Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lys Topici

Red

Öne çıkan mesajlar

dasaaa said:

a kardeşin üst sıralardadır ilk 20.000 gibi
b o puan aralığına kimse değiştirecek şekilde rastgelmiştir

tm'cilerin ymf4 puanlaro hesaplanmamış, onlar araya girmiş.

Kardeşim MF-4'te 9660.ydı 9662. oldu yeni sıralamada, ilk sıralarda daha sıkı olduğu için puan aralıkları daha çok oynama oldu.
Sosyal ağlarda paylaş

MADBOY said:

7thBreath said:

özellere barajı geçince giriyosun işte, burslu soruyosan bilemicem.

Sabanci muhendislik ve doga bilimleri programi 80k kusurle kapatmisti gecen sene, barajdan bayagi uzak bu.

Ha sozel icinse bilemiyorum tabi.

yok ya ben de bilidigimden degil öle söledim ama :P,

ya bu arada ben sigorta yüzünden açıköğretim yazmıştım, şimdi bu sen kesin bi yere yerleşirim açık öğretimdeki kayıdımı sildirmem gerekiyor mu ?
Sosyal ağlarda paylaş

''Adaylar kılavuzu karıştırsınlar şu dönemde. İstedikleri yerden başlasınlar tercihe. Bir yükseköğretim programına girmek istiyorlarsa kendi başarı sıralarının en az yüzde 50 daha ilerisinden öğrenci almış programlara da yer vermeye çalışsınlar. Ne kadar ileri giderlerse yerleşme şansları o kadar yüksek olur.

yarımağan ın şu açıklamasındaki %50 ileriden kasıt ne abi anlamadım ben.10 binse 5 bindeki yerleri de yazın mı,yoksa 10 binse 15 bindeki yerleri agırlıklı yazın mı?
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
10000 ise 5000 diyor. Ben de tercihlerimi hazırladım. yarın yapıyorum:

01 - Başkent Tıp
02 - Ufuk Tıp
03 - Bilkent Hukuk
04 - TOBB Hukuk
05 - Bilkent Amerikan Kültürü ve Edebiyatı
06 - Hacettepe İngiliz Dili ve Edebiyatı
07 - İstanbul Üniversitesi İngilizce İktisat

tıpları olurda tutarsa diye yazıyorum. olmayacak %99. bilkent hukuk %90, tobb hukuk %95 olur. edebiyatlar garanti zaten, derece yaptım dilde. son tercih de kendi okulum, oraya kalırsam en azından giriş tarihim yenilenir.

Sayısalda 30000, Tmde 14000, dilde 300 oldum bu arada.
Sosyal ağlarda paylaş

Mf4 497 siralama 17800
1) İTÜ Uçak Mühendisliği

ama 2-3 filan ne yazicagimi bilmiyorum
sabanci %50 muhendislik (biraz zor gibi)
koc %50 bilgisayar
yıldız mekatronik
itu makine
atta bellki bogazici matematik bile olabilir (mf1 puanim gayet iyi rahat tutuyo bu)

Ama bi iki sorum var dersaneyle konusmadan once filan soriyim dedim
ucakta okuyan veya tanidigi olan var mi? Almanyada master yapma olanagim var ve almanyada unilere basvururken ucaga basvurmayi unuttum salak gibi ve asil istedigim bolum ucak muhendisligi gibime geliyo
bogazici matematik ne isime yarar matematik iyidir severim ederim filan
ama iş imkani var midir?
Yildiz mekatronik nasi peki? Sabanci tutmazsa orasi da olabilir belki
Sosyal ağlarda paylaş

Necro said:

Ege üniversitesinde okuyan var mı ya?Nasıldır falan.Anlatın.

Hangi fakülteyi istiyosun?
Benim başıma şöyle şeyler geldi ege üniversitesi'nde: http://forum.paticik.com/read.php?21,4477321,page=1

2011 öss'ye girip İstanbul'a kaçmayı düşünüyorum :D Yukardaki topic kaçmayı isteme sebebimin %50-60'ı falandır.

İzmir dışındaysan, üniversite hayatımda bol bol gezip tozacam dünya benim diyosan eü çok güzel fiziksel şartlar açısından. Kocaman bir tatil köyü. Daha spefisik soruların olursa cevaplayayım yoksa sözlükleri karıştırdığın zaman elde etçeklerin kadar bişey yazamam sanırım buraya
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...