Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 kısa sürede bitecek bişey mi bu? sıkılıyor musunuz yani campaingni bitirdikten sonra?
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 ilk levelın speedrunını yapabilen varmı?.. 1 saiye ile kaçırdık :/ bu arada sizcede move speed bonuslu medic ve heavy dışıdakiler speedrunı imkansızlaştrıyormu
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 tesla gun. tek campaign var ama millet harıl harıl yeni harita ve campaign'ler hazırlıyor şu anda, hatta şimdiden yayınlandı birkaç tane sanırım ama denemedim henüz. valla speed run'ı bilemiyorum ama ancak autogun'lı wildcat takıma ayak uydurabiliyor devamlı ileri koşturuyorlarsa.
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 hard,insane oynamak isteyen steamden dürtsün beni rajeesh nick gerçi madalya yüzünden levelim sıfırlandı :(
Skoko Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 bende indirdim paticik grubuna katıldım adam eksik olursa nick Cezzar
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 insane son 3 bölüm için grup lazım iyi
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 insane için medic ya da officer olurum
Skoko Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 yalnız oyun acaip sardı bütün haftasonu bunu oynadım.
Rhox Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 insane olsunda herşey olurum (max rank, max lvlım) nick drawl
jonq Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Skoko said: yalnız oyun acaip sardı bütün haftasonu bunu oynadım. Aynen (tu) Keşke biraz daha uzun olsaymış
bleah Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Oyunun neden kısa olduğunu İngilizce bilen arkadaşlar şunu okuyunca anlayacaktır muhakkak: Alien Swarm Forums Bu arada teslanın içine ettiler. İyi de oldu aslında millet teslayı alıp çatır çatır geçiyordu hemen.
Skoko Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 bleah said: Oyunun neden kısa olduğunu İngilizce bilen arkadaşlar şunu okuyunca anlayacaktır muhakkak: Alien Swarm Forums en fazla 15-20 dolar olur-ki değer bence.
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 mod camiası oluşup onlar campaign filan hazırlayacak ama bunlar bir haftada olacak işler değil tabii. şimdiden harita filan hazırlayanlar var.
Pallando Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Sam said: mod camiası oluşup onlar campaign filan hazırlayacak ama bunlar bir haftada olacak işler değil tabii. şimdiden harita filan hazırlayanlar var. yakında gelir yeni campaignler çünkü alien swarm'ın haritalarını yapmak HL kadar uğraş gerektirmiyor.
Head Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 2 kişiyiz, 1 kişi lazım. 2 de olur ama.
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 bende oyun açılmıyor ilk bir ekran çıkıyor sonra desktop a dönüyor
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 aynısı vardı bendede, steam update yaptı (oyuna değil kendine) ve düzeldi.
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 steam accound olmadan nasıl oynuyoruz bunu ?
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 oynayamazsın, steam kurdurma promosyonu zaten oyunun maksadı. (:P)
jonq Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Mighty_THoR said: bende oyun açılmıyor ilk bir ekran çıkıyor sonra desktop a dönüyor Bende de çözünürlükten dolayı "out of sync" hatası verip monitoru kapatıyordu. Steam den launch options a parametre ( -height xxxx -widht xxx ) girince düzeldi. Şu chat ekranını biraz daha belirgin yapsalar iyi olurmuş. Oyuna giriyorum medic yada tech yok. Yazıyorum yazıyorum kimse görmüyor 5dk sonra farkediyorlar yada oyun sırasında geri gel diyorum okunmuyor/okumuyorlar ölüyorlar boş yere. Deli oluyorum.
bleah Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Skoko said: bleah said: Oyunun neden kısa olduğunu İngilizce bilen arkadaşlar şunu okuyunca anlayacaktır muhakkak: Alien Swarm Forums en fazla 15-20 dolar olur-ki değer bence. orası öyle de bence adamlar source engine kullanımına insanları özendirmek için yapıyor olabilirler. çünkü oyunun full kaynak kodunu verdiler. bi nevi kendi reklamları. source engine'nin ticari kullanımı elbet bi ücret karşılığındadır.
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 LethE said: ilk levelın speedrunını yapabilen varmı?.. 1 saiye ile kaçırdık :/ bu arada sizcede move speed bonuslu medic ve heavy dışıdakiler speedrunı imkansızlaştrıyormu çok etkisi yok bence. 4-5 tanesini yaptım ben speedrunlardan. ama bazı yerlerde uzun yoldan gidecek kişi onları seçerse faydalı oluyor tabi.
smarthan Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 bende yeni indirdim oyunu daha açıp bakmadım. oynayan var mı oynayalım. (nası oynıcaz bu arada :P)
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 2 gündür falan giremiyorum ben. yarın da giremem büyük ihtimalle ama pazartesi girerim kesin.
Öne çıkan mesajlar