eski Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 yeni talent olaylarımı var ya hıc ılgılenemedımde cokk noob sorusu oldu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeager Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Tree of Life model! ahahahhahaha ps. güldüğüme bakmayın çok hoşuma gitti benim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Kafasını yanlış yere koymuşlar. Ya da doğru yere koymuşlar bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Bence okadar les olmamis yeni tree formlar , eski agacin dansini ozlicem orasi ayri :) Ama resmen inek formumu ozlemistim surekli agac olarak gezmek pek zevkli degildi artik.Insan staffinin pariltisini armorunu falan gormek istiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Ne zamandır takip etmiyodum talent değişikliklreini, şimdi wowtal'dan yapayım dedim bi tane, feral tank build çıkardım 80. level için 5 puan arttı, napcam onlarla ya sdfsdfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anomen Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 şöyle olsa keşke http://www.tportal.hr/2007/05/10/0288007.4.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Ahah aynisi bana da oldu druidle baktim baktim koycak yer de bulamadim ise yarayan, dedim bunlar da basimin gozumun sadakasi olsun kapadim gitti :D Hatta ben sadece feral de degil restoda da dizince 2-3 tane arttirdim.Arttiranlara bonus verseler olma mi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 ciddi bi problem var koycak talent bulamıyosanız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Ya oturup cok ciddi ugrasmadik elbette yeni talentlar neymis diye kurcalarken verdik geyik yapiyoruz. Mesela dun gece ben stat degisikliklerine bakmamistim,int olmasa da olur demistim heart of the wild`a vermemistim ama simdi int`in sp ve spell crit oldugunu gorunce verdim kalmadi eksik talent degdi mi kalbimizi kirmaya 3 talent icin :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Ha tamam ya, resto ağacında yine varmış bi şeyler feralı destekleyen, şimdi gördüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Feral Tanking, 80'de kullanılabilecek hali şu olsa gerek: http://wowtal.com/#k=-wZ4JHz-.a5o.druid. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 ful resto mu gidiyorsunuz anlamadım ben, az da balance verin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Barkskin`le survival instincts hemen hemen ayni olmus,stacklenir mi acaba ? @dreagloth Balance`ta neye talent vericez abi hadi 2 tane spell crite verdik oteki 3`u nereye vercez de bir ust tier`a gecicez ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Gangren said: Feral Tanking, 80'de kullanılabilecek hali şu olsa gerek: http://wowtal.com/#k=-wZ4JHz-.a5o.druid. shapeshift cost yerine 2 tane king of the jungle daha faydalı olabilir. ayı adamın manayla derdi olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Enrage açtığında %10 daha fazla damage yiyorsun artık, hiç niyetim yok ağzımın kırılmasına :p Edit: Ayrıca, Natural Shapeshifter filler zaten. O olmadan Master Shapeshifter ve Perseverance alamıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 @darq hazır tree form açık olmayacak, ben %15 haste harcayabilirim 3 puanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 http://wowtal.com/#k=mq6zTwM.a5o.druid. Boyle mi diyorsun yani.Zaten tek bunu yapabiliyorsun sanirim yada spell damage taken`i dusurebilirsin o da pve de nekadar yarar bilemedim.Hatta bana instant reju atma bile okadar gerekli gelmedi ama dolsun diye verdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 %4 spell crit var balance da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Evet böyle, nature`s majesty, genesis, moonglow da ekle biraz oh mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 malfurion's gift hayvan gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Dogru diyorsunuz formsuz hayata daha adapte olamadim arada bir moonfire atarim alirim haste`imi. Bu durumda en son http://wowtal.com/#k=gj-xHLOcg.a5o.druid. yaptim suanki gearima gore dusunup mana costa yalandan 1 tane verdim sadece,neyse bakalim edit : Malfurions gift iyi de ona da 5 talent vermek lazim onu neremden verecegimi sasirdim. Heralde ya ona ya da benim bu lnkte gibi balancetakilere verecek insanlar oynama sekillerine gore.Wrath spamleyip instant starfire alicaklar yada balancetaki zimbirtilari alicaklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Level 85 değilsin yalnız. Şu an için en mantıklı build bu gözüküyor. http://wowtal.com/#k=fq60hOZC.a5o.druid. Nature's Curse ve Emp. Touch'dan puan alınıp Nature's Majesty'e verilebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Tabiki level 85 degilim zaten healer olarak levellamicam karakteri sapik gibi.Ben serverlar kapali iki dakka beyin firtinasi yapalim konusalim oyalanalim derdindeyim.Raidingten zaten bu paket icin aldim alcagimi. Bir de regrowth`a talent vermenin bence pek bir anlami yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Evet olmayabilir, swifment cd nin uzun olması çok zorlamıyor, haste ile nuriş vs. zaten baya hızlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar