Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sparkcaster

Öne çıkan mesajlar

amon kesin energybender. işte bu işleri daha güzel heyecanlı kıldı. hatta g*tüm korktu birden. of müthiş olacak. ben şuna eminim ki amon aangin nonbender oğlu bumi. başka bir ihtimal veremiyorum. sonuçta dünya üzerinde energybendingi bilen tek canlı aang, geri kalanı ruhlar muhlar biliyor. çünkü avatarlıktan bile eski bir şey. muhtemelen hiçbir şey bükemeyen oğluna bunun sırlarını vermiştir, çünkü aslan kaplumbağa enerji bükmek için herhangi bir şart vermemişti, sadece senin ruhun bükülmez olmalıydı, yoksa corrupt olursun diyordu. ya da bir ihtimal daha var, bu bumi aslında herhangi bir bükücüydü, enerji bükmeyi öğrenince birine denerken corrupt oldu ve bütün bükme yeteneğini kaybetti falan. evillaştı. çok pis teoriler yazdım

Sosyal ağlarda paylaş

Artariel said:

ya da bir ihtimal daha var, bu bumi aslında herhangi bir bükücüydü, enerji bükmeyi öğrenince birine denerken corrupt oldu ve bütün bükme yeteneğini kaybetti falan. evillaştı.

muhtemelen bu. bir şeyleri bükerken ortalığa büyük zarar vermiştir. aang da onun bükücülüğünü almıştır elinden. bu da kendi başına keşfetmiştir yapmayı falan.

Sosyal ağlarda paylaş

Emaleth said:

hay ağzını öpiym akilacım ya. günlerdir şunu diycem, demiyorum, tutuyorum kendimi. içimin yağları eridi valla ehühü.

ayrıca enerji bükmek için bükücü olmak gerekmiyo mu ki?
non bender nası enerji bend edicek?

öyle bir şart olduğunu hatırlamıyorum. çünkü lion turtle, bu bendinglerden avatarlıktan önce biz içimizdeki enerjiyi bükerdik falan diyor. sanmıyorum.

ayrıca senaryoyu 2 bölümden değil türlü türlü fragmanın 1 saniyelik sahnelerinden falan uydurmaya çalışıyoruz işte. amon baya baya enerji büküyor yani bariz bu
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...