Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

amon-korra

Yeni bir teori daha duydum.

Aslında gerçek Avatar Amonmuş. Ancak Aang, Korra'nın annesiyle işi pişirmiş zamanında ama söyleyememişler kimseye. Korra'da Avatar'ın çocuğu olduğu için özel yetenekli ve bu sayede diğer bendinleri yapabiliyor.

Amon kendisi yerine Korra'nın avatar ilan edilmesine kızıp, tüm benderlara savaş açmış. Bu yüzden energybending yapabiliyor. Sadece Avatar Energybending yapabiliyor çünkü.

Korra gerçek Avatar olmadığı içinde Avatar State'e giremiyor. Amon tüm benderların bendingini aldıktan sonra kendini Avatar ilan edip dünyayı yönetecek.

Mesaj tarihi:

Teoriler bla bla bla

Tamam avatarın çocuğu olduğu kısmını anladımda 3(kısmen 4) elementi bükemez anca 1 ini büker.Bide season finale promo da bi sahne gördüm bizim United Force gg olmuş gibi ^^

Mesaj tarihi:

10

heh avatar amon olsa gayet gelip ilan eder,

united force un amon tarafında olması ihtimali var yalnız, "republic city yi geri alıcaz falan diyor iroh".

ben sağlam elektrik görmek istiorm irohtan.

Bu arada, bumi nin tipi orjinal bumi gibi, bu adam bendingini gizlio olmasın?

Mesaj tarihi:
Saeros said:

100 yıl buzun içinde kaldığı için ömrü kısa oldu gibi bişey denmişti sanırım

çok çile çektiği için ince hastalıktan gitti garibim...

öhö öhö.. aha bak kan.
sonra hıkıkıkık yapıp ölüyor zaten
Mesaj tarihi:
Qahlel said:

amon-korra

Yeni bir teori daha duydum.

Aslında gerçek Avatar Amonmuş. Ancak Aang, Korra'nın annesiyle işi pişirmiş zamanında ama söyleyememişler kimseye. Korra'da Avatar'ın çocuğu olduğu için özel yetenekli ve bu sayede diğer bendinleri yapabiliyor.

Amon kendisi yerine Korra'nın avatar ilan edilmesine kızıp, tüm benderlara savaş açmış. Bu yüzden energybending yapabiliyor. Sadece Avatar Energybending yapabiliyor çünkü.

Korra gerçek Avatar olmadığı içinde Avatar State'e giremiyor. Amon tüm benderların bendingini aldıktan sonra kendini Avatar ilan edip dünyayı yönetecek.

ne saçmaymış lan bu teori
Mesaj tarihi:
Norak said:

sezon sonunda bence

Asami davayı satıp babasının/amonun yanına geçicek.

kizin bizimle olacak tarzi bir laf etmisti amon, demek ki

ya baba olecek
ya da asami donecek

Mesaj tarihi:
yalnız o elektrik o elektrik değil,
azulanın, ozai nin attıkları kontrolsüzdü zaten o yüzden iroh kullanmıyodu şöyle;

müzik falan boktan ama işte görsel olsun
http://www.youtube.com/watch?v=Oc61dP2Kmvc

ozai vs zuko
http://www.youtube.com/watch?v=zM5ftnMAQ90

geri döndürülebiliyor zaten sakat bişi bu, azula patır patır atıyo müziksiz vidyo bulamadım pft

Aslında elektriği yıldırım ve elektrik olarak ayırt edebiliriz. Yani böle yapsak daha mantıklı oluo.
mako elektrik basıo baya kontrollü.

en azından ben buna inanmak istiorm :(
Mesaj tarihi:
ote yandan

redirection

hani kalbe zararliydi dikkatli olmak gerekiyordu ?
zuko tum bir ulusa ogretmis herhalde bu kadar ele ayaga dustugune gore
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...