Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
tiLi said:

720p sunumlarda tepede yeşil bir şerit var mı sizde de? 2 tane indirdim ikisi de aynı çıktı. sorun bende mi acaba kimse şikayet etmediğine göre

vlc'yle izle.
Mesaj tarihi:
Heimdall said:

tiLi said:

720p sunumlarda tepede yeşil bir şerit var mı sizde de? 2 tane indirdim ikisi de aynı çıktı. sorun bende mi acaba kimse şikayet etmediğine göre

vlc'yle izle.

mpc-hc de oluyodu yeşil şerit. smplayerda sorun yok
Mesaj tarihi:
bana da öle geldi

ilk 2 i bölümü 14ünde yayınlayacaklardı gönderdiler kanala , o arada sızdı herhalde nete

sanmıyorum devamı yayın tarihinden önce sızsın

tabi bunu dedikten sonra çat die download linkler gelebilir buraya ^^
Mesaj tarihi:

amon kesin energybender. işte bu işleri daha güzel heyecanlı kıldı. hatta g*tüm korktu birden. of müthiş olacak. ben şuna eminim ki amon aangin nonbender oğlu bumi. başka bir ihtimal veremiyorum. sonuçta dünya üzerinde energybendingi bilen tek canlı aang, geri kalanı ruhlar muhlar biliyor. çünkü avatarlıktan bile eski bir şey. muhtemelen hiçbir şey bükemeyen oğluna bunun sırlarını vermiştir, çünkü aslan kaplumbağa enerji bükmek için herhangi bir şart vermemişti, sadece senin ruhun bükülmez olmalıydı, yoksa corrupt olursun diyordu. ya da bir ihtimal daha var, bu bumi aslında herhangi bir bükücüydü, enerji bükmeyi öğrenince birine denerken corrupt oldu ve bütün bükme yeteneğini kaybetti falan. evillaştı. çok pis teoriler yazdım

Mesaj tarihi:
Artariel said:

ya da bir ihtimal daha var, bu bumi aslında herhangi bir bükücüydü, enerji bükmeyi öğrenince birine denerken corrupt oldu ve bütün bükme yeteneğini kaybetti falan. evillaştı.

muhtemelen bu. bir şeyleri bükerken ortalığa büyük zarar vermiştir. aang da onun bükücülüğünü almıştır elinden. bu da kendi başına keşfetmiştir yapmayı falan.

Mesaj tarihi:
ama işte şöyle bir şey de var, böyle bir olay olsa önce tenzin ve kyinin haberi olurdu ve korrayı uyarırlardı bak bu adam tehlikeli çalıyo falan diye. kafa karıştırıcı işte ya
Mesaj tarihi:
hay ağzını öpiym akilacım ya. günlerdir şunu diycem, demiyorum, tutuyorum kendimi. içimin yağları eridi valla ehühü.

ayrıca enerji bükmek için bükücü olmak gerekmiyo mu ki?
non bender nası enerji bend edicek?
Mesaj tarihi:
Emaleth said:

hay ağzını öpiym akilacım ya. günlerdir şunu diycem, demiyorum, tutuyorum kendimi. içimin yağları eridi valla ehühü.

ayrıca enerji bükmek için bükücü olmak gerekmiyo mu ki?
non bender nası enerji bend edicek?

öyle bir şart olduğunu hatırlamıyorum. çünkü lion turtle, bu bendinglerden avatarlıktan önce biz içimizdeki enerjiyi bükerdik falan diyor. sanmıyorum.

ayrıca senaryoyu 2 bölümden değil türlü türlü fragmanın 1 saniyelik sahnelerinden falan uydurmaya çalışıyoruz işte. amon baya baya enerji büküyor yani bariz bu
Mesaj tarihi:
Artariel said:

ama işte şöyle bir şey de var, böyle bir olay olsa önce tenzin ve kyinin haberi olurdu ve korrayı uyarırlardı bak bu adam tehlikeli çalıyo falan diye. kafa karıştırıcı işte ya

hemen şehre dönmem lazım eğitmeye vaktim yok ayağı çekiyordu.
Mesaj tarihi:
geçmiş episode'u tartışmak ok de
gelecekteki episodeları tahmin etmek biraz heyecanı kaçırıo

ki ben bi sonraki bölüm previewlarını bile izlemeyen adamım.
Mesaj tarihi:
alnina parmak koydu diye, nasil kesin oluyo, belki baska bisey yapicak. veya energy bending benzeri bisey yapiyo ama bendingden bagimsiz teknolojik filan, elektrosok tedavisi belki, belki lobotomi yapicak, bilemeyiz.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...