Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cataclysm Başlığı

Gangren

Öne çıkan mesajlar

Viktor diyince şöyle bir forumlara bakayım dedim. Amanım bebeler ne ağlamış öyle. Şimdi birde SFK ve DM Hc gelince of ki ne of.

Adamın biri demiş 5 saatte bitirdik diye. Bebeler hemen atlamıs 5 saatte HC olmaz en fazla 1 saat olsun diye. Adamlar açıklamış o kadar, sadece başlangıç ilerde o kadar uzun sürmez diye ama işte bebe anlamıyor ki. Umarım billz ağlamalara uymazda bozmaz şuanki halini.

Birde araştırmadım direk armut piş ağzıma düş mantığı ile hareket ederek bir soru sormak istiyorum Viktor sana(yada bilen başka bir arkadaşa)

PvP'da Arena için bir alternatif varmı? Yani gene Arena kasmak zorunluluğu duruyor mu yoksa BG'a yeni gelen değişiklikler ile bir alternatif olma durumu varmı ?
Sosyal ağlarda paylaş

Ya en son o echo isles ve gnomerragan ı geri alma eventlerine katıldım catacylsmin ilk ön eventi olarak

2. event çıktı mı , çünkü mmochampion da ptrde 3. event vs muhabbeti vardı.

2. event LIVE serverlarda var mı şu an ve nedir olay? ona göre accountumu açtıracam tekrar da
Sosyal ağlarda paylaş

var mı yok mu! das

ya zaten gelecem cataclysmin çıkmasına yakın bişey yoksa boşuna girmiim

temmuzda gaza gelip açtırdım 2 aylık

2 kere girdim oyuna sadece çünkü giriodum ee bişey yapio muyuz diodum ses yok böle 10 kişi online birisi icc yapio dieri heroic vs takılıolar çıkıodum hehe

event tarzı şeyler görmek için açarım sadece
Sosyal ağlarda paylaş

Sparkcaster said:

valla kankubat, online olursanız nitelikli miktarda ulduar hardmode achilerini yapıp 310 mount alırız, 4.0 gelince 1, ya çok zorlaşçak mobların güçlenmesinden dolayı 2, ya kalkacak,
direk 5k profit yani 310 almamız

Gladiator mountu olmayanlar düşünsün, ZAAA.
Sosyal ağlarda paylaş

Sparkcaster said:

valla kankubat, online olursanız nitelikli miktarda ulduar hardmode achilerini yapıp 310 mount alırız, 4.0 gelince 1, ya çok zorlaşçak mobların güçlenmesinden dolayı 2, ya kalkacak,
direk 5k profit yani 310 almamız
hala firefighter ve yogg achilerini basaramama ihtimalimiz olması beni bazen uzuyo aushduahds
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...