FreEmoon Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Kojiroh said: Abi o değil de yarın 4.0.3 çıkıyomuş. Ömrümün sonuna kadar Zulian'a binemiycek miyim ben şimdi? :( Dünya daha değişmiyor, 4.0.3a patch'i ile değişim olacak, farma devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Ha o zaman tamam ya, 5-10 defa daha deneriz artık. Gerçi yine de 93. deneyişinde Deathcharger'ı düşürmüş biri olarak pek bi şansım kalmadı ya neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 900 küsür mb patch indiriyor şu an. Sorasını göreces serverlar açılınca. Gerçi ben Cata yı da dün almıştım, patch dışında onun dosyalarını da indiriyor olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 mmo-championa göre son haftamız, haftaya değişiyor dünya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Girdim bi değişiklik yok, haftaya söylendiği gibi. Edik: Şimdi serverlar kapandı, 850mblik bi patch daha indiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 wayy haftaya değişecekse güzel, herhalde herkes yeni map'i görebilecek değil mi? Cata'yı almayanlara sıkıntı çıkarmıycaklar işallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 herkes görebilecek evet sadece yeni zonelara , yeni ırklara vs ulaşamıcaksın expansionsız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Yeni zoneların bile bir kısmına ulaşım mümkün olabilir. Sonuçta cata almayan uçan binek kullanamıyacak ama karadan gidilebilen her yere gidecektir diye tahmin ediyorum. Çünkü daha önce bunu yükleme ekranı ile çözmüşlerdi, şimdi ise tek bir büyük haritadan bahsediyoruz birçok yer için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 sunwell zamanında harcore raid işini, ulduar çıktığında da tamamen oyunu bırakmıştım. tekrar başlama ihtimalim var gibi. eğlenir miyim yoksa pişman mı olurum ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 eğlenirsin abi neden eğlenmeyesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Mortis said: herkes görebilecek evet sadece yeni zonelara , yeni ırklara vs ulaşamıcaksın expansionsız gökancım benim expansion'ım var, arkadaşlara yardımcı olmak baabında sormuştum :D yani asıl sormak istediğim bu değildi. Expansion geliyor, tüm map değişmiyor mu? Yani Barrens bile değişiyor bu adamı 80-85 leveling zone'a mı sokmucak sadece? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Yeni zone = hyjall, uldum vs. yoksa barrens'a falan girecek herkes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JonBovi Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 world shift olacaktır muhtemelen, normal barrens ı geçersin, 80 e gelince deathwing gg eder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 world shift yok diye duymuştum ben, 1-60 arası yaptığınız q lar da değişcek deniyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Tamamen değişiyo world shift yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Herşey değişiyor wow 2 gibi düşünün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Bence expansion cok dandik max 1 ay icinde insani sikintidan oldurur diye dusunuyorum.Accountu da kapattik hatta.Hep ayni seyler insanin ilgisini cekip uzun sure oyalayacak hic birsey yok.Arkadasin da dedigi gibi cash cow cata Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 adamlar sen contenti bitirir bitirmez yenisini getiriyorlar ilk zamanlar. aşırı iyi guildin filan varsa da itemları yeni tamamladığında filan yenisi geliyor. neden sıkılacaksın ki? yapıcak şey varken de sıkılıyorsan o zaman zaten bırak. wowdan genel olarak baymışsın demektir. aynı şeyler pvp için de geçerli nitekim pvp rated bg olayı ile canlanıcak iyice bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Zaten raidler wotlk ayarında olur üstüne de rated bgleri kotaramazlarsa wow gg benim gözümde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 rated bg ile canlanıcak filan dedim gerçi ama duyduğuma göre tam takımın yoksa giremiyomuşsun rated bg ye. hani tek başına kuyruk al, git pvp yap olmıcakmış rated işi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Rated bg=premade yeni birşey değil yani bunu 2005 yılında herkes yapıyordu hehe yine baslıcak o olay ölümüne farm bu arada sıkıldım ben artık QQ diyenlere tavsiyem yeni çıkan her mmo yu oynayın başka yapılabilecek birşey yok sonsuza dek sıkmayan oyun yok malesef wow kendisinden beklenilenin üstünde başarı sağladı zaten artık sıksada önemi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Amonn Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Aluriel said: sunwell zamanında harcore raid işini, ulduar çıktığında da tamamen oyunu bırakmıştım. tekrar başlama ihtimalim var gibi. eğlenir miyim yoksa pişman mı olurum ? Pvp yaparım diosan eyw. Ama pve diosan bence bulaşma ya hazır arayıda açmışsın.Gear kas,daily kas.rep. kas, forum kovala,raid kaçırma,akıllı dkp kullanımı vs.vs. özel bi günün olur gidersin aklın geride kalır "ulan o trinket düştümü" gelirsin düşmüş falanca almış "amk raidde olsam item bende Dkp vardı" 15-16 slot var BİS item hayalleri kurarsın bi content anca 3 tane zor alırsın.bi itemi sen 100le alırsın başkası haftaya 10la alır,aynı bossu 50 defa kesersin vs,vs, bence bulaşma derim. ama tabi zevk meselesi "as you wish". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 of item alma muhabbeti cidden content yeni iken çok boktan ya. webbed death'i ilk gördüğümde (hatırlamayanlar için naxxtan düşen 1.4 speedli dagger) heralde bir sonraki content filan bitiyordu başka insanlar tarafından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 abi iccyi temizledikten sonra yeni paket çıkana kadar oynamak saçma. alt char kasma hariç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 barbu said: of item alma muhabbeti cidden content yeni iken çok boktan ya. webbed death'i ilk gördüğümde (hatırlamayanlar için naxxtan düşen 1.4 speedli dagger) heralde bir sonraki content filan bitiyordu başka insanlar tarafından Biz naxx.ı o kadar farmladık ki, webbed deathi falan shamanlar offspec'te yeni birşeyler denemek için falan alıyorlardı. Hayatımda raid yapmaktan tiksindiğim dönemdir naxx farmladığımız dönem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar