Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 hmm valla bilmiyorum ki hiç soruşturmadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 7thBreath said: özellere barajı geçince giriyosun işte, burslu soruyosan bilemicem. Sabanci muhendislik ve doga bilimleri programi 80k kusurle kapatmisti gecen sene, barajdan bayagi uzak bu. Ha sozel icinse bilemiyorum tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 hala klavuzlar elimde değil gittim bugün pazartesi gelin diyip kovdular madem bu kadar geç çıkacak, yayımlamayı durdurup 2 sayfayı baştan ayarlasalar bizde şu stresle uğraşmasak çok süper olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 dasaaa said: a kardeşin üst sıralardadır ilk 20.000 gibi b o puan aralığına kimse değiştirecek şekilde rastgelmiştir tm'cilerin ymf4 puanlaro hesaplanmamış, onlar araya girmiş. Kardeşim MF-4'te 9660.ydı 9662. oldu yeni sıralamada, ilk sıralarda daha sıkı olduğu için puan aralıkları daha çok oynama oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 valla benim de tm3 puanım 489 küsur 3003. olmusum alan dışında boğaziçi pdr olur mu diye merak ediyorum. tutuyor gibi ama sıralaması biraz daha yüksek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 MADBOY said: 7thBreath said: özellere barajı geçince giriyosun işte, burslu soruyosan bilemicem. Sabanci muhendislik ve doga bilimleri programi 80k kusurle kapatmisti gecen sene, barajdan bayagi uzak bu. Ha sozel icinse bilemiyorum tabi. yok ya ben de bilidigimden degil öle söledim ama :P, ya bu arada ben sigorta yüzünden açıköğretim yazmıştım, şimdi bu sen kesin bi yere yerleşirim açık öğretimdeki kayıdımı sildirmem gerekiyor mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Red said: kayıt sildirmek lzm mı.kayıt yenilemeyince otomatik silinmiş olmuyor mu :) ben bu sene okula gitmedim kayıt yenilemedim.sıkıntı olmasın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 kayıdı gidip sildirmek gerekiyor.lise diplomanı falan alıcaksın geri çünkü.benimde daha yapmam lazım düşündükçe sıkıntı basıyor o kadar işi:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 2 tane gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 yo ben diplomamın nother tastikli fotokopisini vermiştim, orjinali elimde hala. Yine de sildirmem gerekiyor mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 7thBreath said: 2 tane gitti. 2side farklıydı ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 birini yollamadım sandım, sayfayı yeniledim yine yoktu sonra gittmiş ben de bi daha yazmış bulundum ayrıca açıklama yaptırıyosun ya helal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 konuyu açıklığa kavuşturduğun için teşekkür ederim janıms =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Ege üniversitesinde okuyan var mı ya?Nasıldır falan.Anlatın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 ''Adaylar kılavuzu karıştırsınlar şu dönemde. İstedikleri yerden başlasınlar tercihe. Bir yükseköğretim programına girmek istiyorlarsa kendi başarı sıralarının en az yüzde 50 daha ilerisinden öğrenci almış programlara da yer vermeye çalışsınlar. Ne kadar ileri giderlerse yerleşme şansları o kadar yüksek olur. yarımağan ın şu açıklamasındaki %50 ileriden kasıt ne abi anlamadım ben.10 binse 5 bindeki yerleri de yazın mı,yoksa 10 binse 15 bindeki yerleri agırlıklı yazın mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 10000 ise 5000 diyor. Ben de tercihlerimi hazırladım. yarın yapıyorum: 01 - Başkent Tıp 02 - Ufuk Tıp 03 - Bilkent Hukuk 04 - TOBB Hukuk 05 - Bilkent Amerikan Kültürü ve Edebiyatı 06 - Hacettepe İngiliz Dili ve Edebiyatı 07 - İstanbul Üniversitesi İngilizce İktisat tıpları olurda tutarsa diye yazıyorum. olmayacak %99. bilkent hukuk %90, tobb hukuk %95 olur. edebiyatlar garanti zaten, derece yaptım dilde. son tercih de kendi okulum, oraya kalırsam en azından giriş tarihim yenilenir. Sayısalda 30000, Tmde 14000, dilde 300 oldum bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Mf4 497 siralama 17800 1) İTÜ Uçak Mühendisliği ama 2-3 filan ne yazicagimi bilmiyorum sabanci %50 muhendislik (biraz zor gibi) koc %50 bilgisayar yıldız mekatronik itu makine atta bellki bogazici matematik bile olabilir (mf1 puanim gayet iyi rahat tutuyo bu) Ama bi iki sorum var dersaneyle konusmadan once filan soriyim dedim ucakta okuyan veya tanidigi olan var mi? Almanyada master yapma olanagim var ve almanyada unilere basvururken ucaga basvurmayi unuttum salak gibi ve asil istedigim bolum ucak muhendisligi gibime geliyo bogazici matematik ne isime yarar matematik iyidir severim ederim filan ama iş imkani var midir? Yildiz mekatronik nasi peki? Sabanci tutmazsa orasi da olabilir belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 yıldıza gelme teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Necro said: Ege üniversitesinde okuyan var mı ya?Nasıldır falan.Anlatın. Hangi fakülteyi istiyosun? Benim başıma şöyle şeyler geldi ege üniversitesi'nde: http://forum.paticik.com/read.php?21,4477321,page=1 2011 öss'ye girip İstanbul'a kaçmayı düşünüyorum :D Yukardaki topic kaçmayı isteme sebebimin %50-60'ı falandır. İzmir dışındaysan, üniversite hayatımda bol bol gezip tozacam dünya benim diyosan eü çok güzel fiziksel şartlar açısından. Kocaman bir tatil köyü. Daha spefisik soruların olursa cevaplayayım yoksa sözlükleri karıştırdığın zaman elde etçeklerin kadar bişey yazamam sanırım buraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 GERGE said: 07 - İstanbul Üniversitesi İngilizce İktisat sen zaten iü'de değil miydin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 said: son tercih de kendi okulum, oraya kalırsam en azından giriş tarihim yenilenir. demiş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 giriş tarihi yenilense nolcak? anlamadım. o kadar ruh hastası hocanın derslerini tekrardan almaya ne gerek var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 saydırıp baştan başlasın olmaz mı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 cidden amaç ne yeniden kendi bölümünü yazmanda? atılmamak diosan zaten atılma kalktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 mulgear6 said: ...matematik... çoğu bilgisayara dönüyor, ticari alanda başka işlere yönelebilmiş pek görmedim öğretmen / akademisyen oluyorlar ya da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar