=) Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 19 yaşıma geldim ve hep ertelediğim bir istekti piyano çalmak acaba çalmaya başlamak için çok mu geç ? öyle bir yerlerde çalmak yada beste yapmak için değil sadece beğendiğim melodileri şarkıları kendimce çalabilmek için istiyorum bunu çok mu geç kaldım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 /summon gimli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Değil, çalışma azmini kaybetmediğin sürece gayet de güzel çalarsın. Hatta armoni teori de çalışırsan beste de yaparsın. Kendini beste yapmamaya şartlama hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Mino ne dediyse ondan hiçbi enstrumana başlamak için çok geç bi yaş yoktur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 perdesiz enstrumanlar hariç bence de yaş sınırlaması yok çalmasını öğrenmek için yetenek lazım sadece hatta azimle bile çalmasını öğrenen var yeteneği kısıtlı olsa da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 yok abi max10 yasinda baslamayinca gitmiyor bi sure sonra sweep picking yuzunden ellerimi kesecem zaten en sonunda o olcak caldigim parcalarda da kullanmam hic ama uyuz oldum yapamiyorum ya. kazik kadar adam olduktan sonra entrumana baslayinca boyle oluyor iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eileithyia Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 erken başlayanlar avantajlı ama piyano çalarak yapmak istediğin şey nedir? "dünya çapında piyanist olucam ben yua!" mı yoksa "piyano sesini kendi parmaklarımdan duymak istiyorum" mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Abi yazmış adam ne yapıcağını zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 geçen araba için birilerini dövdüm falan diye topic açan sen değil miydin? yaş 19 görünce.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eileithyia Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Bunneh said: Abi yazmış adam ne yapıcağını zaten. hea tamam. :D e başlasın işte o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar