Ayfon Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 son yazdiginda sacmalamissin ama nonbender kiskancligi yasamasi muhtemel. Eger dogru cikarsa terazime yüklenin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heimdall Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 tiLi said: 720p sunumlarda tepede yeşil bir şerit var mı sizde de? 2 tane indirdim ikisi de aynı çıktı. sorun bende mi acaba kimse şikayet etmediğine göre vlc'yle izle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 <3 meelo "yeah you're a tewrible teacher daddy! ARRGGHH!!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 http://static.fjcdn.com/large/pictures/fd/4d/fd4da6_1426499.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Heimdall said: tiLi said: 720p sunumlarda tepede yeşil bir şerit var mı sizde de? 2 tane indirdim ikisi de aynı çıktı. sorun bende mi acaba kimse şikayet etmediğine göre vlc'yle izle. mpc-hc de oluyodu yeşil şerit. smplayerda sorun yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=VKZJmMSjCh4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Videoda görüldüğü üzere Amon'da energy büküyor. Ek olarak yıldırım bükücü biriside var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Acaba Aang'in nonbender oglu aslinda spirit mi büküyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Ayfon said: Acaba Aang'in nonbender oglu aslinda spirit mi büküyo Bu spirit nerden çıktı ya energy değilmiydi o ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Artariel said: http://www.youtube.com/watch?v=VKZJmMSjCh4 zuha kopmuştum burada izlerken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 3. bölüm de sızsın izleyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 bugün sızmıycak mıydı? amon enerji bükmesin ya, istemiyom ben :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Tek sızan ilk bölüm bence. Bir saatlik açılış yapacak olabilirler. Başka türlü sızmazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 bana da öle geldi ilk 2 i bölümü 14ünde yayınlayacaklardı gönderdiler kanala , o arada sızdı herhalde nete sanmıyorum devamı yayın tarihinden önce sızsın tabi bunu dedikten sonra çat die download linkler gelebilir buraya ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 amon kesin energybender. işte bu işleri daha güzel heyecanlı kıldı. hatta g*tüm korktu birden. of müthiş olacak. ben şuna eminim ki amon aangin nonbender oğlu bumi. başka bir ihtimal veremiyorum. sonuçta dünya üzerinde energybendingi bilen tek canlı aang, geri kalanı ruhlar muhlar biliyor. çünkü avatarlıktan bile eski bir şey. muhtemelen hiçbir şey bükemeyen oğluna bunun sırlarını vermiştir, çünkü aslan kaplumbağa enerji bükmek için herhangi bir şart vermemişti, sadece senin ruhun bükülmez olmalıydı, yoksa corrupt olursun diyordu. ya da bir ihtimal daha var, bu bumi aslında herhangi bir bükücüydü, enerji bükmeyi öğrenince birine denerken corrupt oldu ve bütün bükme yeteneğini kaybetti falan. evillaştı. çok pis teoriler yazdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Artariel said: ya da bir ihtimal daha var, bu bumi aslında herhangi bir bükücüydü, enerji bükmeyi öğrenince birine denerken corrupt oldu ve bütün bükme yeteneğini kaybetti falan. evillaştı. muhtemelen bu. bir şeyleri bükerken ortalığa büyük zarar vermiştir. aang da onun bükücülüğünü almıştır elinden. bu da kendi başına keşfetmiştir yapmayı falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 ama işte şöyle bir şey de var, böyle bir olay olsa önce tenzin ve kyinin haberi olurdu ve korrayı uyarırlardı bak bu adam tehlikeli çalıyo falan diye. kafa karıştırıcı işte ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 2 bolum, 5 karakter gorup hemen cozdunuz olayi, bravo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 hay ağzını öpiym akilacım ya. günlerdir şunu diycem, demiyorum, tutuyorum kendimi. içimin yağları eridi valla ehühü. ayrıca enerji bükmek için bükücü olmak gerekmiyo mu ki? non bender nası enerji bend edicek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 ahahah aynen abi günlerdir bakıyorum iki bölüm izleyip adamlar on sezonluk hikaye nası çıkarttı bizim bilmediğimiz karakterler olaylar mı var diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Emaleth said: hay ağzını öpiym akilacım ya. günlerdir şunu diycem, demiyorum, tutuyorum kendimi. içimin yağları eridi valla ehühü. ayrıca enerji bükmek için bükücü olmak gerekmiyo mu ki? non bender nası enerji bend edicek? öyle bir şart olduğunu hatırlamıyorum. çünkü lion turtle, bu bendinglerden avatarlıktan önce biz içimizdeki enerjiyi bükerdik falan diyor. sanmıyorum. ayrıca senaryoyu 2 bölümden değil türlü türlü fragmanın 1 saniyelik sahnelerinden falan uydurmaya çalışıyoruz işte. amon baya baya enerji büküyor yani bariz bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 teori konuşmıcaz da ne konuşcaz :( eğleniyoruz işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Artariel said: ama işte şöyle bir şey de var, böyle bir olay olsa önce tenzin ve kyinin haberi olurdu ve korrayı uyarırlardı bak bu adam tehlikeli çalıyo falan diye. kafa karıştırıcı işte ya hemen şehre dönmem lazım eğitmeye vaktim yok ayağı çekiyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 geçmiş episode'u tartışmak ok de gelecekteki episodeları tahmin etmek biraz heyecanı kaçırıo ki ben bi sonraki bölüm previewlarını bile izlemeyen adamım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 alnina parmak koydu diye, nasil kesin oluyo, belki baska bisey yapicak. veya energy bending benzeri bisey yapiyo ama bendingden bagimsiz teknolojik filan, elektrosok tedavisi belki, belki lobotomi yapicak, bilemeyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar