BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 şu adam -> derFremdeSohn en güzel ve en masum duygularımla oynadı.. kendimn kirletilmiş hissediyorum sanırsam duşun altına girip saatlerce çıkmayacağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Adam uçan mount lar da kullanılabilecek demek istiyor, kalimdor da vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 şeyi merak ediyorum bu adamlar bize alttan alttan veriolar ya 5gblık patch falan cataclysm releaseinden önce biz çekmiş olacakmıyız bütün contenti? yoksa catacylsm satın alınca tekrar download mı edecez o gece daha fazla content? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Bir şeyler daha olacak cd de ya da dl de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 ya kasımın 7sine gelseydi release sonra 1 hafta kurban bayramı tatilinde deli gibi oynasaydık :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Gelen patch sadece Pre-Cata eventleri ile, pre-exp hazırlıkları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 bide ui değişiyo o bu şu vs ,cata eventleri felan baya texture changing olcağı için bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackwolf Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Pekı bu dijital dwnload olayını gırsek kasımın 7denmı once dwl ızın verıcek yoksa ogunmu ızın verıcek sorun o pach5gm oyun kac gb dusunemıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 gününde mi açar yoksa daha önce mi orasını bilemicem ama en kötü ihtimal torrent'e erken düşüyor ordan çekebilirsin oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 World of Warcraft Cataclysm released on December 7th Cataclysm release on December 7, digital download available on the Blizzard Store. 5 inde falan download linki koyarlar diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 gelen patch'te zone değişiklikleri var diye biliyorum.Ama sadece expention'a kadar aktif olmayacak o kadar.neticede zone'lar Cata almayanlar içinde değişecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derFremdeSohn Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 bence degismiycek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 değişcek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Zone değişiklikleri 4.0.3 değil miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 haftaya gelcek patch le minor değişiklikler var event için, cata patch i 0.3 de de işte almayanlar için değişecek old world Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 ptr buildlerine baksanıza yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Şimdi hiç Cata yüklememiş adam ile, Cata yüklemiş adam, aynı yerde Loremaster Questlerini yaparken birbirlerini görecek mi? Eğer görecekse, diyelim ben ejderhamla geldim görevi yapmaya, e adamda o content yok nasıl görecek beni? Göremeyecekse, ben nasıl eski görevleri yapabilicem? Sanki Loremaster için eski görevleri yaparken uçan bineksiz olunacakmış gibi hissediyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Catası olmayan 80 üzerini göremicek sanirim.Catasi olmayan seni görür çünki yaptiği patchler içinde herşey var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derFremdeSohn Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 map'ler 2 ayrilmamismiydi? bi low lvllar icin bide 80+ lar icin? map in diger tarafina gecemiycekler diye düsünüyorum ben suan. Ucabileceklerini de sanmiyorum. Zaten ucamayacaklari icin gecemiycekler olabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 pvp serverlarında ne dram dönücek belli degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 outdoor pvp ye can gelecek işte TARREN MİLL MEZARDA BEKLİYORUM!! lar dönecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 düşük level nasıl kesilcek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 one shot Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 hatta "FROST SCHOOAAAAAKK!" diye bağıracağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Yeşil bölgeler yine yeşil olacak, ayrıca outdoor pvpyle yeni zoneların alakası yok yüksek lvl düşük lvl herkes aynı contenti yine farklı haritalarda oynayacak. Cataclysmde lvl atlayıp phase in/out olmak diye bişey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar