Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cataclysm Başlığı

Gangren

Öne çıkan mesajlar

Yeni zoneların bile bir kısmına ulaşım mümkün olabilir.

Sonuçta cata almayan uçan binek kullanamıyacak ama karadan gidilebilen her yere gidecektir diye tahmin ediyorum. Çünkü daha önce bunu yükleme ekranı ile çözmüşlerdi, şimdi ise tek bir büyük haritadan bahsediyoruz birçok yer için.
Sosyal ağlarda paylaş

Mortis said:

herkes görebilecek evet

sadece yeni zonelara , yeni ırklara vs ulaşamıcaksın expansionsız

gökancım benim expansion'ım var, arkadaşlara yardımcı olmak baabında sormuştum :D

yani asıl sormak istediğim bu değildi. Expansion geliyor, tüm map değişmiyor mu? Yani Barrens bile değişiyor bu adamı 80-85 leveling zone'a mı sokmucak sadece?
Sosyal ağlarda paylaş

adamlar sen contenti bitirir bitirmez yenisini getiriyorlar ilk zamanlar. aşırı iyi guildin filan varsa da itemları yeni tamamladığında filan yenisi geliyor. neden sıkılacaksın ki? yapıcak şey varken de sıkılıyorsan o zaman zaten bırak. wowdan genel olarak baymışsın demektir.

aynı şeyler pvp için de geçerli nitekim pvp rated bg olayı ile canlanıcak iyice bence.
Sosyal ağlarda paylaş

Rated bg=premade yeni birşey değil yani bunu 2005 yılında herkes yapıyordu hehe yine baslıcak o olay ölümüne farm bu arada sıkıldım ben artık QQ diyenlere tavsiyem yeni çıkan her mmo yu oynayın başka yapılabilecek birşey yok sonsuza dek sıkmayan oyun yok malesef wow kendisinden beklenilenin üstünde başarı sağladı zaten artık sıksada önemi yok
Sosyal ağlarda paylaş

Aluriel said:

sunwell zamanında harcore raid işini, ulduar çıktığında da tamamen oyunu bırakmıştım. tekrar başlama ihtimalim var gibi. eğlenir miyim yoksa pişman mı olurum ?

Pvp yaparım diosan eyw. Ama pve diosan bence bulaşma ya hazır arayıda açmışsın.Gear kas,daily kas.rep. kas, forum kovala,raid kaçırma,akıllı dkp kullanımı vs.vs. özel bi günün olur gidersin aklın geride kalır "ulan o trinket düştümü" gelirsin düşmüş falanca almış "amk raidde olsam item bende Dkp vardı" 15-16 slot var BİS item hayalleri kurarsın bi content anca 3 tane zor alırsın.bi itemi sen 100le alırsın başkası haftaya 10la alır,aynı bossu 50 defa kesersin vs,vs, bence bulaşma derim. ama tabi zevk meselesi "as you wish".
Sosyal ağlarda paylaş

barbu said:

of item alma muhabbeti cidden content yeni iken çok boktan ya. webbed death'i ilk gördüğümde (hatırlamayanlar için naxxtan düşen 1.4 speedli dagger) heralde bir sonraki content filan bitiyordu başka insanlar tarafından

Biz naxx.ı o kadar farmladık ki, webbed deathi falan shamanlar offspec'te yeni birşeyler denemek için falan alıyorlardı.

Hayatımda raid yapmaktan tiksindiğim dönemdir naxx farmladığımız dönem.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...