Nalorifein Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Silmarwen said: Şimdiii. Kritik bir soru geliyor. 4.0.1 geldiği zaman elimizdeki Frost ve Triumphlar Justice Point olacak diye biliyoruz. Peki Frost Emblem Vendordaki itemlar da mı JP ile alınacak? Eğer öyleyse sağlam Triumph farm ile 4 parça T10 set dizicek yeni 80lemiş birisi. Yoksa durum farklı mı? Bu şekilde olursa peki patch gelmeden mi farmlamak lazim thriump yoksa geldikten sonra bosslar justice point mi vericek acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 JP ile alacağımız itemlar ne olacak? HC'lerden daha iyisi çıkıyorsa boşuna uğraşmayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 O itemlar olmadan hc ler yalan olabilir ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 heroiclerden düşen itemlevel 346 olcak jp ile alıncaklar da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 heirloom itemları patch gelmeden mi almak daha mantıklı geldikten sonra mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Eğer elinde bekleyen Conquest/Valor/Heroism Emblem yoksa, farketmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 badge of justice ler de jp olacak mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 hayır sadece frost ve triumph Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Phlox said: heirloom itemları patch gelmeden mi almak daha mantıklı geldikten sonra mı? şuan ki heirloomlar lvl 80 üzeri olanlarda çalışmayacakmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Triumph, Frost = JP Conquest, Valor, Heroism, Justice = Gold Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 trinketler 700 jp felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 bu arada heirloom itemları alın şimdi alcaksanız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 It's official! said: World of Warcraft(R): Cataclysm(TM) in Stores Starting December 7 IRVINE, Calif., Oct 04, 2010 (BUSINESS WIRE) — Blizzard Entertainment, Inc. today announced that World of Warcraft(R): Cataclysm(TM), the highly anticipated third expansion for the world's most popular subscription-based massively multiplayer online role-playing game*, will be released starting on December 7, 2010. The expansion will be available on DVD-ROM for Windows(R) XP/Windows Vista(R)/Windows(R) 7 and Macintosh(R) at a suggested retail price of $39.99 and will also be offered as a digital download from the Blizzard Store. A special Collector's Edition packed with bonus items will be available exclusively in retail stores for a suggested retail price of $79.99. "Cataclysm includes the best content we've ever created for World of Warcraft. It's not just an expansion, but a re-creation of much of the original Azeroth, complete with epic new high-level adventures for current players and a redesigned leveling experience for those just starting out," said Mike Morhaime, CEO and cofounder of Blizzard Entertainment. "With the help of our beta testers, we're putting on the final polish, and we look forward to welcoming gamers around the world to enjoy it in just a couple of months." The first two World of Warcraft expansions, The Burning Crusade(R) and Wrath of the Lich King(R), each shattered PC game sales records upon their release.* In Cataclysm, the face of Azeroth will be forever altered by the return of the corrupted Dragon Aspect Deathwing. Players will explore once-familiar areas of the world that have now been reshaped by the devastation and filled with new adventures. In an effort to survive the planet-shattering cataclysm, two new playable races — worgen and goblins — will join the struggle between the Alliance and the Horde. As players journey to the new level cap of 85, they'll discover newly revealed locations, acquire new levels of power, and come face to face with Deathwing in a battle to determine the fate of the world. The beta test for World of Warcraft: Cataclysm is currently underway. Visit the official Battle.net(R) website at http://www.battle.net to set up a Battle.net account and sign up for a chance to participate. To learn more about World of Warcraft: Cataclysm, visit http://www.worldofwarcraft.com/cataclysm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 bir şey soracağım ben bu loremaster şeysine şasıyorum da.. mesela kalimdoru bitirdim ama diğer kıta kaldı bu durumda ek paketle beraber benim kalimdor achi si kabul görecek mi yoksa yeni zonelarda en baştan mı kasmak gerekecek? mmo champ da vs bu konu hakkında bir şey bulamadım ya da gözümden kaçmış var mıdır bilen eden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Hangi kıta üzerinde yapıyorsan q yu oraya sayacak işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Loremaster'ı şimdi alırsan kalır, expansion sonrası yeni hallerini kasman gerekecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 ben galiba yetiştiremeyeceğim :( lan daha kalimdora 100 quest mi ne kaldı öteki kıtadan da sadece 150 tane yapmışım.. ben nasıl bu kadakrteri 60 ladım hatırlamıyorum.. galiba dungeondungeondungeon diye lvllamıştım o dönemler revaçtaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 300 den az questle 60 yapıyosun zaten 300 kalimdor 300 eastern kingdom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derFremdeSohn Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 loremaster sonra olmak daha mantikli, ucan binek olucak nitekim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Sparkcaster said: bu arada heirloom itemları alın şimdi alcaksanız Bu yeni itemların fiyatları belli oldumu yaw? biryerde göremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Şimdi ben oyunu blizzardın sitesinden direk key alıp dl etmeyi düşüyorum ne kadar bir dosya büyüklüğü olur sizce? Siteden almak daha makul key alsam yeter kutu filan lazım değil bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 boyut olarak çok büyük olmaz bence çünkü hali hazırda 4.0'la zone değişikliklerinin ve stat/talent vs. değişikliklerinin çoğunu getiricekler.Expention disc'inde yeni zone'lar falan olur herhal oda 4gb civarında tutar bence.Digital DL en mantıklısı zaten bencede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icphedia Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Yeni zone ları cata dan önce göremeyeceksiniz demişti blizz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 derFremdeSohn said: loremaster sonra olmak daha mantikli, ucan binek olucak nitekim. oha var mı böyle bir şey? o zaman ben kalimdorla eastern kısmını bitireyim zaten northrand ve outland de questler kalmıştı hep onalrı sonra yaparım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 mount felan yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar