Suark Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 bone kralsın zaten linke basmamıştım sadece spoiler başlığını okumuştum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 ağır spoiler yok orda tamamı 4.bölüm zatende çok bişi anlaşılmıyor 3 tane gif var lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 yok o gifler öncekini diyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 4. bölüm pek güzel degildi ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 nası ya? O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 720p olanından indirdim, leakse bile kalitesi güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 tenzin'in ufaklıklar (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 GERGE said: HarveyQuinn bir daha son bölüm hakkında konuşuyorum kılıfı altında sonraki bölümlerden leak'ler yayınlarsa banlayın lütfen. Hangi spoyu diyosun son bölüm hakkında falan? 4.bölüm hakkında adlı spoyu diyosan o zaten o bölüm hakkındaki düşüncelerimi yazdım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Ve bu arada 4.bölüm altyazı geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 merak ediyorum, bu dizinin nesi beğenilmiyor diye. ilginç bir karakter yaratmışlar, kendini yabancı bir dünyaya adapte etmeye çalışan. kendisine verilen sorumlulukların ne kadar ağır olduğunu farkedip bununla nasıl mücadele etmesi gerektiğini öğreniyor. bir shounen anime gibi eğlenceli tarzı var, aynı zamanda seinen animeler ayarında yetişkin problemlerine eğiliyor. dizide karakter gelişimi var, her karakter farklı bir kişiliğe sahip ve birşeyler öğrenip değiştiklerini görebiliyoruz. hikaye anlatımı çok iyi, gösterdikleri duyguları ve düşünceleri tadabiliyoruz. gizemli bir hikaye sunuyor, bir sonraki bölümde ne olacağını merak ediyoruz. şehir planları, çizimler, aksiyon sahneleri, arkaplan müzikleri hep birbiriyle uyumlu hazırlanmış ve seyirciyi o sahneye çekiyor. hani herkesin aynı zevke sahip olmasını beklemiyorum da, çizgi film seven birisi şunu neden beğenmez onu merak ediyorum işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 kim beğenmemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 ah lan bi mmorpg avatar çok mu zor niye yapmazlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krology Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Bone said: merak ediyorum, bu dizinin nesi beğenilmiyor diye. ilginç bir karakter yaratmışlar, kendini yabancı bir dünyaya adapte etmeye çalışan. kendisine verilen sorumlulukların ne kadar ağır olduğunu farkedip bununla nasıl mücadele etmesi gerektiğini öğreniyor. bir shounen anime gibi eğlenceli tarzı var, aynı zamanda seinen animeler ayarında yetişkin problemlerine eğiliyor. dizide karakter gelişimi var, her karakter farklı bir kişiliğe sahip ve birşeyler öğrenip değiştiklerini görebiliyoruz. hikaye anlatımı çok iyi, gösterdikleri duyguları ve düşünceleri tadabiliyoruz. gizemli bir hikaye sunuyor, bir sonraki bölümde ne olacağını merak ediyoruz. şehir planları, çizimler, aksiyon sahneleri, arkaplan müzikleri hep birbiriyle uyumlu hazırlanmış ve seyirciyi o sahneye çekiyor. hani herkesin aynı zevke sahip olmasını beklemiyorum da, çizgi film seven birisi şunu neden beğenmez onu merak ediyorum işte. Beğenmeyen kişiler ÇİZGİFİLM ÇOCUKLARA GÖREDİR ÇÇOCUKMUSUN SEN BÜYÜ BÜYÜÜÜÜÜÜÜ!!!!!?!!?!? Diyen kişilerdir büyük ihtimal ufacık bir alanda ise gerçekten beğenmeyenler vardır.Çocukmusun sen diyenlerde zaten sabahtan akşama kadar m2,knight takilan "erkekler" , sabahtan akşama kadar angry bird takılan ve kendilerini zeki sanan(aslında düşündükleri kadar zeki olmayan) "hanımefendi" lerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Episode 5 Preview Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 su traileri izlemek icin downloadu kapattim nedir bu eziyet :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Bölüm 4'den güzel bi tespit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 OF mükemmel bir bölümdü. 4.bölüm en iyiydi şuana kadar ki hatta son bir aydır izlediğim en iyi şeydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 o tespiti anlamadım ben huehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 ben de bi bok anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 anladıım kadarıyla o water tribeın temsilcisi olan adamın yerinde Sokka varmış zamanında bulunduğu pozisyondan o ARC gözüküo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 off ne büyük tespitmiş fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 dierini anlamadım ama Aangli olanı hehe zamanında Aangin arkasında cengiz oturuomuş falan gibi bi tespit olacak o da herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 hiç bişe anlamadım. gözüm mü bozuk nedir? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 yeşille yeşili kırmızıyla kırmızıyı eşleştir işte. diyor ki, aang sahnesi, senato tarzı yerle aynı yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 losta bağladık lan iyice olayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar