Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Alien Swarm

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ilk levelın speedrunını yapabilen varmı?.. 1 saiye ile kaçırdık :/

bu arada sizcede move speed bonuslu medic ve heavy dışıdakiler speedrunı imkansızlaştrıyormu
Mesaj tarihi:
tesla gun.

tek campaign var ama millet harıl harıl yeni harita ve campaign'ler hazırlıyor şu anda, hatta şimdiden yayınlandı birkaç tane sanırım ama denemedim henüz.

valla speed run'ı bilemiyorum ama ancak autogun'lı wildcat takıma ayak uydurabiliyor devamlı ileri koşturuyorlarsa.
Mesaj tarihi:
mod camiası oluşup onlar campaign filan hazırlayacak ama bunlar bir haftada olacak işler değil tabii. şimdiden harita filan hazırlayanlar var.
Mesaj tarihi:
Sam said:

mod camiası oluşup onlar campaign filan hazırlayacak ama bunlar bir haftada olacak işler değil tabii. şimdiden harita filan hazırlayanlar var.

yakında gelir yeni campaignler çünkü alien swarm'ın haritalarını yapmak HL kadar uğraş gerektirmiyor.
Mesaj tarihi:
Mighty_THoR said:

bende oyun açılmıyor ilk bir ekran çıkıyor sonra desktop a dönüyor

Bende de çözünürlükten dolayı "out of sync" hatası verip monitoru kapatıyordu. Steam den launch options a parametre ( -height xxxx -widht xxx ) girince düzeldi.

Şu chat ekranını biraz daha belirgin yapsalar iyi olurmuş. Oyuna giriyorum medic yada tech yok. Yazıyorum yazıyorum kimse görmüyor 5dk sonra farkediyorlar yada oyun sırasında geri gel diyorum okunmuyor/okumuyorlar ölüyorlar boş yere. Deli oluyorum.
Mesaj tarihi:
Skoko said:

bleah said:

Oyunun neden kısa olduğunu İngilizce bilen arkadaşlar şunu okuyunca anlayacaktır muhakkak:
Alien Swarm Forums

en fazla 15-20 dolar olur-ki değer bence.

orası öyle de bence adamlar source engine kullanımına insanları özendirmek için yapıyor olabilirler. çünkü oyunun full kaynak kodunu verdiler. bi nevi kendi reklamları. source engine'nin ticari kullanımı elbet bi ücret karşılığındadır.
Mesaj tarihi:
LethE said:

ilk levelın speedrunını yapabilen varmı?.. 1 saiye ile kaçırdık :/

bu arada sizcede move speed bonuslu medic ve heavy dışıdakiler speedrunı imkansızlaştrıyormu

çok etkisi yok bence. 4-5 tanesini yaptım ben speedrunlardan. ama bazı yerlerde uzun yoldan gidecek kişi onları seçerse faydalı oluyor tabi.
  • Yeni Oluştur...