Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 her boku araklıyolar bide pvpsini araklasalar şu oyunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 su aion un zirh remodel hedesini arakalsinlar lan, belli bi itemi yok edip grafigini baska itema trasnfer hedesi gidiyim babalar gibi t2 farmliyim, her itemi t2ye donduruyim asdfdfs http://farm1.static.flickr.com/76/194897083_d001fce77d.jpg YEAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 worgen questleri çok zevkli olmuş. heroic strike'ın instant olması da low levelda hızlandırmış mob kesmeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Battle for Gilneas'ı düzelttiler mi questlerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Viktor o olay üzerindeki kıyafet hedesi dimi? Lord of the Rings Online getirdi onu Aion'dan önce hem. LOTRO bizden çok arakladı bizden ondan bunu arakladık diyip yapsalar çok güzel olur gerçekten. Herkes birbirine benzemez bu sayede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 warhammerdaki kıyafet boyamaca gelse o bile yeter ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 guild talent midir rank mıdır öyle bi sistem gelmiş http://www.mmo-champion.com/content/1872-Cataclysm-Guild-Perks-Stonecore-Boss-Videos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Silmarwen said: Battle for Gilneas'ı düzelttiler mi questlerde? worgen orc gunship'i patlattıktan sonra görev kalmıyor ama daha yapım aşamasında olduğu yazıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 EVIL_DeaD said: guild talent midir rank mıdır öyle bi sistem gelmiş http://www.mmo-champion.com/content/1872-Cataclysm-Guild-Perks-Stonecore-Boss-Videos aa iptal edilmemiş miydi bu olay? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Saeros said: EVIL_DeaD said: guild talent midir rank mıdır öyle bi sistem gelmiş http://www.mmo-champion.com/content/1872-Cataclysm-Guild-Perks-Stonecore-Boss-Videos aa iptal edilmemiş miydi bu olay? guild talentları iptal oldu, rank sistemine çevirdiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 ha di mi olsun bu da güzelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 twitter'da yaptıkları soru-cevapları okuyun.q&a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Yeni gelen guild perks muhabbeti gerçekten güzel bence en son çıkan mass res de güzelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 said: Q: I don't care about Real ID, new talent points, or ponies, but I must have a double rainbow in a city so all can bask in its glory! A. Due to company policy, I’m afraid we must reserve all rainbows for our friends working on Diablo III. ahahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 gelmiş revamp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 yeni patch'le yine çakmışlar retri paladin'lere. warrior'un talentler daha güzel olmuş. arms olup piercing howl alınabiliyor artık. edit: hunter için marksman de çok leş göründü bana. baya leş oldu bu az talent olayı edit2: retri tree için spell interupt geldi onu unuttum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Anti-Magic Shell - Damage absorbed no longer energizes the DK with additional runic power. ahahahah. çok güldüm buna. dk artık direk bot oldu, oynamaya falan gerek yok yani. zaten kötü dk iyi dk arası (pve dps) 2 fark vardı, birisi ams'yi iyi kullanmak, ikincisi cdleri iyi kullanmak. gerisi rotation/priority takip etmekten başka bişey değil di, artık o da değil. bota bağla bırak saurfang vs gibi fightlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 BaaL said: ahahahah. çok güldüm buna. dk artık direk bot oldu, oynamaya falan gerek yok yani. zaten kötü dk iyi dk arası (pve dps) 2 fark vardı, birisi ams'yi iyi kullanmak, ikincisi cdleri iyi kullanmak. gerisi rotation/priority takip etmekten başka bişey değil di, artık o da değil. bota bağla bırak saurfang vs gibi fightlarda. Ee bundan farklı bişey yapan var mı herhangi bir classla? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 AMS fln bi dinamiklik katıodu ams açıp ateşin icine koşup rune power kazanıp boşalıyordun boss üstüne falan fişman fantastik hareketler vardı öle onu kaldırmışlar işte saçma olmuş bide rune sistemi değişti class cok yawas saldırıo artık inanılmaz sıkıcı bişey oldu dk üzülüyorum wallahi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 wotlkda sürdüğü sefa yeter. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 prot ilki cok sacmaydi, biraz daha oturmus bu build, SA nin kalkip JoW un pasif gelmesi filan guzel olmus, damage yemedigim yerlerde DP yetismiyor diye rotasyon pintiligi yapmak zorunda kalmicaz en azindan, conc un suresinin uzamasi filanda cok sux diil, holy shield mekaniginede bakarsak sanirim crusader - SHoR - HoR - judgement li abidik bir rotasyon olucak, 69696969696969 iyiydi beah :( ret e interrupt gelmesi cok sahane bide, keske yukarlar akoysalarda tanklarda yararlanabilse, kalkan talentlar yuzunden tek interruptun 1 dakikada olmasi asiri sux Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
caponcu Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 6-7 ay önce oyunu bırakmış catada tekrar başlamayı düşünen bi warr oyuncusu olarak ben pek sevemedim warr in yeni durumunu.Tamam bazı şeylerin dengeye ihtiyacı vardı /ua gibi/ ama daha cok nerf gelmiş gibi arms warr a , heleki bi ret spec e bakıyım dedim şok oldum fazla iyi olmuş paladin./korktum bakamadım diger speclere :( bide demeden edemicem su charge combatta atılsın artık talente ihtiyacı olmasın gene ver +5 saniye nerf i. fury için talentin dibi biraz sacma olmuş sanki tg ve smf yi tek talent yapmak lazım /yada en azından yeni gelen raging blow u değiştirsinler 2 talentide alıp raging blow u 2handed larla vurmak cok daha avantajlı gibi,e haliyle almak sart oluyo 2 talentide /ha diceksiniz ki tek titan grip i al, ama ben sevemedim tg yi bi turlu hem de baya iyi olucak gibi smf ile 1handed build hemen 2 tane çakma build yaptım şimdiki değişikliklere gore pve- http://cata.wowhead.com/talent#LG0uZIbGMsdosczo pvp- http://cata.wowhead.com/talent#LG0hZhfuRszossdo not-klavyem bozuk kusura bakmayın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Holy priestide beğenmedim çok dmg deal özellik vermişler healde yetersiz kalır gibime geliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 http://www.youtube.com/user/hybridpanda#p/u/8/0GWqigN4ROY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derFremdeSohn Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 oh! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar