Red Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Gitmiş burdan devam edelim :) ben o topicte kendimi rahatlatıyordum.hani özele bile girememe durumum var garanti değil :) bide şu ygs puanlarıyla 4 senelik yok dimi hep 2 senelik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 birde birşey daha sormustum o topicte ama kaynadı tabi tercihi erken yada geç yapmanın bir olayı var mı ? işte puanlar düşer falan filan.pek anlamıyorum şu işlerden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 erken veya geç nasıl oluyor ki? Ek tercih şansından mı bahsediyosun? Bildiğin bir deadline var işte ilk gün veya son dakika yapılan tercihi sistem nasıl ayırt edip ona göre muamele edebilir ki zaten anlamadım ne sorduğunu valla :D Ek tercihleri soruyosundur heralde. O iş yaş baya. Şöyle ki boş kalan kontenjanlarlara rastgele daha düşük puanlıları yerleştirmiyorlar, gene aynı taban puanın üstündekiler girebiliyor boş kontenjanlara hani olur da vaktinde yazmamışlarsa oraları diye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 ya yok bikaç kişi beni tribe soktu hemen tercih yapma bekle puanlar düşer falan.karı milleti işte adamı panik yapıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 borsa mı abi bu eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 lan ne bu lys derken eski öss oldugunu öğrendim sadadsda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Son lgs ve son öss'ye girmiş adamım helal bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 ben bu sisteme çok yabancıyım da.. net bir cevap verilemeyebilir ama bir şeyi merak ediyorum; istanbul, ankara, izmir, eskişehir gibi bir şehirde, tm ya da sözel bölümden üniversite kazanabilmek için ortalama ya da en az puan kaç civarı olmalı? genel bir fikrim olması için soruyorum.. yeni puan sistemini anlamak adına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 puan olayı tümden yalan aslında, ilüzyon gibi bişey. Hani puanları tümden kaldırsalar her yerde taban puanı olarak sıralama yazsa herkesin kafası daha net olurdu sanırım. Yani demem odur ki sıralamaya bakın, eskiden o dediğiniz yerler en son kaç bininciyi alıyorduysa gene öyle alıyor. Bana kalırsa şöyle en kötüsünden bir 100bininci elle tutulabilir bir yere girebilir o şehirlerde, ikinci öğretim falan olarak yani ne bileyim. Derin soru yani =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 peki 100.000 derken.. toplamda kaçıncı olduğunu bilemiyorsun sanırım şimdiki sistemde.. bölümüne göre sıralama geçerli.. atıyorum TM1'de 100.000inci olmak yeterli mi? yani aslında kestiremediğim kontenjan sayısı benim.. misal büyük şehirlerdeki sözel bölümlerin toplam kontenjan sayıları 100.000 mi bu durumda? (bunu bilmek lazım aslında da..) bu arada allah belasını versin bu eğitim sisteminin. öss falan kötü derdik de.. bu ne lan hiç bir şey belli değil ki lys'de. her geçen gün daha berbat yapmak için uğraşıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 pati'de hiç radyo tv sinema veya halkla ilişkiler okuyan var mı ? şöle istanbul, eskişehir de falan okuyan birileri olursa daha iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Eski usulle aynı sıralama, edebiyat sınavına girmezsen 0mış gibi puan alıp sıralamaya giriyorsun yine. Zaten sonuçlarınızda TM-1 falan da yazıyordur. Aynı şekilde mf-4ten tercih etcek adam da mf-3ten sıralamaya giriyor, 200 300 kişi falan oynar sıralamalar oynarsa bu sene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Red said: birde birşey daha sormustum o topicte ama kaynadı tabi tercihi erken yada geç yapmanın bir olayı var mı ? işte puanlar düşer falan filan.pek anlamıyorum şu işlerdenpuanlar tercihler sonunda belli oluyor. tercihlerin son gününe kadar bir gün önce yapman bir şey ifade etmiyor. sen tercihini yapacaksın bölümlerin puanları bu tercihlere göre belirlenecek işte. ek tercihlerde de puanlar düşmüyor puanın nereye yetiyorsa oraya tercih yapabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 tabloya baktım özeller %50 burslu bile 10 binlerde alıyor iyi ben burssuz koç yeditepe bilgi bahçeşehir falandan birine damlayabiliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 ya ösym'nin klavuzu çıkmış da o sıralamalar ne öle acaip aşşağıya inmiş ben boğaziçi tarih falan yazarım artık bu listeye göre adsfzg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rynza Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Red link var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 osym sitesinde sağdaki haberler mi ne kısmında var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 7thBreath said: ya ösym'nin klavuzu çıkmış da o sıralamalar ne öle acaip aşşağıya inmiş ben boğaziçi tarih falan yazarım artık bu listeye göre adsfzg. kılvauz?? nereden temin edebiliyoruz bunu, okullar mı satıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 http://www.osym.gov.tr/Genel/BelgeGoster.aspx?F6E10F8892433CFF8DF7C92FCA5B4D052B1498BB4C85A33A Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 ama satın almak daha iyi.böyle göz yoruyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 yalnız klavuzda hata var, hukuk fakülteleri 60bin falan gösteriyor, bazı okulların 2. öğretimleri 1. öğretimlerinden falan daha iyi sıralama istiyor, çoğu insan bi terslik olduğunu düşünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Dün ntvmsnbc'nin sitesindekinde dişhekimliği 8600 falandı istanbul üninin. Bu listede 15600 20000 falan. Kardeşimi diş hekimi yapacağız da, girmişken en yüksek puanlısı hangisiyse ona girsin diyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 yalnız sıralamalar banada saçma geldi hani bilseydim 1 sene köpek gibi calısırdım.bogaziçin falan zorlanırmış yani :) özellerin tam bursluları falan bile baya yüksek sıralamalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 şimdi bunları tablo 4'ten mi bakıyorsunuz? alandışı değil.. onun için 0,15AOBP'li sıralama değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 yahu alan dışı alan içi sıralamalar baya yüksek herkes okusun diye mi yapıyorlar anlamadım. sonradan patlamasın yanlıslık falan. bide bazılarında başarı sırası yazmıyor onlar ne ayak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar