Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Feral Druid ÇOK kötü ya, o kadar kötü ki anlatamam. Bu çıkıyor: http://www.wowtal.com/#k=fGyC8Bx6.9mn.druid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 elemental shamanda tier 4 te unrelenting stormla lava flows carpismi mana regen durumuna gire unrelentingde alinabilir yane 31 10 deil de 34 7 olabilir ama bence cok guzel ve sade olmus tree yuk olarak aldigimiz bi suru bos talent kalkmis ortadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 http://talent.mmo-champion.com/?shaman#kzsRP6cZH,,12479 ben sole yaptim cok basit hatta level 80 in aynisi oldu diyorum ya ama improved shieldsla unrelenting stormsdan iyisi alinir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 unrelenting storm verilmiyosa spark of life alınır aga imp shields ne alaka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 ayrıca hani pasiv bonus eren talentlar kalkıyodu, lol yine bol keseden sıkmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Öyle böyle sıkmamışlar yani, fütursuzca :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Sparkcaster said: unrelenting storm verilmiyosa spark of life alınır aga imp shields ne alaka napcaksin abi spark of lifei? elem shaman olarak zaten dmg almaman lazim hade dmg aldin diyelim + healingi napcaksin sirf nickinle uyumlu diye talent mi alinir cok arzuluyosan spark of lifei ghost wolf yerine alirsin ben sevyorum genelde ghost wolfu kolaylik icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 http://talent.mmo-champion.com/?shaman#kzsRlEgx,,12479 hatta dusundumde hardcore raidersan 33 e 8 daha mantikli ben ama ene 31 e 10 oynarim huzurlu bisi ghost wolf dalaranda felan ama sey sorusu war tabiki onu dusunmek lazim mana regen olayini nasil yaptilar yane bilemiyorum hane eskiden shaman dedin mi mana regen felan gereksizdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 damage almaman lazım ne demek abi o kadar raid yaptın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 ya bisey sorcam, cok konuyla alakasizmi bilemedim ama, cataclysm beta basladi mi? kazananlar invite edebiliormu esini dostunu sc2 de oldugu gibi? :D yanlis yerse kusura bakmayin.. acimayin.. silin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 abi ozel bosslar disinda dmg niye aliyosun ki abi tamam aoe warda 2 talenta deycek bisi deil bence %10 fazla heallanma ha %10 az dmg alma olsa anlarimda healin zaten dan dun over healle geciyo omur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 LuNiZ said: ya bisey sorcam, cok konuyla alakasizmi bilemedim ama, cataclysm beta basladi mi? kazananlar invite edebiliormu esini dostunu sc2 de oldugu gibi? :D yanlis yerse kusura bakmayin.. acimayin.. silin :P 1. Evet 2. Hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 3.bohuuu 4.sansima turkuriim.. 5.tesekkurler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 abi pve elemental için http://talent.mmo-champion.com/?shaman#k2Wb-1C,,12479 şu base talent ondan sonra geriye 8 talent kalıyo dağıtacak, unrelenting storm için şu an bişey demek saçma bilmiyorum mana olayları nasıl olacak, spark of life a gayet verilir ama ghost wolf talentına da çıkılabilir eğer normal formda veriyorsa o movement speed i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Sparkcaster said: abi pve elemental için http://talent.mmo-champion.com/?shaman#k2Wb-1C,,12479 şu base talent ondan sonra geriye 8 talent kalıyo dağıtacak, unrelenting storm için şu an bişey demek saçma bilmiyorum mana olayları nasıl olacak, spark of life a gayet verilir ama ghost wolf talentına da çıkılabilir eğer normal formda veriyorsa o movement speed i tabiki normal formda vermiyo be wolfde iste extra 15 speed veriyo mounta yanasiyosun abi bu arada nova totemde cok gereksiz zaten kullanamicaksin magma cok daha fazla dmg vuruyo nova sadece pvp de stunladgi icin gerekli onu gectim zaten wrath atmak durumundasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 fire nova spell oldu, herhangi bir fire totem varsa basıp aoe yapıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 hmmmmzzz i ih gene deymez trashda dps yapip efelik yapmak icin 2 talent puana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 o speed normal form için. Ghost wolf olsa hem "addional" diye yazarlar hemde ghostwolf iken zaten başka zaten başka hız arttırıcı etkilerden etkilenmediğinden üstüne "stacklanmıyor" diye belirtmezler. Bu, bir önceki buildde olan %15 speed arttırma talentinin ghost wolf talentine yedirilmiş hali o kadar. Yani ghost wolf gene %40 bu %15 sadece normal formda çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 tunderstorm earthquake'le mi değişiyo :/ bb lm'den, eots flag'den adam uçurmacalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Thunderstorm core ability oluyor. level 10'da Elemental ağacına 1 puan verdiğin anda direk öğreniyorsun. said: Shaman - Elemental A spellcaster who harnesses the destructive forces of nature and the elements. * Eye of the Storm * Thunderstorm * Elemental Fury Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Prot Paladinin agzina sicmislar, insallah fina ldegildir bu bir talenttan alinan effecti 2 talenta filan bolmusler, tek pointlik talentlari 3 pointe cikarmislar rezil rusva etmisler agici ustune birde AD nin agzina sicmislar, pasifi kaldirip "Sadece %35 de basabilirsin" e donmus, cataclysm encounter mekaniklerinin ne hale gelicegini kestiremiyorumda zayif otesi bir talent olmus su haliyle sanctuarynin pasif olmasi gordugum tek adam akilli degisiklik heralde kendini refreshlemiyen divine plea sagolsun gene offtankliga zorlandiginda mal gibi bakakalicak paladinler, 2/2 spiritual attunementi mandatory yapmis su degisiklik, divine plea nin esamesi okunmiycak su degisikliklerle "size secme sansi veriyoruz" diye gelemsin GC efendi, hicbir secim yok, mandatory birsuru mitigation talenti var, utility talentlari ASIRI zayif, hickimse AS silence ceksin diye 2 puan harcamicak veya sirf holyi nerflemek icin CDi uzatilan divine plea icin talent vermicek imrpoved crusader strike ta LOLOLOL diyorum, crusader i zoraki roatsyoan sokmalarini gectim, birde sutuen CD i kaldirip paladi ntankin HS simi yapmayi planliyor GC efendi, spam spam spam spam geriye threat talentlari kaliyor, bir spreadsheete gecirip analize bakar, sunlar sunlar daha iyi su kotu der herkez ayni speci kullanir gene ki canimi alsalar pursuit of justice dan vazgecmem sanirim :p su haliyle prot cok kotu, tank oynarim catada diyordum ama su haliyle bilemiyorum, bu talentlarla livedeki ayni kapasitede oynayabilciegim bi spec yok, deli gibi utility kaybi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Talentler rezil olmuş orası kesinde, plea konusunda bir değişiklik yok sayılır ya, son beta buildde hala 1 dakika cd görünüyor. Ve talentle CD sıfırlanıyor. Gene %100 up olacak gibi şuan ki builde göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Oh oh ağlamalar başlamış. Viktor priest ağacı gerçekten çok iyi görünyor, sen git priest oyna paladini rezilirüsva etmişler. LANET OLSUN SANA GHOSTCRUWLAR! http://dog.fpsbanana.com/ico/sprays/spray_trollface_copy.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 warrior tank kasicam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 paladin talentlarının çoğu placeholdermış şu anda. büyük bir revamp yapıcaz gelecek beta buildlerde diyor blizz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar