Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni bir ilişkiye başladığınızda...

vaperon

Öne çıkan mesajlar

Senelerdir çoğu şeyi paylaştığım bayan bir arkadaşım, (aramızda birşeyler olması mümkün değil bunu baştan belirteyim) yeni başladığım (1 ay oldu) ve büyük ihtimalle "o" olarak şimdiden nitelendirdiğim kızı kıskanıyor mudur nedir anlamadım.

Sadece olumsuz düşünceler sergiliyor, yok olmaz, sizinki yürümez... Anlamıyorum amacı nedir. Ona misafirliğe gittiğimde 5 dakika bile sevgilimle konuşmamı kıskanıyor, tripler, vs. vs. En sonunda dayanamadım o kadar kızdırdı ki beni sen ne anlarsın, senin bu şekilde olan bir ilişkin bile yok dedim çıktım evden... Delirtti beni. Ağır oldu biliyorum ama sinirlendim abi.

İlişkiniz olduğunda yakınınızdaki insanların size olan tavırlarında bariz değişiklik olur mu?

Bayanın da meriç'i ne fenaymış arkadaş...
Sosyal ağlarda paylaş

Kız platonikmiş demek ki, hemen herkesin basına gelmis, veya gelebilecek birşey. Bir süre sonra alışır, yada aranızı bozup seni kapmak için sinsi tuzaklar kurar.

Kız milleti "Pure Evil" unutma.

Edit: Ben yine feci aggromu alıcam, yoksa bana mı öyle geliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

valla etrafımdaki insanlar ben ilişikiye girersem ne olurdan çok etrafımdaki insanlar ilişkiye girdiğinde ne olur onu söyliyim

arkadaşlarımın kız arkadaşları beni ya çok severler(genelde fırlama olanlar) yada hiç sevmezler

bu durum iki şekil yaratır

1) sürekli beni de çağırırlar her yere her şeye (bu durumu pek sevmem, yanımda kız yoksa çok nadiren giderim)

2) arkadaşım hiç arayıp sormaz benimle tek çıkamaz kız arkadaş (o xxxx çok tehlikeli adam, onunla görüşmeni istemiyorum) tribi çeker bu durumda erkek karakterliyse arar sorar görüşür kız "e yuh" der kılıbıksa görüşmez..

ben genelde ilişkiden çıkılınca aranacak adamım "kanka ya ayşe beni bıraktı gel dertleşelim", "kanka bekarım artık hadi akşam ortamlara akalım", "kanka tekim artık hadi tatile çıkalım", "kanka sevgilim yok artık hadi manita yapalım"

zzzZZzzz... en sevdiğim arkadaşlarım ilişkisi olmayan arkadaşlarım
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşın yeri ayrı sevgilinin yeri ayrıdır.

eğer sevgiliyle ortak arkadaşlarımız yoksa onun harici pek kendi arkadaşlarımla tanıştırmayı kaynaştırmayı sevmem.

cunku zamanı gelip ayrıldıgında sevgilin senin arkadaşlarınla gorusmeye devam etmesi iyi birşey değil yani

yada sevgili meselesinden arkadaş kaybetmek güzel olmaz durduk yere.

yani arkadaşların sevgili hakkında konusması kıskanması falan bana ters şeyler.

sevgilin olup olmadıgını kimsenin bilmesinede gerek yok.
Sosyal ağlarda paylaş

ya seni paylasamiyor, cok yakindiniz sonra iliski baslayinca fazla ilgilenemeyince triplere girdi
ya da tipik kaprisli baska bir kizi cekemeyen kiskanc bir kiz var ortada.
veya ikisi birden iste.

hani sen hadi neyse bi yere kadar katlanirsin, arada kaldigin icin de kiz arkadasin killanmaya baslarsa oof iki taraftan da trip yersin. fena.
cek o kaprisli hemcinsimi bi yere, adam gibi konus sorunun ne falan seklinde.

sonucta bir iliskide digerleriyle arana sinir koymazsan, her sekilde harraslarlar.
sevgili ve digerleri diye kategorize etmek sart insanlari.
Sosyal ağlarda paylaş

benim gömleğim sadece 1tane var.. onu da giymiyorum.. şıklar daha standart birimlerle verilmeli bence..

bunnçün kilitliyorum..
yok pardon kişisele alıyorum..

bi de şeyi anlamadım, kimse benim ilişkim için "çok" sevinmedi ben de açıkçası birisinin ilişkisi için çok sevindiğimi hatırlamıyorum hani..

mutlularsa ne iyi onlara.. kalkıp da meşale yakıp, timsah yürüşü ile kutlama yapmadım, yapan da olmadı henüz..

laflarla oynamayım gece gece.. milletin ilişkisine karışmıyorum ben hiç.. "ha ne iyi.." derim ve ilişkiye nötral davranırım.. bana da nötral davranılmasını dilerim. bi durum olursa da karışmak durumunda kalırsam da tarafsızlığımı korurum..

burada doğru şık çift olanlar daha fazla sizi arar davet eder şıkkıdır.. ama o olay da iğrenç olabiliyor. hatta hiç olmasa ya da yılda 6 ziyaret ile kısıtlansa daha iyi.. tanımadığınız ya da az tanıdığınız insanlarla görüşme durumu ve zorunluğu boğucu..
Sosyal ağlarda paylaş

Normalde pek kimseye duyurmadan 2 kişilik bir dünyada yaşayıp gideriz. Ama eğer açıkladığım bir ilişkiyse; beni seçen KDV olarak da en yakın arkadaşlarımı almış oluyor(:P) Özellikle bir tanesini. O yüzden bu arkadaşlar hemen heveslenip, seviniyorlar hem benim için hem de kendileri adına. Bu yeni kişinin arkadaş ortamındaki bekar popülasyonu ve çöpçatanlık girişimlerine yakınlığı da merak konusu oluyor. Arkadaş ve sevgilinin iyi anlaşması çok çok önemli bence.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...