Suark Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 bone kralsın zaten linke basmamıştım sadece spoiler başlığını okumuştum
Fin Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 ağır spoiler yok orda tamamı 4.bölüm zatende çok bişi anlaşılmıyor 3 tane gif var lol
Fly Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 720p olanından indirdim, leakse bile kalitesi güzel
Harvey Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 GERGE said: HarveyQuinn bir daha son bölüm hakkında konuşuyorum kılıfı altında sonraki bölümlerden leak'ler yayınlarsa banlayın lütfen. Hangi spoyu diyosun son bölüm hakkında falan? 4.bölüm hakkında adlı spoyu diyosan o zaten o bölüm hakkındaki düşüncelerimi yazdım :)
Bone Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 merak ediyorum, bu dizinin nesi beğenilmiyor diye. ilginç bir karakter yaratmışlar, kendini yabancı bir dünyaya adapte etmeye çalışan. kendisine verilen sorumlulukların ne kadar ağır olduğunu farkedip bununla nasıl mücadele etmesi gerektiğini öğreniyor. bir shounen anime gibi eğlenceli tarzı var, aynı zamanda seinen animeler ayarında yetişkin problemlerine eğiliyor. dizide karakter gelişimi var, her karakter farklı bir kişiliğe sahip ve birşeyler öğrenip değiştiklerini görebiliyoruz. hikaye anlatımı çok iyi, gösterdikleri duyguları ve düşünceleri tadabiliyoruz. gizemli bir hikaye sunuyor, bir sonraki bölümde ne olacağını merak ediyoruz. şehir planları, çizimler, aksiyon sahneleri, arkaplan müzikleri hep birbiriyle uyumlu hazırlanmış ve seyirciyi o sahneye çekiyor. hani herkesin aynı zevke sahip olmasını beklemiyorum da, çizgi film seven birisi şunu neden beğenmez onu merak ediyorum işte.
Artariel Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 ah lan bi mmorpg avatar çok mu zor niye yapmazlar
Krology Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Bone said: merak ediyorum, bu dizinin nesi beğenilmiyor diye. ilginç bir karakter yaratmışlar, kendini yabancı bir dünyaya adapte etmeye çalışan. kendisine verilen sorumlulukların ne kadar ağır olduğunu farkedip bununla nasıl mücadele etmesi gerektiğini öğreniyor. bir shounen anime gibi eğlenceli tarzı var, aynı zamanda seinen animeler ayarında yetişkin problemlerine eğiliyor. dizide karakter gelişimi var, her karakter farklı bir kişiliğe sahip ve birşeyler öğrenip değiştiklerini görebiliyoruz. hikaye anlatımı çok iyi, gösterdikleri duyguları ve düşünceleri tadabiliyoruz. gizemli bir hikaye sunuyor, bir sonraki bölümde ne olacağını merak ediyoruz. şehir planları, çizimler, aksiyon sahneleri, arkaplan müzikleri hep birbiriyle uyumlu hazırlanmış ve seyirciyi o sahneye çekiyor. hani herkesin aynı zevke sahip olmasını beklemiyorum da, çizgi film seven birisi şunu neden beğenmez onu merak ediyorum işte. Beğenmeyen kişiler ÇİZGİFİLM ÇOCUKLARA GÖREDİR ÇÇOCUKMUSUN SEN BÜYÜ BÜYÜÜÜÜÜÜÜ!!!!!?!!?!? Diyen kişilerdir büyük ihtimal ufacık bir alanda ise gerçekten beğenmeyenler vardır.Çocukmusun sen diyenlerde zaten sabahtan akşama kadar m2,knight takilan "erkekler" , sabahtan akşama kadar angry bird takılan ve kendilerini zeki sanan(aslında düşündükleri kadar zeki olmayan) "hanımefendi" lerdir.
Remus Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 su traileri izlemek icin downloadu kapattim nedir bu eziyet :(
hamsilipilav Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 OF mükemmel bir bölümdü. 4.bölüm en iyiydi şuana kadar ki hatta son bir aydır izlediğim en iyi şeydi
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 anladıım kadarıyla o water tribeın temsilcisi olan adamın yerinde Sokka varmış zamanında bulunduğu pozisyondan o ARC gözüküo
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 dierini anlamadım ama Aangli olanı hehe zamanında Aangin arkasında cengiz oturuomuş falan gibi bi tespit olacak o da herhalde
Emaleth Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 hiç bişe anlamadım. gözüm mü bozuk nedir? :P
Bone Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 yeşille yeşili kırmızıyla kırmızıyı eşleştir işte. diyor ki, aang sahnesi, senato tarzı yerle aynı yer.
Öne çıkan mesajlar