axedice Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 Aket-Atum said: türk dil kurumu http://img509.imageshack.us/img509/4859/axecop2cy2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 ASDHASHDABHSDAHSDBHASYDUHASDAYSHDASDYHASDASUDHASD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 hah buraya koyduğun iyi oldu bunu arıyodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Masquerade said: Archaeology mountları Yukarıdaki mountlar leş ya Ashes of Alar dışında Invincible'ı değiştireceğim mount yok şuanda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 aynen ya. bende değiştirmem invincible'ı. tbc'den beri kullanıyorum süper. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 A'larım var ama mutlu değilim ben, düşe düşe onca karakter arasından male orc shamanıma düştü, hiç mi mount yakışmaz be kardeşim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 invincible guzel degil ya, ben kazandim ama arkadasa passladim o derece les mount spectral tiger vardi onuda kullanmiyorum cunki guzel diil, en guzeli green hawkstrider valla, black quaraji battletankime bile binmiyorum o kadar guzel mount bu arada jenkins > scarab lord 'nuff said Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaxx Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Mounta bakarak saygı duyacağım varsa bir tek şudur: http://static.wowhead.com/uploads/screenshots/resized/123495.jpg Şimdiki icc'nin aksine %3891289712 zone buff'ı olmadan, doğru düzgün item olmadan ve herşeyden öte 25 man Immortal'la alınan ilk çıkan proto drake ve şu an oyunda yok. Bir üst tier gelir gelmez kaldırılmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Viktor çok başarısızsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Senin yaptigin show off basarisiz bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 aynen ya. 7 kere fiery warhorse düştü karazhan'dan. 6'sını disenchant ettim. sakatat çıktı, fakirlere dağıttım. tabi charger ftw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Castiel said: Viktor çok başarısızsın. kicikirik profession mountlarini bir expansionin son tierinin heroic odulu olan mountla karsilatirmak kadar olmasada hadi yavrum hadi, warlocktr diil burasi derler adama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 spectral tiger güzel be viktor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 ama para vermem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Her laftan alınanların olacağını hesaba katıp fakir ve yetersiz oyuncu rpsi yapamam burada, neysem oyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 al'ar a ebaydan verdiğim 500 dolara yanıyorum ben ya, gladiator mount kullanıyorum çünkü. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 bi de druid olmak war hic bi flying mountun keyif wermemesi durumu =// Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Masq musaadenle sana oha salak demek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 daha iyisi gelen kadar en iyisi proto drake ya, belki spectral wolf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 screwy said: bi de druid olmak war hic bi flying mountun keyif wermemesi durumu =// Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Worgenlara vanilla betadaki plains-running gelmiş, lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 ahahah direk dort ayak kossunlar it gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 E haksızlık olmuyo mu? Goblinlerin factiona exalted olup onların bineklerini alabiliyosun. Ama alliance tarafında bu olay kalkmış oluyo. Hadi bakalım bunu nasıl kotarcaklar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 exalted olunca altina worgen vericekler, o kosucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 asrın qq su Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar