Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cataclysm Başlığı

Gangren

Öne çıkan mesajlar

Anti-Magic Shell - Damage absorbed no longer energizes the DK with additional runic power.

ahahahah. çok güldüm buna. dk artık direk bot oldu, oynamaya falan gerek yok yani. zaten kötü dk iyi dk arası (pve dps) 2 fark vardı, birisi ams'yi iyi kullanmak, ikincisi cdleri iyi kullanmak. gerisi rotation/priority takip etmekten başka bişey değil di, artık o da değil. bota bağla bırak saurfang vs gibi fightlarda.
Sosyal ağlarda paylaş

BaaL said:
ahahahah. çok güldüm buna. dk artık direk bot oldu, oynamaya falan gerek yok yani. zaten kötü dk iyi dk arası (pve dps) 2 fark vardı, birisi ams'yi iyi kullanmak, ikincisi cdleri iyi kullanmak. gerisi rotation/priority takip etmekten başka bişey değil di, artık o da değil. bota bağla bırak saurfang vs gibi fightlarda.

Ee bundan farklı bişey yapan var mı herhangi bir classla?
Sosyal ağlarda paylaş

AMS fln bi dinamiklik katıodu

ams açıp ateşin icine koşup rune power kazanıp boşalıyordun boss üstüne falan fişman fantastik hareketler vardı öle onu kaldırmışlar işte saçma olmuş bide rune sistemi değişti class cok yawas saldırıo artık inanılmaz sıkıcı bişey oldu dk üzülüyorum wallahi.
Sosyal ağlarda paylaş

prot ilki cok sacmaydi, biraz daha oturmus bu build, SA nin kalkip JoW un pasif gelmesi filan guzel olmus, damage yemedigim yerlerde DP yetismiyor diye rotasyon pintiligi yapmak zorunda kalmicaz en azindan, conc un suresinin uzamasi filanda cok sux diil, holy shield mekaniginede bakarsak sanirim crusader - SHoR - HoR - judgement li abidik bir rotasyon olucak, 69696969696969 iyiydi beah :(

ret e interrupt gelmesi cok sahane bide, keske yukarlar akoysalarda tanklarda yararlanabilse, kalkan talentlar yuzunden tek interruptun 1 dakikada olmasi asiri sux
Sosyal ağlarda paylaş

6-7 ay önce oyunu bırakmış catada tekrar başlamayı düşünen bi warr oyuncusu olarak ben pek sevemedim warr in yeni durumunu.Tamam bazı şeylerin dengeye ihtiyacı vardı /ua gibi/ ama daha cok nerf gelmiş gibi arms warr a , heleki bi ret spec e bakıyım dedim şok oldum fazla iyi olmuş paladin./korktum bakamadım diger speclere :(
bide demeden edemicem su charge combatta atılsın artık talente ihtiyacı olmasın gene ver +5 saniye nerf i.

fury için talentin dibi biraz sacma olmuş sanki tg ve smf yi tek talent yapmak lazım /yada en azından yeni gelen raging blow u değiştirsinler 2 talentide alıp raging blow u 2handed larla vurmak cok daha avantajlı gibi,e haliyle almak sart oluyo 2 talentide /ha diceksiniz ki tek titan grip i al, ama ben sevemedim tg yi bi turlu hem de baya iyi olucak gibi smf ile 1handed build

hemen 2 tane çakma build yaptım şimdiki değişikliklere gore

pve- http://cata.wowhead.com/talent#LG0uZIbGMsdosczo

pvp- http://cata.wowhead.com/talent#LG0hZhfuRszossdo

not-klavyem bozuk kusura bakmayın :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...