Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cataclysm Başlığı

Gangren

Öne çıkan mesajlar

Pipet said:

7 aralık hangi gün diye baktım şöle salıymış

çakal blizz yine milleti tester gibi kullanarak, salı günü herkese goblin worgen açtırıp carsamba günü 1 gün bakım koyarak milletin elini ayağını titreticek

inş. o günkü bakım patlamaz yoksa ..

+ olarak goblin/worgen dk açılabilecek mi? onlar server first için daha avantajlı konumda olur

Ben de şunu sorcaktım.

Şimdi malumunuz goblin ve worgen raciallarını gördükten sonra diğer raciallara aylardır doğru düzgün yeni özellikler bekleniyordu.

Patladılar.

Level 85 orc warlocku gobline çevirebilcek miyim ben şimdi yoksa RERÖRERÖHRÖH O ZAMAN HERKES GOBLIN OLUR İLK 12 AY GOBLIN/WORGEN'E RACE CHANGE YOK gibisinden birşey var mı?
Sosyal ağlarda paylaş

tinu said:

scorch said:

abi aral kurumsal değil ki? bildiğin kücücük bi dükkanı fln var mahmutbey de elinde sigara kapının önüne sandalye atıp bütün gün oturup sohbet eden bakkal hasan efendi vs manav hüseyin gibi muhabbet ediolar kapı önünde yaz aylarında.

abi şu oyun çok para kırdırtıcak diye inandırırsan mario kart'ı bile sattırabilirsiniz bugün.

Havaalanı ikitelli yolunda giderken hurriyet binasına gelmeden bir bak o küçücük dükkan dediğin aral ın tamamen kendine ait dışı cam kaplı 4 katlı binasını göreceksin, tepede kocaman aral yazıyor,yani senin dediğin gibi hiçte kücücük dükkanı felan olan bir yer değil.

Firmanın kurumsal olabilmesi plazasının büyüklüğüyle doğru orantılı değil orası Aral'In olsa bile. Daha düne kadar Koç, Sabancı bile gerçek manada kurumsal şirketler değillerdi hatta.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben şu an 0'dan başlayacak olsam oyuna bir sn düşünmem priest açarım.

Eğer mekanikleri bozmazlarsa oynanışı bu buildde çok keyifli. Son değişiklerle yapmak istediklerini priestte başardılar bence.

Healer oynamam diyordum ama disc priesti gördükten sonra disc pve oynayabilirim yani, denedim betada shadow kadar keyifliydi.
Sosyal ağlarda paylaş

|Joker| said:

Cata belli ki casterlarla daha iyi olacak. Melee biraz sönük gibi. Spell kullanan tank-dps iyi gidecek gibi. Mage en sağlam class gözüküyor bence, en kötü hunter ve rogue gibi gibi. Warlockta güzel mageden sonra gibi gibi :D

suan hunter en ii :) son bufftan sonra millet 20k yaparken hunterlar 23 24k yapio
Sosyal ağlarda paylaş

Abi her exp healerların fix lafıdır o, "abi ben elem rollüyorum, abi shadowum artık, tamam bu exp feral dps olcam..."

Sonra exp gelir, guildde ilk hcler dönülecektir, "ya hacı tamam sen dps olcan da gel şu hcleri bi healle ya"

Tam o noktada o şerefsiz hcden böyle boe ya da çok süper bir healer itemi düşer... "ya alayım bunu, offspec yaparım..."

Sonra derken tüm healer gearı toplanır, offspec main specten iyidir her yere healer çağırdıklarından...

Raid vakti gelir, siz shadowsunuzdur, feralsinizdiz, elemental ya da boomkinsinizdir ve hatta retrisinizdir ama:
"Ya hacım healer gearın çok iyi, bak healer sıkıntısı da var, yeni healer recruit edene kadar healer oyna sen, söz healer gelince raid spotun garantili dps olursun."

Sonra siz bu vaadlerle kandırılırken guildde asla yeterli healer olmaz, hep dünyayı kurtaran adamsınızdır, her raide katılırsınız, tüm itemleri verirler; üstüne hclere, dungeonlara herşeye çağırır gelmezseniz gönül koyarlar.

Tam o sırada 2 sene geçmiştir, yeni exp gelecektir; "bu sefer kesin dps'im".

"TAMAM KANKA"
Sosyal ağlarda paylaş

_ILuVaTaR_ said:

fena mı işte hybrid olursam daha çok epicim olur healer tank dps derken oh ne güzel eheh

Orası öyle shamanla ulduar yaptığımız dönemde 3 specin de ulduar gearı tamamdı, trinket wep hariç :P

Edit: Ama işte healerlik sevmeden ya da sıkıldıktan sonra yapılacak iş değil. Ona göre karar ver, herkesin keyif aldığı bir olay değil kesinlikle. Ben 3 seneye yakın çok severek paladin hariç her classla end game raid healladım ama son priestimi kastığımdan beri geçen yaklaşık 1 senedir shadow oynuyorum ve raid healing pek ilgimi çekmiyor ama dediğim gibi arada disc oynasam mı diye de kaşınıyorum haha.
Sosyal ağlarda paylaş

Popeye said:

Miraul said:

suan hunter en ii :) son bufftan sonra millet 20k yaparken hunterlar 23 24k yapio

cidden super olmus surv su an
sadece bm ve surv denedim 5-6k fark koyuyor survival dummyde

MM denediniz mi?

iyi iyi hakettiği yeri buluyo hunter'lar ama yinede blizin sagı solu belli olmaz yaparlar yine son dakka süprizi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...