Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 illa makine olacaksa da braun olmali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Yüzdeki yağ için traş sonrası mutlaka alkollü bir aftershave kullan. Var piyasada baya. En olmadı ara ara kolonya sürün. Oh mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seceba Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 welcome to the erkeklik i will be your guide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 welcome to the komiklik noone will be your guide. absonun dedigi gibi.makina ile olucaksan braundan başkası hiperyalan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 vaperon said: Yüzdeki yağ için traş sonrası mutlaka alkollü bir aftershave kullan. Var piyasada baya. En olmadı ara ara kolonya sürün. Oh mis. Bilinen kaninin aksine alkol iyi bir dezanfektan degildir. Dogru, mikroptan falan arindirir ama ayni zamanda o bolgedeki hucreleri de mahfeder. Acik yaralara alkol surunce bildigin morarir mesela. Jiletle/makinayla suratini kazidigini varsayarsak -ki tras bundan ibaret, olu deriyi de aliyor- alkol yerine suratina daha iyi gelecek nemlendirici krem vesaire surmek daha iyi bir cozum olacaktir. Bir de dedigim gibi, vucut nemlenmeye calistigi icin oyle oluyor ve cildinize duzenli bakim yapmadiginiz takdirde surekli olacak bisey. Ayni sey banyodan sonra ve/veya cildiniz sakalliyken de oluyordur mesela ama dogru duzgun farketmiyorsunuzdur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 peki bu siyah noktalardan nasıl kurtuluruz? son 1 ayda suratımda 3 tane siyah nokta çıktı. ben gibi duruyorlar. var mıdır bi formulu fln? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Sıkıcan onları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 bi de sakallarını mümkün mertebe tersten almayın, hayvan gibi güçlenirler sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Braun Cruzer 3 kullanıyorum ama elim ekmek tutunca ilk yapacağım şeylerden biri kendime bir tıraş seti (tek bıçaklı permatik gibi ama metal olanı işte) alıp Arko'nun 8000 senelik sabununu kullanarak tıraş olmak. Finalde de Old Spice tabii ki. Gerçi bulunmuyor memleketimde artık ama olsun. /Griswold Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 bir an irin cruzer3 kullanıyor sandım.. şaşırdım sonra tumblr'da koyduğu grow a mustache ve twitter'daki bıyıklı fotolarını hatırladım ve "evet evet irin kullanıyor!" diye haykırdım evde.. gerçi bu olaylar bi 3saat önce falan olmuş büyük ihtimalle ve ben göndere basmamışım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 sinek kaydı olayını yanlış anlamışım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 o başlık nedir ya heheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 dasaaa said: bir an irin cruzer3 kullanıyor sandım.. şaşırdım abi şok oldum ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 dasaa dese daha çok şaşırırdım. tüysüz tıfılın teki intibası uyandırıyor bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 gel kıllı döşüme yat huun.. lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 CapN said: Oncelıkle sakal traşı olurken cıkma yonune gore olmaya dıkkat et traştan sonra eskı yontem kolonya sur sonrada tum suratına bebe pudrası dok cıldını kurutucaktır yaglanmayıda durdurur Bunu yaptım,çalıştı error'süz.. (tu) galiba bebe pudrasının içeriğinde ki çinko'nun marifeti... Nette araştırdım biraz ve düzelmeseydi şu kremi alıcaktım çünkü Uriage çinko bar sağolun varolun hepiniz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 fastreloader said: başlığı, -sinek kaymış ve başına bişey gelmiş -sinek sana kaymış diye okuyan tek insan ben miyim hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 baska yerlerini tras ettigin şeyle yüzünü tras edersen olur bahsettigin şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Ne yaparsan yap,traş sonrası kolonya veya alkol derecesi yüksek zımbırtılar sürme yüzüne. Traş sonrası cilt zaten nemini yitirir, yüzüne alkol vurman iyice kurutur. Traş somrası nemlendiricili birşeyler sür yüzüne. Yüzünün yapış yapış olması belkide nemini yitirdiği için, cildin yaptığı bir savunma mekanizması olabilir. Yada kullandığın, köpüklerde bir sorun var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 alakasız bişi sorayım. benimde yüzümde sağ taraf kulağıma doğru çıkıyor. sol taraf aşağı iniyo. sanki yana taramışım gibi sakalları :D sürekli aşa doğru traş oldum. hiç yukarı yapmadım. zamanla düzelir mi bu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 hayır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 hep böyle taramış gibi mi kalıcak ? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 5 sayfa ne güzel tartışmışsınız. Sakalım çıksa da ben de konuşabilsem sdfdsfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 mach 3 turbo üstten tersten. tamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Abi hayatınızda makasla traş oldunuz mu ya?Çok keyifli oluyor.1 ay uzatın sonra makasla kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar