Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

"Türkler kötü kokuyor"

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
Sonisphere Festivali kapsamında 25 Haziran'da İstanbul İnönü Stadyumu'nda sahneye çıkan dünyaca ünlü Amerikalı rock grubu Alice in Chains, konserin ardından "Türkiye deneyimlerini" grubun resmi internet sitesi üzerinden yazdı.
Yazıda Türklere hakaret yağdıran grup üyeleri, Türklerin kötü koktuklarından, İstanbul'un terör merkezi olduğuna kadar hakaret içeren bir çok ifade kullandılar. İşte grubun, Türkiye hakkında yazdıkları:

KOKUYORLAR
"İstanbul daha önce gittiğim hiçbir şehre benzemiyor. Dünyanın en büyük dördüncü şehri, yani devasa ve kültürel olarak Amerika'dan çok farklı. Bu kültürel farklardan biri de deodorant. Otelde üç kez boş asansöre bindim ve üç seferde de lobiye olan sadece yedi katlık yolculukta kusuyordum. Benden önce asansörü kimin kullandığını bilmiyorum ama kişisel koku bombası bırakmıştı. Eğer böylesine kokuyorsanız bir kalıp sabun size yardımcı olabilir."

GÜVENDE HİSSETMEDİM
"Türkiye ilginç bir ülke ama ne yazık ki, program ve havadan dolayı dışarı çıkıp gezemedim. Otelden çıkmama sebeplerimizden biri de güvenlikti. İstanbul'a gelişimizden önce gerçekleşen bir bomba eylemi vardı ve konserin de teröristlerin hedefi olabileceği konuşuluyordu. Otelin girişinde metal dedektörler vardı. Eğer teröristler dürüst ve kurallara uyan adamlar olsalardı, kesin yakalanırlardı. Ama dedektörlerden geçip, alarmı kapayarak yollarına devam da edebilirlerdi, tıpkı lobide gördüğüm adam gibi. Kendimi güvende hissetmedim. İstanbul’daki konserde şartlar çok da iyi değildi. En azından bir bomba imha ekibi, bir çift eğitimli köpek ve bir ton güvenlik personeli vardı. Önemli bir iş yapıyorlardı ama kulise gelen başıboş insanları engellemekte çok ağırdılar. Daha önce kuliste hiç bu kadar çok insan görmemiştim. Ve birçoğunun kimliği yoktu ve birçoğu da yolumu kapatmaktan başka bir şey yapmıyordu. Tekrarlayacak olursam, kendimi hiç güvende hissetmedim. İşin iyi tarafı bomba patlayacak olursa en azından benimle bomba arasında 30 kişilik bir sığınak olacaktı."

http://www.haberturk.com/kultur-sanat/haber/533351-turkler-kotu-kokuyor

ayıb.
Mesaj tarihi:
Bariz doğru demiş, halkımızın büyük kısmında yıkanma ve deodorant kullanma alışkanlığı yok. Umumi yerlerde asasnsöre falan binince aynı iğrenç hisleri ben de yaşıyorum.

Güvenlik konusunda da haklı yani, metal dedektörleri falan çok göstermelik ve kulis görevlileri kankalarını sanatçılara yakın olsunlar diye falan bile içeri alabilirler yani. O yazıda da hakaret yok, adam olan bir şeyi söylemiş. Hayat kadınına o.. derseniz hakaret olmaz, mesleğini söylemiş olursunuz. E adam da Türkler kokuyor demiş, örnek d evermiş. Haklı. Aynı örneği ben de yaşadım ve ufak bir azınlık dışında kokuyor Türk halkı. Ama hemen cCc öfkelenmesi olmalı =D
Mesaj tarihi:
şu ülkeye gelenlerin törör törör diye korkmaları ve bundan dert yanmaları çok 90lar kokan hareketler ama..

80ler kokan versiyonu ise mitnaytekspress yusufları idi..

özetle, bize böyle korkaklarla gelmeyin..

bi sürü babayiğitimiz amerikada yaşıyor bir tanesinin "olm bunlar ork gibi canlılar! halkın büyük bir kısmı ölümüne şişman!" diye başlık açmaması "amerikan polisi çok rererö, gelene geçene basıyor taserı manyaklar" dememesi bu duruma örnek olarak gösterilebilir..

o değil de adamlara allahtan birisi şaka olarak "BOM!" dememiş..

bunu yazan grup elemanları değildir sanırım ama birisi BOM demiş olsa başlık "Alice in Chainsin sahne ekibi çok kötü kokuyor" olurdu..
Mesaj tarihi:
bi de %99.9,5 i müslüman olacak ülkenin. harbiden o koku sıkıntısı var yani ciddi ciddi. otobüste eğer yanıma 200 kiloluk kapalı teyzeler vardır ya o zaten fixtir, onlardan biri oturursa yine fix olan tarhana kokusu buram buram gelmeye başlıyor.
Mesaj tarihi:
abi bide hak veriyosunuz ya :)

avrupalılar, amerikalılar çok temiz insanlar. Öyle temizlerki tuvaletlerinde taharet muslugu yok. Sıçmıyolarki adamlar. Ne gerek var.

5 yıldızlı otelin asansöründe kötü kokuyla mı karsılasmıs. Yazık.
Mesaj tarihi:
yalnız çok haklı

ben hayatımda bu kadar pis insanlar toplulugu görmedim

mekana gitsen garsonu kokar toplu taşımalar ztn facia

insanlar evden cıkarken 2 fıs sıksaalar deodorant ne güzel olacak

hani yaz mevsimindein.durdugun yerde öküz gibi terlenilen dönemler.akıl edemiyorlar mı anlamadım
Mesaj tarihi:
ShadowFax said:

abi bide hak veriyosunuz ya :)

avrupalılar, amerikalılar çok temiz insanlar. Öyle temizlerki tuvaletlerinde taharet muslugu yok. Sıçmıyolarki adamlar. Ne gerek var.

5 yıldızlı otelin asansöründe kötü kokuyla mı karsılasmıs. Yazık.

avrupalılar temiz mi demişiz, türkler pis diyoruz sadece.
Mesaj tarihi:
bide toplu taşımalarda anticamaçma timleri var

yani göz göre göre kokudan ölüceksin sıcaktan ölüceksin.cam acılınca ağlarlar
Mesaj tarihi:
Red said:

yalnız çok haklı

ben hayatımda bu kadar pis insanlar toplulugu görmedim

mekana gitsen garsonu kokar toplu taşımalar ztn facia

insanlar evden cıkarken 2 fıs sıksaalar deodorant ne güzel olacak

hani yaz mevsimindein.durdugun yerde öküz gibi terlenilen dönemler.

o fakirlikle alakalı birde toplu taşımalarımızın balık istifi olmasıyla. Adam ay sonunu nasıl edicem diye düşünüyor birde deo.ımı düşüncek.

Ama garson konusunda +1
Mesaj tarihi:
şimdi bu şarkıcı/grup üyesi her ne ise, sonsisphere'e geldiğinde inönü stadına 28T'ye binip mi geldi?

Yoo.

Bildiğin 5 yıldzlı otellerden cıkıp özel araçlarla ortama geldiler. Nerde kötü bir kokuyla rastlamış. Asansör kokar mı lan!

Adam sırf bok atmak için konuşmuş.
Mesaj tarihi:
Red said:

bide toplu taşımalarda anticamaçma timleri var

yani göz göre göre kokudan ölüceksin sıcaktan ölüceksin.cam acılınca ağlarlar

ahanda bi de bu işte. sorsan "hastayım" falan der. ulan senin o rüzgardan yiyeceğin şifanın 20 katını içerideki leşrezilmikrobik kokudan alıyorsun zaten. kafa da çalışmıyor.
Mesaj tarihi:
Of 5 yıldızlı otel görevlileri bile leş gibi kokuyor işte, adam haklı. Daha geçen gün istanbulun en lüks otellerinden birinde kaldım gayet kokuyordu işte oda görevlileri falan. Haklı yani, bok atma durumu falan yok, burnun koku alamıyordur bu adam haksız diyorsan
Mesaj tarihi:
abi ay sonunu düşünme olayı değil yapmayın bahane bunlar

sigara 5 liradan baslıyor her aile maşallah paket paket alıyor evine

fakirlik değil bu yani

sonuçta koku hem seni rahatsız ediyor hemde başkasını.
  • Yeni Oluştur...