşver dicem ama boşveremiceksin, kendimden biliyorum... planın şu 2 yolun var; 1- sürekli içeceksin, okulun varsa okula gitmiceksin işin varsa ayrılcaksın dağıtacaksın baya sonra çevrenin baskısına dayanamayıp bir süre sonra toparlanacaksın ve kendine geleceksin. 2- okula işe vs. 4 elle sarılcaksın sürekli kafanı meşgul edeceksin, evde yalnız kalmamaya çalışacaksın arkadaşlarınla olcaksın muhabbet etceksin vs. bir süre sonra kendiliğinden geçecek. bu arada her 2 senaryoda da Aslı ile birdaha kesinlikle konuşmayacaksın. Ararsa bile konuşmak istemediğini söyleyeceksin. arkada kalmasın abi bu ben ikisini de denedim 2. yi tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 kız gayet bahane arıyormuş. Sana yararı olmaz o kızın. Nihana yaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar