Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sparkcaster

Öne çıkan mesajlar

GERGE said:

HarveyQuinn bir daha son bölüm hakkında konuşuyorum kılıfı altında sonraki bölümlerden leak'ler yayınlarsa banlayın lütfen.

Hangi spoyu diyosun son bölüm hakkında falan? 4.bölüm hakkında adlı spoyu diyosan o zaten o bölüm hakkındaki düşüncelerimi yazdım :)
Sosyal ağlarda paylaş

merak ediyorum, bu dizinin nesi beğenilmiyor diye.

ilginç bir karakter yaratmışlar, kendini yabancı bir dünyaya adapte etmeye çalışan. kendisine verilen sorumlulukların ne kadar ağır olduğunu farkedip bununla nasıl mücadele etmesi gerektiğini öğreniyor.
bir shounen anime gibi eğlenceli tarzı var, aynı zamanda seinen animeler ayarında yetişkin problemlerine eğiliyor.
dizide karakter gelişimi var, her karakter farklı bir kişiliğe sahip ve birşeyler öğrenip değiştiklerini görebiliyoruz.
hikaye anlatımı çok iyi, gösterdikleri duyguları ve düşünceleri tadabiliyoruz.
gizemli bir hikaye sunuyor, bir sonraki bölümde ne olacağını merak ediyoruz.
şehir planları, çizimler, aksiyon sahneleri, arkaplan müzikleri hep birbiriyle uyumlu hazırlanmış ve seyirciyi o sahneye çekiyor.

hani herkesin aynı zevke sahip olmasını beklemiyorum da, çizgi film seven birisi şunu neden beğenmez onu merak ediyorum işte.
Sosyal ağlarda paylaş

Bone said:

merak ediyorum, bu dizinin nesi beğenilmiyor diye.

ilginç bir karakter yaratmışlar, kendini yabancı bir dünyaya adapte etmeye çalışan. kendisine verilen sorumlulukların ne kadar ağır olduğunu farkedip bununla nasıl mücadele etmesi gerektiğini öğreniyor.
bir shounen anime gibi eğlenceli tarzı var, aynı zamanda seinen animeler ayarında yetişkin problemlerine eğiliyor.
dizide karakter gelişimi var, her karakter farklı bir kişiliğe sahip ve birşeyler öğrenip değiştiklerini görebiliyoruz.
hikaye anlatımı çok iyi, gösterdikleri duyguları ve düşünceleri tadabiliyoruz.
gizemli bir hikaye sunuyor, bir sonraki bölümde ne olacağını merak ediyoruz.
şehir planları, çizimler, aksiyon sahneleri, arkaplan müzikleri hep birbiriyle uyumlu hazırlanmış ve seyirciyi o sahneye çekiyor.

hani herkesin aynı zevke sahip olmasını beklemiyorum da, çizgi film seven birisi şunu neden beğenmez onu merak ediyorum işte.

Beğenmeyen kişiler ÇİZGİFİLM ÇOCUKLARA GÖREDİR ÇÇOCUKMUSUN SEN BÜYÜ BÜYÜÜÜÜÜÜÜ!!!!!?!!?!? Diyen kişilerdir büyük ihtimal ufacık bir alanda ise gerçekten beğenmeyenler vardır.Çocukmusun sen diyenlerde zaten sabahtan akşama kadar m2,knight takilan "erkekler" , sabahtan akşama kadar angry bird takılan ve kendilerini zeki sanan(aslında düşündükleri kadar zeki olmayan) "hanımefendi" lerdir.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...