Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 hahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 abi berberde ustura ile tras olmanın verdigi rahatlık hicbirinde yok, zaten daha once de soylemistim. ama makina cok salakca geliyo ya bana. sanki tras bıcagını kullanmayı beceremeyecek cocukların eline makina veriyolarmıs gibi. askere gidince napıcan orda da mı makinayla olcan her sabah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 işte o yüzden önce traş bıçağını kullanmayı öğretiyoruz bir süre sorna işe güce giderken zamandan kazansın diye traş makinası alıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 başlığı, -sinek kaymış ve başına bişey gelmiş -sinek sana kaymış diye okuyan tek insan ben miyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Ankarada traşımı kendim oluyor ama şantiyede en büyük keyfim sabah erken veya şantiye çıkışı gidip berbere traş olmak. em şantiye dışı insan görmüş oluyorum hemde 2 gün idae edecek güzel traş oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 fastreloader said: başlığı, -sinek kaymış ve başına bişey gelmiş -sinek sana kaymış diye okuyan tek insan ben miyim değilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Tersten traş sadece düğün gecesi iyidir sakallar uzamasın gece rahat olsun diye ama ertesi gun ve balayı sivilce ile uğraşılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Depitak kullan çok yardımcı olacaktır. Kökten çözer bütün dertlerini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 gillette in abidikli gubidikli bakımlı korumalı traş jelleri var suratta köpüreninden. onlardan kullanıyorum baya iyiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Ben her iki turlu de aliyorum. Kac sene once ters tras da olmaya basladim bilemiyorum acikcasi, ama evet suratin bir alisma donemi oluyor. Don't worry. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 abi berberde nasıl traş oluyorsunuz ya. bi kere olayım dedim. saç traşı bitti abi istersen sakallarıda alayım iyi olur dedi. peki dedim al. sürdü köpüğü oh mis. gırtlağa bi dayadı usturayı dokunmadı bile böyle milim kaldı ruhumu teslim ediyordum. feci korktum. o günden bugüne bi daha berberde sakal traşı olmayı denemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 toggie said: sanki tras bıcagını kullanmayı beceremeyecek cocukların eline makina veriyolarmıs gibi. askere gidince napıcan orda da mı makinayla olcan her sabah. breh! sanki eski usül traş oluyoruz, tek jiletlilerle ya da dedemin zamanında kullandığı ustura ile.. şimdiki bıçaklarla traş olmayı beceremeyecek adam yoktur.. ama makine traşı rahat ve çok çok daha hızlı ve çok daha ucuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 makineler yaşlılar ve sakal diye tüy taşıyanlar için ideal. az biraz kalın ve sert sakal varsa, haçamat ediyorlar suratı. bi de kadınların kullandığı makineler var ya kılı kökünden çekip alıyor, onlarla denemek lazım sakal traşını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Sakalı derisi ile beraber söker o bayanların makineler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 sakalı ağdayla almak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 çivi çiviyi söküyorsa sakalı sakalla almak lazım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Turkceplease Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 tıraş olma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Absolut said: Traş berbere gidilip ustura ile olunur diğerleri yüzü kazımaktır sadece. olay budur.. ben hayatim boyunca 3 kere makineye ozendim.. 3 kere gittim aldim makine, hem philips aldim hem braun aldim.. bide gittim 300-500 bayildim deli gibi.. nihayetinde gilette e geri dondum direk.. mis.. ben yanaklarimi tersten alirim.. diger heryeri normal alirim.. bide ben aksamdan tras olurum.. genelde iyi olur.. sabahlari dus sonrasi ozellikle yagli ciltlerde gozeneklerin acilmasi sikinti olabiliyormus.. benim cildim yagli deilde bu sorunu olan arkadaslarimda hep aksamdan tras olurlardi.. bide soyle bir laf vardir.. isini seven sabahlari.. esini seven aksamlari tras olurmus beyler ;) son olarak, baslik acaip bir fail oyle boyle degil, lol.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 bende makine sevmeyenlerdeyim gilette mach 3 herşeyi hallediyor ne yalan söyleyeyim ama berbere gitmek çok rahat bir şey. Ulan gaza gelipte saç sakal usturaya gitsem bi staj bitsin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 ben 3 yıldır makine kullanıyorum braun free glider hatta freegliderların dandiğinden.. en başta hani losyon fln var diye kullanyordum iyi geliyordu yuüzüme sorna baktım losyon pahalıya gleiyor şu anda losyonsuz kullanıyorum yüzüm alıştı ama daha önc edeiğim gibi bu meret şarjı tam doluyken kullanmak lazım yoksa motor yavaşladıkça sakalı kesmek yerine yolmaya başlıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 evet bu yolma hadisesi direk dogru.. igrenc bisey ama :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Makinayla tras olmak rahatliktir resmen de her cilde uyan bir olay degildir. Ben turlu turlu makina denememe ragmen cildimi mahfetti -ki jilet de pek yaramiyor zaten. Lakin diger yandan sabah tras olacagi vakti bir elinde makinayla TV basinda geciren arkadasim da yok degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Abi başlık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 SeaGle said: Abi başlık.. valla başlık her iki anlamda da doğru. Ayağım delik deşik oldu onlarda kayıyor ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar