Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cataclysm Başlığı

Gangren

Öne çıkan mesajlar

Sparkcaster said:

unrelenting storm verilmiyosa spark of life alınır aga imp shields ne alaka

napcaksin abi spark of lifei?
elem shaman olarak
zaten dmg almaman lazim
hade dmg aldin diyelim + healingi napcaksin
sirf nickinle uyumlu diye talent mi alinir

cok arzuluyosan spark of lifei
ghost wolf yerine alirsin
ben sevyorum genelde ghost wolfu
kolaylik icin
Sosyal ağlarda paylaş

http://talent.mmo-champion.com/?shaman#kzsRlEgx,,12479

hatta dusundumde hardcore raidersan 33 e 8 daha mantikli
ben ama ene 31 e 10 oynarim
huzurlu bisi ghost wolf dalaranda felan

ama sey sorusu war tabiki
onu dusunmek lazim
mana regen olayini nasil yaptilar yane bilemiyorum
hane eskiden shaman dedin mi mana regen felan gereksizdi
Sosyal ağlarda paylaş

abi pve elemental için http://talent.mmo-champion.com/?shaman#k2Wb-1C,,12479 şu base talent
ondan sonra geriye 8 talent kalıyo dağıtacak, unrelenting storm için şu an bişey demek saçma bilmiyorum mana olayları nasıl olacak, spark of life a gayet verilir ama ghost wolf talentına da çıkılabilir eğer normal formda veriyorsa o movement speed i
Sosyal ağlarda paylaş

Sparkcaster said:

abi pve elemental için http://talent.mmo-champion.com/?shaman#k2Wb-1C,,12479 şu base talent
ondan sonra geriye 8 talent kalıyo dağıtacak, unrelenting storm için şu an bişey demek saçma bilmiyorum mana olayları nasıl olacak, spark of life a gayet verilir ama ghost wolf talentına da çıkılabilir eğer normal formda veriyorsa o movement speed i

tabiki normal formda vermiyo be
wolfde iste extra 15 speed veriyo mounta yanasiyosun

abi bu arada nova totemde cok gereksiz
zaten kullanamicaksin
magma cok daha fazla dmg vuruyo
nova sadece pvp de stunladgi icin gerekli
onu gectim zaten wrath atmak durumundasin
Sosyal ağlarda paylaş

o speed normal form için. Ghost wolf olsa hem "addional" diye yazarlar hemde ghostwolf iken zaten başka zaten başka hız arttırıcı etkilerden etkilenmediğinden üstüne "stacklanmıyor" diye belirtmezler.

Bu, bir önceki buildde olan %15 speed arttırma talentinin ghost wolf talentine yedirilmiş hali o kadar. Yani ghost wolf gene %40 bu %15 sadece normal formda çalışıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Prot Paladinin agzina sicmislar, insallah fina ldegildir bu

bir talenttan alinan effecti 2 talenta filan bolmusler, tek pointlik talentlari 3 pointe cikarmislar rezil rusva etmisler agici

ustune birde AD nin agzina sicmislar, pasifi kaldirip "Sadece %35 de basabilirsin" e donmus, cataclysm encounter mekaniklerinin ne hale gelicegini kestiremiyorumda zayif otesi bir talent olmus su haliyle

sanctuarynin pasif olmasi gordugum tek adam akilli degisiklik heralde

kendini refreshlemiyen divine plea sagolsun gene offtankliga zorlandiginda mal gibi bakakalicak paladinler, 2/2 spiritual attunementi mandatory yapmis su degisiklik, divine plea nin esamesi okunmiycak

su degisikliklerle "size secme sansi veriyoruz" diye gelemsin GC efendi, hicbir secim yok, mandatory birsuru mitigation talenti var, utility talentlari ASIRI zayif, hickimse AS silence ceksin diye 2 puan harcamicak veya sirf holyi nerflemek icin CDi uzatilan divine plea icin talent vermicek

imrpoved crusader strike ta LOLOLOL diyorum, crusader i zoraki roatsyoan sokmalarini gectim, birde sutuen CD i kaldirip paladi ntankin HS simi yapmayi planliyor GC efendi, spam spam spam spam

geriye threat talentlari kaliyor, bir spreadsheete gecirip analize bakar, sunlar sunlar daha iyi su kotu der herkez ayni speci kullanir gene ki canimi alsalar pursuit of justice dan vazgecmem sanirim :p

su haliyle prot cok kotu, tank oynarim catada diyordum ama su haliyle bilemiyorum, bu talentlarla livedeki ayni kapasitede oynayabilciegim bi spec yok, deli gibi utility kaybi var
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...