Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
şeyi merak ediyorum

bu adamlar bize alttan alttan veriolar ya 5gblık patch falan

cataclysm releaseinden önce biz çekmiş olacakmıyız bütün contenti? yoksa catacylsm satın alınca tekrar download mı edecez o gece daha fazla content?
Mesaj tarihi:
World of Warcraft Cataclysm released on December 7th
Cataclysm release on December 7, digital download available on the Blizzard Store.

5 inde falan download linki koyarlar diye düşünüyorum.
Mesaj tarihi:
gelen patch'te zone değişiklikleri var diye biliyorum.Ama sadece expention'a kadar aktif olmayacak o kadar.neticede zone'lar Cata almayanlar içinde değişecek.
Mesaj tarihi:
Şimdi hiç Cata yüklememiş adam ile, Cata yüklemiş adam, aynı yerde Loremaster Questlerini yaparken birbirlerini görecek mi? Eğer görecekse, diyelim ben ejderhamla geldim görevi yapmaya, e adamda o content yok nasıl görecek beni? Göremeyecekse, ben nasıl eski görevleri yapabilicem? Sanki Loremaster için eski görevleri yaparken uçan bineksiz olunacakmış gibi hissediyorum..
Mesaj tarihi:
map'ler 2 ayrilmamismiydi? bi low lvllar icin bide 80+ lar icin? map in diger tarafina gecemiycekler diye düsünüyorum ben suan. Ucabileceklerini de sanmiyorum. Zaten ucamayacaklari icin gecemiycekler olabilirler.
Mesaj tarihi:
Yeşil bölgeler yine yeşil olacak, ayrıca outdoor pvpyle yeni zoneların alakası yok yüksek lvl düşük lvl herkes aynı contenti yine farklı haritalarda oynayacak. Cataclysmde lvl atlayıp phase in/out olmak diye bişey yok.
  • Yeni Oluştur...