Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ben de suan 900 civari haste var reju atip nourish spamliyordum icc hc yaparken tanklara arada sevinsinler diye regrowth atiyodum lifebloomun yanisira.

Regrowthun heallama suresi ve miktari yetersizdi en son eger ona degisiklik gelmediyse gene kullanmam bolbol
Mesaj tarihi:
Yani oyle zaten.Regrothun tek guzelligi uzun surmesi o sirada swiftmendi 1-2 kere adama yapabiliyor olman.

Suan zaten raidlerde druidlerin hepsi ayni sekilde healliyordur heralde :

Saga sola reju at,mouseoverla wild growth dagit millete.Nourish spamle damage cok almaya baslarsa gencler.Tanklara lifebloom at hem healla hem manani al.Bir de cok darlanirsan degisiklik olsun diye regrowth atarsin heralde.Ben tanklara dps meleelere falan atiyorum bazi combatlarda
Mesaj tarihi:
Hunterdan ammo`nun kalkmasi enteresan olmus iyiki icc arrow patternini almamisim engineerima , son 24 saatte ikinci kez seviniyorum ; bir de dun durduk yere hic dustugunu gormedigim battered hilt dustu kazandim 3.5kya okuttum expansion oncesi iyi oldu :D
Mesaj tarihi:
Şimdi ben mevcut bütün patchleri yaptım
cata çıktığı gün kendi sitesinden cd key alıp oynamaya başlayabilir miyim?
Kutu almayacağım bişeyler dl etmem gerekir mi yoksa şu an cata ya hazır mıyız?
Mesaj tarihi:
World of Warcraft could not be found. Please make sure the game is properly installed.

die bi hata alıyorum 5gb lik patch sorası bunla karsılasan cozmeyi bilen kimse war mı?
  • Yeni Oluştur...