Noyanh Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 ya konuyu değişiyim de su kart yok mu hareketini yapan futbolculara kart cıkaran yok dünya kupasında kaç kere yapıldı o hareket . bi bizim hakemler mi uyuyor o kurala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 UniRoss said: Bütün videoda faullerini toplamışlar adamın 1 tane kırmızı kartlık müdahalesi yok.Nasıl yok pardon? En az iki kere tabanla çift daldı adam, hiçbiri yoksa bunlar var yani. Bir daha izle bence o videoyu. Ayrıca alışmaktan kastım hem hakemler hem futbolcular açısındandı. Bilica kaç kere hayvani faul yapıyor artık? Ben bu sezon öyle kırmızı kartlık 2 veya 3 faulunu görmüşümdür en fazla, onları da say desen sayamam. Hakemler de bilica, emre gibi futbolcuları güzel kontrol ediyor. Emre çok boş sarı kartlar da aldı geçen sezon bilmem onları gördünüz mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 holy emre cok kırmızı kartlarıda almadı geçen sene . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 1.15 diyorum sadece. ahauah canım lan bu benim sevdim : D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 UniRoss said: Bütün videoda faullerini toplamışlar adamın 1 tane kırmızı kartlık müdahalesi yok. Y ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Masq'tan sonra futbol bölümünde ciddi cevap verilmemesi gereken bir arkadaş daha yetişti sanırım :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 adam premier ligde oynamış, kırmızı kart istatistikler abartı değil. detz dı fıtbıl. erkek oyunu işte, adam topa sert. anlamayan yorumlamasın. iyi geceler. :)):):) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 gece derken ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 ilk kırmızı kartında uplarız bunları :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Holy said: Bilica kaç kere hayvani faul yapıyor artık? Holy said: Ben bu sezon öyle kırmızı kartlık 2 veya 3 faulunu görmüşümdür en fazla, onları da say desen sayamam. Holy said: Hakemler de bilica, emre gibi futbolcuları güzel kontrol ediyor. Holy said: Emre çok boş sarı kartlar da aldı geçen sezon bilmem onları gördünüz mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Bana bu sezon bilica'dan gelen 5 tane kırmızı kartlık faul gösterir misin masq? :) Sonra da boş kalma ama, mutluluğun resmini yap bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 kendi takım arkadasının bogazını gırtlaklayan emreyi oyundan atmayan bir hakem var hakem daha oyun kurallarını bilmiyor emre böyle bir hareketi degil kendi takım arkadasına top toplayıcı cocuga bile yapamaz sonra bu oyuncular benim yapım bu demesinler senin yapın buysa oyunun kuralları da bu kardesim 1 mac oynarsın iki mac güle güle ihraç gerektiren haller 6. sıradaki Saldırgan, hakaret edici veya küfürlü bir şekilde konuşursa ve/veya jest ve el kol hareketleri yaparsa 2:karar Bir oyuncu oyun alanı içinde veya dışında rakibe, takım arkadaşına, hakeme, yardımcı hakeme veya herhangi bir diğer kişiye karşı ihtar veya ihraç gerektiren bir ihlal yaparsa ihlalin şekline göre cezalandırılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Hiç birşey olmaz. Böyle adamlar prim yapıyor türkiyede, çekice iticen, bacak kırıcan. Acayip de başarılı olur bak görürsünüz. Yalnız herif bir pozisyonda kendi kalecisini çekip gölü çizgiden çıkarıyor, hasta valla. Lugano+bilica hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 UniRoss said: Bütün videoda faullerini toplamışlar adamın 1 tane kırmızı kartlık müdahalesi yok. SJKADFHAKSDJHFKLVAGISUPEJROŞPASDKVAÜSÜ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 taban ile dalmak ne zamandan beri direk kırmızı kart oldu : ) futbolu bilmeyenler çıkıyor ortaya. o pozisyonların hiç birisi kırmızı değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 http://habs.theoffside.com/files/2009/04/cana-nasri1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 müdaheleler cidden efsane sertte, geçen seneki sunderlanddaki gibi 30 maçta 11 sarı göreceğini sanmıyorum türkiyede. sunderland ile gs nin oynadığı futbollar farklı + hakem faktörü de varken 5-6 sarıyla bitirir sezonu. şu ligde antaldayaki sedatmıdır nedir o balta bile kırmızı almadan maç bitirebiliyorsa , sıkıntı olmaz. böyle hırslı bir futbolcu tam GS nin orta sahasına aradığı kandı. 1 gömlek attırır GS yi aynı lucas neillde olduğu gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Ya İsmail Gülüren falan da oynuyor bu ligde, ne kasaplar var. Emre geçen sezon 5'ten bile fazla kırmızı karttan rahat yırttı, çıkartılmayan sarıları saymayarak tabi bu, sadece direkt kırmızılarından bahsediyorum. Emre'nin alıştığı, yapmadığı falan yok. Hala aynı sonradan görmeliğiyle "buraların gıralı benim huleyn" diyen karaktersiz bir kasap, ayrıca çirkef. Maç içindeki faulleriyle olsun, etrafa konuşmasıyla olsun, dayılanmalarıyla olsun falan sürüyle kart hak eden ama çok azını alan bir adam. Neden acaba? =) Kart isteyene Dünya Kupası'nda kart çıkartılmadı diyen biri olmuş, o kural sadece bizde var sanırım. Premier Li'de de, CL ve UEFA'da da görmedim ben öyle bir olay. Burada o kural var ki hakemlerin otoritesi iyice artsın, rahat rahat apabilsinler şerefsizliklerini diye. Yoksa kart isteyene kart çıkartmasa adam aynı oyuncu 5. faulü yaptığında haklı olarak kart istediğinde tribünlerden de tepki çeker, her şey olur. Ama onu yapamayınca hakemin hareketleri ortalama seyircinin daha az dikkatini çekiyor işte. Hakemlerin otoritesi haddinden büyükken daha da büyüten yasalar çıkıyor. Sahanın yöneticisi olmakla padişahı olmak arasında fark var çünkü :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 4Ever said: taban ile dalmak ne zamandan beri direk kırmızı kart oldu : ) futbolu bilmeyenler çıkıyor ortaya. o pozisyonların hiç birisi kırmızı değil.Taban ile adamın ayağına/bileğine/bacağına vurmak direk kırmızı değil mi diyorsun şimdi sen? Oldu canım, biz sizi ararız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Topa müdahale etmek serbest yalnız, ve topa müdahale etmeye çalışıp kazayla adama girmiş bulunursa hakem insiyatif kullanıp "rakibe taban girmek" yerine "topa dengesiz girmek" cezasından sarı kart verebilir. Bir şey de söylenemez yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Holy said: Taban ile adamın ayağına/bileğine/bacağına vurmak direk kırmızı değil mi diyorsun şimdi sen? Oldu canım, biz sizi ararız. vurmak mı ? adam kayıyor topa müdahele yapıyor bazılar. Ara canım beklerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Yahu bilmiyor musunuz siz kuralları falan? Tabanla adama kayarsan, ayağın değmezse tehlikeli hareketten sarı kart alırsın(adama nerden ve ayağa ne kadar tehlikeli olduğuna göre sarı almayabilirsin) Eğer tabanla adama kayıp ilk darbeyi topa değil de adama yaparsan direk kırmızı yersin. insiyatifi falan yok bu işin. Ha dünya kupası finalindeki gibi uçan tekmeye bile kırmızı vermeyen hakemler de mevcut tabi. Buna insiyatif değil hakem hatası diyoruz ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 İşte bi de tabanla topa kaymak var, adama kayarsa tabi kırmızı =) Adama tabanla bariz sakatlamaya dalarsa ıskalasa da kırmızı zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Topa kaymak isteyen her adam topa kayamıyor ama malesef :( Cana'nın da bunu yaptığı 1-2 pozisyon var videoda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UniRoss Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 286 resmi maç. 24187 dakika 9 gol 9 asist 87 sarı kart 2 2xsarı=kırmızı kart 4 kırmızı kart 47,6 maçta bir kırmızı kart görmüş ortalama. 3,2 maçta bir sarı kart görmüş ortalama. 31,7 maçta bir gol atmış yaklaşık. 31,7 maçta bir asist yapmış yaklaşık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar