Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 tantun said: 750 mb civarinda bisey indiriyor degil mi? 600 kb ile 20 dkda indirdi, daha pek alan yok herhalde bende de sadece o kadar birşey indi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 720 mblik bişi iniyor. ama sonunda dayamasınlar bize 10gb download? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 xunn said: Soru. Preorder yaparsak nereden yapıyoruz, ve ne zaman geliyor? TRAITOR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackwolf Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Product Level Cataclysm (Upgrade Complete) Standard Edition Wrath of the Lich King Standard Edition The Burning Crusade Standard Edition World of Warcraft Standard Edition e tamamda dwl edmıyo bende arkadaslar ne alaka ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 oyuna bi kere girip çıkcanız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 ne zaman geliyor şimdi bu? bunu da oynayayım da şu wow belasına bir son vereyim diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tantun Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 ikinci bi 750 daha mi indirdi ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackwolf Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Okıs oldu :) ındırmeye basladı vay be ne gunlerdı o eskı gunler ılk cıkgıdında wotk,bc fılan mıllet sırada beklerdı gece 12 lerde ben evde tel elımde arkadasadan cd keyı beklerdım key aldıkdan sonra sayfadan activasion yapmak ıcın acılmayan sayfalar ah ah ne gunlerdı sımdı pıt daha 2 ay var ve oyun elımızde gozlerım yasardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 alla alla, bende hala hata veriyor yaw... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackwolf Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 kfg abı hatayı bendede verdı explorer hatası verdı sayfa acılamadı fılan dedı ama tekrar kntrol eddıgımde kabul edılmıs oyuna gır cık anlarsın zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackwolf Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 kontrol et abı bende hata verdı kntrol eddım acc ugrate olmus dıye yazı vardı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 hah yok, bende kartla ilgili bir hata verdi sanırım abi, heryerde kullanıyorum gerci, paypal, B&N falan, ama kabul etmedi nedense, sanal kart'a para koydum, onla yaptı sorunsuz neyse ki =)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cy-x Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 bendede hata verdi oyun hala eskisi işin kötü yanı kredi kartından para çekilmiş bide onla uğraşıcas şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackwolf Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 bı sorum olucak pekı dwl edıyoruz bu demekkı para cekılmıs ve hazır cata ıcınmı demek oluyo? @ fılan bısıde gelmedı key fılan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 mail geldi bana içinde key de var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 The following problems have occurred: •There has been an error processing your request. For assistance, contact Blizzard Customer Support. bu hatayı alıpta sonraki denemelerinde başarıyla alabilmiş olan var mı? bazısına mail gelmiş bazısı otomatik upgrade olmuş bu fark neden acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 bende de kredi kartında o hatayı veriyordu, sanal kartla aldım ilk denemede... hem mail geldi, hem de otomatik upgrade oldu... yalnız simdi abimin hesabına da almaya calısıyorum, onda yine bu hatayı veriyor sanal kartla bile :, bi salaklık var ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 bu arada bana da ilk alışta hata verdi yazdıgınız gibi. daha sonra kredi kartı bilgilerinde türkçe karakterle yazdım ismimi sorun vermedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cy-x Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 şansıma tükirim yaw acoount update olmadı bide paramız gitti. mail attık bakalım oyun çıkmadan cevap gelecekmi, bu tür kredi kartı problemlerinde oyun içi ticket işe yarıyomu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 yok battle.net'ten ticket at. geri dönüş oluyor hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 ben 10 15 kere denemistim dun. bugun baktim karta daha para falan cekmemisler. rahatladim baya .p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Abi ben şeyi anlamadım ya. Adamlar 79 liraya çıkarıyorlar digital download olayını bizim bi eleman var prepaid falan satan o 57 ye satıyor. Nasıl oluyor bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackwolf Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Okıs mailde geldı her sey tamam 750mb pachde ındı :) hazırım artık cata ıcın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 750 mb lık kısmı indirdikten sonra ilk açıldığı an girilecek mi yoksa o zaman yeni bir dosya daha indirilecek mi? Ya da biz diyelim ki normal kutusunu bekledik Türkiye'de, sabah gittik aldık. Sadece 750mblık dosya için mi bekliyoruz? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 ehueh ben de aldım da acc. aktif degil, indiremiyorum lol, abiminki aktif, ona da oyunu alamıyoruz, tenkz blizz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar