S-H Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 buraya mı yazılır artık bilmiyorum neyse pati guildi var mı yada cataclysm için yapılan bi aksiyon filan vay ak vardı bi aralar devam ediyorlar mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 VAY AK her expansion toplanır zaten. Sonra content bitti bitecek bir dagılır. The circle must come to a close. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 abi o dragonu kesişimizi unutamıyorum ya haha. adını unuttum. ss'ini bulmam lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 actim accountu =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 aha buldum sdfsfs http://img716.imageshack.us/img716/2859/wowscrnshot010409230350.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 off cataclysm sslerimizde gözükmicem çok saks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 S-H said: buraya mı yazılır artık bilmiyorum neyse pati guildi var mı yada cataclysm için yapılan bi aksiyon filan vay ak vardı bi aralar devam ediyorlar mı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Saeros said: off cataclysm sslerimizde gözükmicem çok saks O niye lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otrivine Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 screwy said: ya heroicler lutfen o kıvama gelmesin.. random heroic atmak iskence olucak =// Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Saeros said: off cataclysm sslerimizde gözükmicem çok saksbu ne demek la artık istanbuldasın kırarız agzını hic acımayız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 yurtta kalıyorum lan wow oynicak bilgisayarım yok, internet de sadece kantinde iyiymiş diyolar sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 her aksam internet kafeye git.. /care Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 http://img837.imageshack.us/img837/5311/38217472.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolfsoul Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Viktor diyince şöyle bir forumlara bakayım dedim. Amanım bebeler ne ağlamış öyle. Şimdi birde SFK ve DM Hc gelince of ki ne of. Adamın biri demiş 5 saatte bitirdik diye. Bebeler hemen atlamıs 5 saatte HC olmaz en fazla 1 saat olsun diye. Adamlar açıklamış o kadar, sadece başlangıç ilerde o kadar uzun sürmez diye ama işte bebe anlamıyor ki. Umarım billz ağlamalara uymazda bozmaz şuanki halini. Birde araştırmadım direk armut piş ağzıma düş mantığı ile hareket ederek bir soru sormak istiyorum Viktor sana(yada bilen başka bir arkadaşa) PvP'da Arena için bir alternatif varmı? Yani gene Arena kasmak zorunluluğu duruyor mu yoksa BG'a yeni gelen değişiklikler ile bir alternatif olma durumu varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Rated Battlegrounds geliyor, daha betada yok. Arena'ya alternatif olacak ciddi şekilde, hatta daha popüler bile olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Arena kalsın. Arena güzel. Oturup dengelesinler biraz daha başka birşey istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Ya en son o echo isles ve gnomerragan ı geri alma eventlerine katıldım catacylsmin ilk ön eventi olarak 2. event çıktı mı , çünkü mmochampion da ptrde 3. event vs muhabbeti vardı. 2. event LIVE serverlarda var mı şu an ve nedir olay? ona göre accountumu açtıracam tekrar da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 gel sen gel takılırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 var mı yok mu! das ya zaten gelecem cataclysmin çıkmasına yakın bişey yoksa boşuna girmiim temmuzda gaza gelip açtırdım 2 aylık 2 kere girdim oyuna sadece çünkü giriodum ee bişey yapio muyuz diodum ses yok böle 10 kişi online birisi icc yapio dieri heroic vs takılıolar çıkıodum hehe event tarzı şeyler görmek için açarım sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 brewfest var, ben varım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Cata gelince gireriz hep beraber, organize etmek kolay olur. Cata'yla beraber asılmaya başlıyoruz, hızlıca 85, ben hemen partner oturtup arena akıcam İNŞ. Bilmiyorum bu sefer benden başka arena kasacak adam olacak mı VAY AK'da. :(((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 valla kankubat, online olursanız nitelikli miktarda ulduar hardmode achilerini yapıp 310 mount alırız, 4.0 gelince 1, ya çok zorlaşçak mobların güçlenmesinden dolayı 2, ya kalkacak, direk 5k profit yani 310 almamız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 xunn said: Cata gelince gireriz hep beraber, organize etmek kolay olur. Cata'yla beraber asılmaya başlıyoruz, hızlıca 85, ben hemen partner oturtup arena akıcam İNŞ. Bilmiyorum bu sefer benden başka arena kasacak adam olacak mı VAY AK'da. :((((:))))))))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Sparkcaster said: valla kankubat, online olursanız nitelikli miktarda ulduar hardmode achilerini yapıp 310 mount alırız, 4.0 gelince 1, ya çok zorlaşçak mobların güçlenmesinden dolayı 2, ya kalkacak, direk 5k profit yani 310 almamız Gladiator mountu olmayanlar düşünsün, ZAAA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Sparkcaster said: valla kankubat, online olursanız nitelikli miktarda ulduar hardmode achilerini yapıp 310 mount alırız, 4.0 gelince 1, ya çok zorlaşçak mobların güçlenmesinden dolayı 2, ya kalkacak, direk 5k profit yani 310 almamız hala firefighter ve yogg achilerini basaramama ihtimalimiz olması beni bazen uzuyo aushduahds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar