Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sparkcaster

Öne çıkan mesajlar

amon-korra

Yeni bir teori daha duydum.

Aslında gerçek Avatar Amonmuş. Ancak Aang, Korra'nın annesiyle işi pişirmiş zamanında ama söyleyememişler kimseye. Korra'da Avatar'ın çocuğu olduğu için özel yetenekli ve bu sayede diğer bendinleri yapabiliyor.

Amon kendisi yerine Korra'nın avatar ilan edilmesine kızıp, tüm benderlara savaş açmış. Bu yüzden energybending yapabiliyor. Sadece Avatar Energybending yapabiliyor çünkü.

Korra gerçek Avatar olmadığı içinde Avatar State'e giremiyor. Amon tüm benderların bendingini aldıktan sonra kendini Avatar ilan edip dünyayı yönetecek.

Sosyal ağlarda paylaş

Qahlel said:

amon-korra

Yeni bir teori daha duydum.

Aslında gerçek Avatar Amonmuş. Ancak Aang, Korra'nın annesiyle işi pişirmiş zamanında ama söyleyememişler kimseye. Korra'da Avatar'ın çocuğu olduğu için özel yetenekli ve bu sayede diğer bendinleri yapabiliyor.

Amon kendisi yerine Korra'nın avatar ilan edilmesine kızıp, tüm benderlara savaş açmış. Bu yüzden energybending yapabiliyor. Sadece Avatar Energybending yapabiliyor çünkü.

Korra gerçek Avatar olmadığı içinde Avatar State'e giremiyor. Amon tüm benderların bendingini aldıktan sonra kendini Avatar ilan edip dünyayı yönetecek.

ne saçmaymış lan bu teori
Sosyal ağlarda paylaş

yalnız o elektrik o elektrik değil,
azulanın, ozai nin attıkları kontrolsüzdü zaten o yüzden iroh kullanmıyodu şöyle;

müzik falan boktan ama işte görsel olsun
http://www.youtube.com/watch?v=Oc61dP2Kmvc

ozai vs zuko
http://www.youtube.com/watch?v=zM5ftnMAQ90

geri döndürülebiliyor zaten sakat bişi bu, azula patır patır atıyo müziksiz vidyo bulamadım pft

Aslında elektriği yıldırım ve elektrik olarak ayırt edebiliriz. Yani böle yapsak daha mantıklı oluo.
mako elektrik basıo baya kontrollü.

en azından ben buna inanmak istiorm :(
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...