Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Yalnız, Tanaris, Ungoro, Silithus ve Sholazar'ın hikayesi Titanlar ve Old God'lara karşı verdikleri savaş ile birbirine bağlı. Uldum'da Titanların olması ve Silithus'taki Old God nedeniyle Mısır teması kullanılması hiç abes değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 bu arada ulduar titan mevzusu marvel cosmosu alıp isimlerini norse pantheonunun cakma tümüyle, yoksa isimler dısında bi ilhisi alakası yok norse mitolojisiyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 marvel cosmos ne alaka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 bütün o uzaylıalr gelpi dünyayı sekle semale soktu, biz bokedincede yok etmeye geldiler, ikna ettik gittiler, aralarından bi tanesi kötü tarafa düstü, hepsi o kötü titanla savasıp duruyo vs vs vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Ha bide viktor, bi sürü titan var hepsi farklı farklı tapınkalar yapıyo gayetnormal birinin öle birinin böle olması. oraya koydukları guardianlar norse kafasıydı o kafada bi tapınakları vardı, buraya koydukları mısır kafasıdır buranında teması bu olur. normal yanı. http://www.wow-europe.com/cataclysm/_images/screenshots/ss39.jpg bi sürü motif sembolde aynı kalmıs bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Viktor said: uldum halls of origin = I am disappoint ulduar gibi uldaman gibi epic bir titan binasi beklerken cakma piramit cikti, hiyorogliflerden tut heykellere kadar her halki araklamislar nerde ulduar in epic atmosferi nerde bu cakma misir piramidi misir temasini bocuklerde kullandiniz zaten, fenada olmadi su saklabanliga gerek yoktu hic eheh E en başından BlizzCon'da dediler "Egypt-themed" olacak Uldum diye niye şaşırıyorsunuz ki? Bence gayet tatlı olmuş Uldum bu haliyle. Titan lore'unu da güzel yedirirlerse daha ne isterim hatta... pekaziz said: Tam kaynağı bulamadım da War of the Ancients gelecek denmişti 2-3 ay önce. War of the Ancients çok şahane olur, umarım yaparlar onu hakikaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 uldum un resimleri bulamadım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 LORE-LOL konuşmuyorsunuzdur umarım :p Draenei'ler uzay gemileri ile space travel yaparken yanlışlıkla Azeroth'a çakılıp; gemilerinden kalan yıkıntıları maden olarak erittikten sonra, kılıç kalkan olayına girdiklerinde lore diye birşey kalmadı ne yazık ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Buyse said: uldum un resimleri bulamadım ben "Halls of Origination" işte, Uldum'da 5-man dungeon. ICC dungeonları gibin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 kalasnikof yapmayı bilseler onu yaparlardı abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Cagrikurt said: Gnome ordusunu kim komuta edio? High Tinker Gelbin Mekkatorque? Hadi ya? herifler gears of war tufengi yapmislar lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 o kılıc abı tüfek değil, bide ak>gow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 o zaman power saw abi http://features.cgsociety.org/stories/2009_08/warhammer/im02.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 chain sword. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Her örnekte yanlış olmaz ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 power say istelan elektrikli testere nesi yanis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 bone yıllardır okuyorum şu forumu 6-7 tane acc banlattım bu süre içinde. senin kadar typo yapan bir adam görmedim façsdömasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Of keşke warhammer 40k animasyonu olsa da izlesek her hafta 7 bölüm yayınlasalar falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 HolyRaider said: bone yıllardır okuyorum şu forumu 6-7 tane acc banlattım bu süre içinde. senin kadar typo yapan bir adam görmedim façsdömasd abi ben 9 10 senedir yaziyorum su forum 1 defa 10 k bi dwfa 20 k mesajim silindi typolari duzeltmeye forum gibi bi ortamda useniyorum bin defada bunu dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Walrus Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Bütün yenilikler iyi güzelde eski execute'umu geri istiyorum ben ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 typo değil o mantık hatası direk dsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Walrus said: Bütün yenilikler iyi güzelde eski execute'umu geri istiyorum ben ya. değiştimi warriorun execute u ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Walrus Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Helcaraxe said: Walrus said: Bütün yenilikler iyi güzelde eski execute'umu geri istiyorum ben ya. değiştimi warriorun execute u ? 50 levelda magelere 20k critleyen şey şimdi anca 10k'yı zor görüyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Gangren said: Extreme bir sistem kullanmıyorum, raidde olabilecek en yüksek ayarlar (sadece shadow kapalı) ile oynuyorum ve şu ana kadar hiçbir FPS sıkıntım olmadı. ss alıp atar mısın aoenin olduğu bir fighta ait olsun lütfen. ha ayrıca 10m değil, 25m. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 grafikleri full acip, kalabalik grafik olan yerlerde fps dusmemesini beklemek enteresan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar