Efrasiyab Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Uzun yıllardır lunaparka gitmemiştim, geçen gün tesadüf, gondola bindim, gitmek istiyorum gene=) Sınav sonrası kız erkek arkadaşlarla ufak bir plan yaptık, önce lunapark sonra sinema tarzı bir şey, lakin lunapark konusunda kimsenin bir fikri yok. Ücretleri makul, ulaşımı rahat( otobüstür, metrodur vs) büyük ve güzel bir lunapark yeri var mı bildiğiniz? Avrupa yakasında olması tercih sebebi olur. Tavsiyelerinize muhtacız efem:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Sirke git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 lunaparklar var mı ya hala :) adam gibi bi theme park yapılsın artık istanbul'a. macka parkında vardı bu arada yamulmuyosam kucuk bisey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 büyük yada güzel diyemem ama beşiktaşta stadın arkasında var bi yer. gondol da var :> ben hayatta binmem orası ayrı tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 arabanız yok mu lan fakirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Bostancı'da var eğer Anadolu yakasındaysan bilirsin zaten onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 bostancıda var bostancı gösteri merkezinin yanında güzel baya aradığınız herşey vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 yani istanbulda en elle tutulur lunapark bostancı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 bostancıdaki iğrenç gerçi istanbuldaki hepsi iğrenç hatta türkiyede elle tutulur bişey olduğunu sanmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 ben geçenlerde sabiha gökçen havalimanına giderken yolun sağında görmüştüm bir tane, baya büyük bir yerdi, ama otobuste oldugumdan dolayı cok az görebildim. yerlesim yerlerinden falan oldukca uzak gibi geldi gözüme, neresidir bilen var mı veya giden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 avrupa yakasında taksime çıkarken stadı biraz geçince sağda biyer var. sinema için sonra taksime ya da beşiktaşa gidersiniz ehau. dip dibe zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Lunapark kolpa bişey, en dandik Amerikan theme parkı döver bizim en kral lunaparkımızı. Kasabalara yazları gelen karnavallarıyla bizim sabit duran lunaparklarımız aynı seviyede resmen. İstanbul'a bir theme park şart en roller coasterlısından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 cevahirin içinde var bi iki aletli bişey sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 o cevahirin içindeki baya dandik. bostancıya git üstte benım dediğim yere git daha iyi en azından açık hava sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Bostanci iidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 bostancı iyi falan değil hemen evimin yanı iğrenç bi yer bostancı lunaparkı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Tokasra said: ben geçenlerde sabiha gökçen havalimanına giderken yolun sağında görmüştüm bir tane, baya büyük bir yerdi, ama otobuste oldugumdan dolayı cok az görebildim. yerlesim yerlerinden falan oldukca uzak gibi geldi gözüme, neresidir bilen var mı veya giden? viaport orası gene en iyi makineler orda var. bostancıda fena sayılmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 5-10 sene içinde kimse girmezse ben theme park işine gireceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Ferrero said: 5-10 sene içinde kimse girmezse ben theme park işine gireceğim. 3-5 milyonun varsa gir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 En az 30 milyonla girerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 3-5 milyonla danaya bile zor girerim. 100 milyondan fazla akar iyi bir theme park için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
niggaknow Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 bostancı lunapark ı çok kötü abi. bi gmax var galiba. onun dışında bilet bile 5 tl. yuh be 5 tl ye bilet mi olur. bi de hayatından baymış kadın "YILLARÖRDIR BÖLEAH" demezmi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 rollercoaster tycoon planları dönmeye başlamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ehunekel Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 geç bile kalındı. Zamanında tatilya gibi bir yer açıp, oyuncaklarını hiç yenilemeyip sattılar. Yine öyle bir durum olmasın piliss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Six flags Ümraniye açılsın oraya gidelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar