Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bu saatte sarhoş olmak (laylaylooom)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya çok güsel bişii ama insanın ertesi günü düşününce bayaa bi keyfi kaçıo walla, şu "hang over" denen iirenç durum var ya, hani bööle miden bulanır, başın aarır falan. gerçi bende bööle olmuo pek (allahtan). ama ossun şimdilik iidir iidir,üstelik bi de daha geceye çoook var... hade hep beraber :D[signature][hline]şeyim hıyar diyene bi avuç tuzla koşmayın

[Bu mesaj Trojanmistress tarafından 13 Ağustos 2004 16:40 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
vodka sıcak dinlemez ijelim güzelleşelim.[signature][hline]ben-olm nooblara yazık deelmi,reskill çme lan çolouğa çocuğa,yiyosa gel ban karşı dur!

eragset(eraq)-çekerim lan,dirilmeselrmiş,kim dedi onlara oyunu bilmeden gelsinler buralar noob lara olum,nooblar lame,olm sende lamersin seni kesecem.
Mesaj tarihi:
ne sıcaa yaw? burası gayet ii, o kadar zeka bende de var heralde beyler ;) ayrıca hayatta votka motka içmem, eskiden içerdim dana gibi, votka-red bull olayı... şimdi ööle takılmıom walla.[signature][hline]şeyim hıyar diyene bi avuç tuzla koşmayın
Mesaj tarihi:
vodak sek veya birayla(vodakalı bira deel,yarım bardak vodka yarum bardak bira yeargh) karışık içilir,vişenlisde güzeldir.

YAŞASIN VODKA!

ti yi indirtmeyin dolabın ustunden uhm uhm hum[signature][hline]ben-olm nooblara yazık deelmi,reskill çme lan çolouğa çocuğa,yiyosa gel ban karşı dur!

eragset(eraq)-çekerim lan,dirilmeselrmiş,kim dedi onlara oyunu bilmeden gelsinler buralar noob lara olum,nooblar lame,olm sende lamersin seni kesecem.
Mesaj tarihi:
bugün cuma, canım sıkkın, akşam da işe gidiom, eh içmiim de nabiim deyin bakem bana bi yol erenler!!![signature][hline]şeyim hıyar diyene bi avuç tuzla koşmayın
Mesaj tarihi:
said:
DoGMeaT, 13 Ağustos 2004 16:45 tarihinde demiş ki:
vodak sek veya birayla(vodakalı bira deel,yarım bardak vodka yarum bardak bira yeargh) karışık içilir,vişenlisde güzeldir.

YAŞASIN VODKA!

ti yi indirtmeyin dolabın ustunden uhm uhm hum

Redbull-Vodka, Vodka-Soda, Vodka-Fanta, Vodka-Vişne Suyu, her şekli süperdir. Hatta hiç karıştıracak birşey bulamazsanız Vodka-Makarna yapın onu yiyin :D Vodka rulz :horace: (keşler bastı patiyi)[signature][hline]http://www.frp-tr.net is back, and as powerful as you cannot imagine...
Mesaj tarihi:
Aman trojan dikkat et diycem ama, ben daha beter durumdayım :P

Sen gel en iyisi tokuşturalım şu kadehleri

*kling*

Kaç haftadır evde yalnızım, oturuyorum öyle lık lık lık. Halim kötü (-:[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki:
A mug of ale, and a fine tale!
Gimli yönetti
Mesaj tarihi:
bira icceksen venus derim :) harika ötesi hem şişe eşşek gibi hemde tadı bi başka (5 defa mı ne ictim ztn venus)[signature][hline]-hebele hebe hebe?
hebee bebehebehebe..
hebe be be?
-bee beee behebehebee.
hee hassie
Mesaj tarihi:
eywallah cierim, hade şerefeee, çilinggg çilinngggg... oluuum boşları alın bakiiim, getirin şööle masaya her türlüsünden, arkadaş yakinimdir :D olmazsa ben çıkıp bi dene de şarap aliim bari.[signature][hline]şeyim hıyar diyene bi avuç tuzla koşmayın

[Bu mesaj Trojanmistress tarafından 13 Ağustos 2004 16:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Valla soğuk 1-2 bira içilebilir patates kızartmasıyla..

votka için kivi suyu , portakal suyu, ananas suyu tavsiye edebilirim....[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür.
Umut denen şey umutsuzluk korkusu, inanç denen şey yokluğun duygusu
Mesaj tarihi:
bak bu saatte şarap içilmez işte kültürüne aykırı!
yaw alexi naaptın ne güzel bi açıklama yaptın ya sen çok didaktik bi insansın!
bira bence her saatte içilir ztn odanın perdeler kapallı gölgedeyim:)ha bide mesela gittin öğlen mangal yaptın şimdi onun yanında biramı kolamı güzel gider?!lütfen ama[signature][hline]
Mesaj tarihi:
said:
Trojanmistress, 13 Ağustos 2004 16:53 tarihinde demiş ki:
eywallah cierim, hade şerefeee, çilinggg çilinngggg... oluuum boşları alın bakiiim, getirin şööle masaya her türlüsünden, arkadaş yakinimdir :D olmazsa ben çıkıp bi dene de şarap aliim bari.

Madem masa yaptık, rakısı mezesi de olsun yau. Aaa.. Evladım sen bize bi yeni rakı aç, biraz da salata malata yeşillik bişeyler getir. Bakma lan suratıma öyle! içiyorum zaten atarım kafayı cık cık cık.. LIK lık lık.. OOohh..
Çling trojancım çlıng[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki:
A mug of ale, and a fine tale!
Gimli yönetti
  • Yeni Oluştur...