Seele Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 evet Erdogan söylemini tekrar yeniledi. En az 3 cocuk istiyorum fazla olabilir ama kesinlikle az olmasin. Patilerde gencecik insanlar. Ne düsünüyorlar bu konuda. Cocuk yapmak istiyorlarmi?. Ben yardim ederdim size ama yurtdisindayim biliyorsunuz( bilmiyorsan ögren, artik ögrennn). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 iki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 2 en iyisi. büyüğü kız olacak küçük erkek. Kız kendini beğenmiş erkek zıpır olacak. Sonra gidip dizi çekeceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 üç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 15 20 tane çocuk sahibi olup sokağa mendil satmaya yollıyıcam ileride Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 İstemiyorum çocuk falan. 35'ten sonra belki 1 tane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Tenekeadam said: İstemiyorum çocuk falan. 35'ten sonra belki 1 tane. 35 sonrasında çocuk yap da, çocuğunun en yakın arkadaşının dedesiyle kanka takılırsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Spawn the minions Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 nerede okuduğumu hatırlamıyorum; ama şöyle bir araştırma vardı. ölüm oranları, yaş, genel hastalıklar vs nüfusu karşılaştırıp mevcut nüfusun devam etmesi için aile başı kaç çocuk yapılması gerektiğini gösteriyordu. türkiye için 2,x bişeydi. fransa falan iptal o kadar eksideki adamlar epey çalışmaları gerekiyor :D 2 ideal bu bakımdan. nüfusun fazlası da(çin) azı da (fransa, rusya) sıkıntı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 3. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 sesu said: Tenekeadam said: İstemiyorum çocuk falan. 35'ten sonra belki 1 tane. 35 sonrasında çocuk yap da, çocuğunun en yakın arkadaşının dedesiyle kanka takılırsınız. 35 yine iyi benimkiler gibi 45'te yapmayın da.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 helal 45. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 800k cocuk! NOOOOOOO 800bininci mesaji atamadim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Myshkin said: sesu said: Tenekeadam said: İstemiyorum çocuk falan. 35'ten sonra belki 1 tane. 35 sonrasında çocuk yap da, çocuğunun en yakın arkadaşının dedesiyle kanka takılırsınız. 35 yine iyi benimkiler gibi 45'te yapmayın da.. Evet benim babam da öyle sdfsdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vadaa Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 5 çocuk akar aga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 en az 10 12 tane yapcan mendil sattirip sende kavede oturcan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 biri kız, biri erkek iki tane olsun isterim ama bütün ülke iki çocuk yaparsa da nüfusun düşeceğinin farkındayım. ama illa telafi eden birileri olacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Nüfus düşsün bi zahmet zaten, haddinden fazla fazla kalabalık. Hoş hiçbirimiz çocuk yapmasak bile düşmez doğuda 30 40 tane seri üretim çocuk yapanlar var 4 karıdan. Türkiye için 35 maksimum 40 milyon, istanbul için 6 milyon ideal. Daha ne kadar artacaz zaten 2 çocuk en güzeli, tek çocuk şımarık olur, 3 de fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 nüfus düşsün de afrika'dan işgücü ithal edelim? nüfus düşüşü gelişmiş dünyanın en büyük sorunu filan şu anda, farkında mısınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 3. biyolojik açıdan nüfusun düşmemesi için; 2 kişi yapıyo zaten çocuğu, kazalar vs. olaylardan,hastalıklardan ölenleri de düşünürsek 2den fazla yapılması gerekiyo, 3 ideal gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Aa zivi sen nerelere kayboldun? Yoksun ortalıklarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Sam said: nüfus düşsün de afrika'dan işgücü ithal edelim? nüfus düşüşü gelişmiş dünyanın en büyük sorunu filan şu anda, farkında mısınız? Bahsettiğin durum Avrupa ülkeleri, yani dediğin gibi gelişmiş dünya için geçerli bizim için değil. Şu anda Türkiye'nin en büyük sorunlarından biri de tam tersine orantısız nüfus artışı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 çocuk istemeyenleri merak ediyorum ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 2 bi kız bi erkek ya da iki kız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 dasaaa said: çocuk istemeyenleri merak ediyorum ben.. Almanlar istemiyo mesela genelde. Tamamen kendi hayatlarını düşünerek. Zaten bir garip orada, herkes kendi özgürlüğüne inanılmaz düşkün, kimseyi kendine layık görmüyor, herkes single geziyor. Evliler de işi matematiğe vurmuş durumda. "Bir çocuk yapsam yıllık masrafı bu kadar, benim sosyal hayatımı kısıtlayıcılığı şu kadar, oysa o parayla tatil seyahat şu kadar, istediğim araba bu kadar" falan diyip kendi sosyal imkanlarını geliştirmeyi genişletmeyi tercih ediyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar