Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 var, death knigget http://www.giantfreakinrobot.com/wp-content/uploads/2010/03/blackknight.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 o ne lan bi de su kurtlar adam olcakmis insan gibi dolascakmis adam solemeden racenin ne oldunu annamican geyikleri dogru mu bi de son olarak oyuna real id gelmis onu 2 3 cumleyle ne oldunu aciklarsaniz su ramazanda hayir duami alcaksiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 şey real id real id friend olarak kaydettiğin birini hangi serverda olursa olsun görebiliyosun friend listinde ve konuşabiliyosun hatta starcraft 2 oynuyorsa bile görüp konuşabiliyorsun böyle bu kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 syd said: bi de su kurtlar adam olcakmis insan gibi dolascakmis adam solemeden racenin ne oldunu annamican geyikleri dogru mu RPcilere gün doğdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 GİT BURDAN, UZAKLAŞ * GARİP SESLER ÇIKARIR * * KILLANIR * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 -WRAAAAEEEGGG -LAN DEGET, IKIMIZDE ALLY IZ NE DIYE DALIYORSUN -etrafimda aysiyan hicbir canli gormek istemiyorum... -GUARD BUY BANK, GUARDS BUY BANK -EIIIIIIIIIIIIIIIIIEEEEE -OOOOOOoooOOooOOOOoooooooooooOOOOOOOooooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 mastika mastika Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 peki ya onlar beni Ahmet Velioglu olarak mi gorcek artik yoksa syd gibi bir nick alcam syd online oldu su oyun su server su char mi diyecek? bi de aciklamar icin sagolun :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 ismini de görecek, oynadığın karakter nickini de.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 demek istedigimi anlamadin `syd` gibi bir isim `x`charinda oynuyor olarak mi gorcek yoksa gordugu isim `syd` gibi bisi degil de `Ali Velioglu` gibi gercek ismimiz mi olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 gercek ismini görecek işte. ahmet su an burning legionda taurenpriest adlı 43 level charıyla oynuyor gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 o is olmamis ya `rp` oyununda gercek id ne buyuk sacmaliktir hem yarin obur gun abuk subuk seyler olur bunu kabul etmeme sansimiz vardi de mi? genel olarak insanlar kabul ediyor mu? bi de sadece karsili arkadas oldugunda mi gecerli bu yoksa onune gelen ve friende ekledigin herkesin gercek adini gorcek misin? Tayyip`i gangledim, Beck`le ss aldik la org kapisinda etc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Oyun içinde görünmüyor, ben daha dün açtım acc yi dikkat etmemişte olabilirim, social tab ında görünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 tamam da mal mal insanlar onune geleni friend ekliyor. adam beni eklemis cat die gorcek yani hani sadece karsilikli friend olanlarda bu durum gecerli olsa bi nebze mantikli olur. ben bizim hunterin bulusana kadar kiz oldunu bilmiodum mesela. ahhaa superdi ama o =) @ Masquerade , sadece adin mi cikiyor? soyadin yok yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 confirm gerekiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 adamin seni gormesi icin sana onay mi geliyor confirm derken? x kisisi sizi friend liste ekledi onun rl infonuzu gormesini confirm eder misiniz? tarzinda mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Dediğim gibi sc2 den sonra açtım wow uda ve hep confirm ettim, o yüzden gelen friend isteğini kabul etmezsen karşı taraf nasıl görüyor emin değilim, ama muhtemelen, sc2 de real id eklemeden önceki hali gibi sadece nick görüyorlardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Bu arada real id ekleyebilmek için mail lazım zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 yani real id de kullaniosan biri sen istemedikce senin adini goremiyor yanlis anlamadiysam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Sanırım, bak sadece sanıyorum sonra real id mi bulup evin kapısına dadanma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 cok saolun kafma takilmisti evet okuyunca ben de farkettim, takintili bir izlenim vermisim :)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 steam kullaniyosan, ayni kafa, sadece arkadaslarinin ismini de gorebiliyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 anladim, emekleriniz icin saolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Thrall: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 doomhammer'lı, full plate'li karizma liderimiz gitmiş yerine yaşlı başlı thrall gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar