Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sparkcaster

Öne çıkan mesajlar

benim baya hoşuma gitti aslında ya
biraz kısa gibi geldi 50dakka falan olsa keşke :<

Pema karakteri çok tatlıymış bide
probending dodge iyiydi baya korra'nın
ilişkiler olgunlaşmış daha güzel olmuş gibi aslında
aang and katara sitting in a tree: K-I-S-S-I-N-G olayından daha bi farklı yaklaşmışlar.

Sosyal ağlarda paylaş

Abi iste sikinti orda. 14 yasindaki velet hemen her bolum macera ustune macera yasadi, yeni zorluklarla karsilasip onlari asti. Ilk bolumden sonuna kadar boyleydi. Benim bekledigim de bu esasen, 20 dakikalik ask hikayesi degil. Pro-bending olayinin sundukce sunmesi, Korra'nin egitimi namina hemen hic bir sey cikmamasi da ayri bir bayik.

Hani toparlarlar illaki de ilk 5 bolumde oyle bir isik goremeim ben.
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi OMG OMG diye saç baş yolacak bi kötülükte diildi bölüm,

ama yani

shipping olaylarına girmek için de biraz erken oldu gerçekten.
ilk seri 3 sene oyaladı milleti zutara, kataang filan diye, bu bööle lappadanak?
diğer yandan, her şey korra'nın bodoslama karakterine uygun ilerliyor, out of character bişe yok.

asıl problem

meelo yoktu :(

Sosyal ağlarda paylaş

Bence bölüm o kadar da kötü değildi ya...

Tamam yani önceki seri konseptinde değil de, hiçbirşey önceki seri konseptinde değil zaten; karakterler farklı, hayatları farklı, şartlar farklı, dünya farklı. TLA de de Aang Katara ya aşıktı mesela ama bir yandan dünya savaşı, diğer yandan eğitimine 100 sene kadar geç kalmış olmasından dolayı çok daha arka planda kalıyodu(yaşı da küçüktü zaten^^). Korra nın sorunları Aanginkilerle kıyaslanamaz bile(bi equalistler var işte ama o da dünya savaşı kadar major problem değil). Diğer yandan ergen işte kanı kaynıyo:P

Bol bol romance ve probending olucağı daha ilk bölümlerden belliydi zaten, sadece hepsini tek bölüme yığmaları bayık olmuş.
Diğer yandan da iyi olmuş olabilir tabii, hepsini 1-2 bölümde aradan çıkaralım diğer bölümlerde uğraşmayalım diye düşündülerse gayet yerinde bir bölüm olmuş bile diyebilirim hatta (Mako ve Bolin in bros before hoes konuşmasından ve Korra nın da eh bari arkadaş kalalım öyleyse moduna girmesinden öyle bi çıkarım yaptım en azından)

Sosyal ağlarda paylaş

Esas seri cok daha eglenceliydi abi. Boyle bayik gitmiyordu. Kac bolumdur bi cacik yok, eski hava yok.

Sacma ask ucgeni de oeh yeter artik dedirtti iste isyan ettim. Yalniz da degilmisim. Bi bana garip gelmemis yani.

Ha sen begendiysen ne mutlu sana. Keske senin kadar zevk alabilseydim, uzulmezdim, vaktime yanmazdim.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...