Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sinek kaydı yardım edin !

Masticore

Öne çıkan mesajlar

vaperon said:

Yüzdeki yağ için traş sonrası mutlaka alkollü bir aftershave kullan. Var piyasada baya. En olmadı ara ara kolonya sürün. Oh mis.

Bilinen kaninin aksine alkol iyi bir dezanfektan degildir. Dogru, mikroptan falan arindirir ama ayni zamanda o bolgedeki hucreleri de mahfeder. Acik yaralara alkol surunce bildigin morarir mesela. Jiletle/makinayla suratini kazidigini varsayarsak -ki tras bundan ibaret, olu deriyi de aliyor- alkol yerine suratina daha iyi gelecek nemlendirici krem vesaire surmek daha iyi bir cozum olacaktir.

Bir de dedigim gibi, vucut nemlenmeye calistigi icin oyle oluyor ve cildinize duzenli bakim yapmadiginiz takdirde surekli olacak bisey. Ayni sey banyodan sonra ve/veya cildiniz sakalliyken de oluyordur mesela ama dogru duzgun farketmiyorsunuzdur.
Sosyal ağlarda paylaş

Braun Cruzer 3 kullanıyorum ama elim ekmek tutunca ilk yapacağım şeylerden biri kendime bir tıraş seti (tek bıçaklı permatik gibi ama metal olanı işte) alıp Arko'nun 8000 senelik sabununu kullanarak tıraş olmak. Finalde de Old Spice tabii ki. Gerçi bulunmuyor memleketimde artık ama olsun.

/Griswold
Sosyal ağlarda paylaş

bir an irin cruzer3 kullanıyor sandım..
şaşırdım
sonra tumblr'da koyduğu grow a mustache ve twitter'daki bıyıklı fotolarını hatırladım ve "evet evet irin kullanıyor!" diye haykırdım evde..

gerçi bu olaylar bi 3saat önce falan olmuş büyük ihtimalle ve ben göndere basmamışım..
Sosyal ağlarda paylaş

CapN said:

Oncelıkle sakal traşı olurken cıkma yonune gore olmaya dıkkat et
traştan sonra eskı yontem kolonya sur
sonrada tum suratına bebe pudrası dok
cıldını kurutucaktır yaglanmayıda durdurur

Bunu yaptım,çalıştı error'süz.. (tu) galiba bebe pudrasının içeriğinde ki çinko'nun marifeti... Nette araştırdım biraz ve düzelmeseydi şu kremi alıcaktım çünkü Uriage çinko bar

sağolun varolun hepiniz..
Sosyal ağlarda paylaş

Ne yaparsan yap,traş sonrası kolonya veya alkol derecesi yüksek zımbırtılar sürme yüzüne. Traş sonrası cilt zaten nemini yitirir, yüzüne alkol vurman iyice kurutur. Traş somrası nemlendiricili birşeyler sür yüzüne.

Yüzünün yapış yapış olması belkide nemini yitirdiği için, cildin yaptığı bir savunma mekanizması olabilir. Yada kullandığın, köpüklerde bir sorun var.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...