Kaede Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 deadwoll said: Bugün 13/5/33 oynadığım malphite'la bile küfür yedim ya başka bir şey demiyorum; -Noob malphite this is what happens when you take that much kills. -Dude half of them were solo kills? -That s why you are so noob retard. Ha oyunda da 10 15 kill farkla öndeydik ve sonuçta kazandık zaten, tek olay ashe ve premadei altta feedlemekten kasamadılar o yani dsfghf Şu oyunun oyuncu profiline hastayım. 4 arkadaş girmişler vayne seçtim yükselen favorim diye herif gitti ashe aldı bot dedi dedim napıyon kardeş 4ü birden yüklenmeye başladılar gittim alta bunlar troll için top 2 gitti ben sion + ez karşı solo vayne oynadım ve ezdim sonra herifler utandı da düzgün oynamaya başladı cidden abv westin komple Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 abv ne demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 allah belanı versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 +3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Kaede said: cidden abv westin komple hacı bi 1300 ratingi geç, yada normal queue da ciddi oynamayı bırak :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 dedi ap eve Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 tank eve olsa daha mı iyi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 böyle birşey varmış herhangi bir oyuncusunun normal elosunu falan ögrenebiliyoruz http://riot.control-c.ir/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silent Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 riot.control-c.ir güzelmiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Borastus said: böyle birşey varmış herhangi bir oyuncusunun normal elosunu falan ögrenebiliyoruz http://riot.control-c.ir/ herkes gire gire site çöktü kapatmışlar :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 var mı oynayacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 yoh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allure- Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 gelin lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Züpürge Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 cagrus said: Borastus said: böyle birşey varmış herhangi bir oyuncusunun normal elosunu falan ögrenebiliyoruz http://riot.control-c.ir/ herkes gire gire site çöktü kapatmışlar :/ ben onun yerine şunu kullanıyorum: http://www.lolking.net/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 +4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allure- Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 ya nasıl bir matchmaking vardır ki takımdaki herkesi daha önceden ignorelamış olmama rağmen aynı takıma düşüyorum öf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 lyv oyuna girince paticik kanalına bakıyomusun? arada gir bak oyunda olsalar bile milleti listeye eklersin sonradan bulman kolay olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 lyvle oyun attık sonunda veeee serverlar patch için kapatıldı. lyve oyun için teşekkür eder piyango oynamamasını temenni ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 cuma yardırabiliriz alsında 5v5 atılır max populasyon cuma bide haftasonları oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Şu an oynadığım oyunda neden bilmiyorum ama, GP lane'miş diyince premade ispanyollar shut up retard diye giriştiler bana. Böyle gerizekalı adamlar olunca oyun çekilmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 +1 dışardan adam alıyoruz oda 20 dakka bekletiyo gelen yokmu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 bi oyun atmaya geliyorum patch gibi bişi yapıyor var mı kimseler - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 ezici galibiyetimizin huzuruyla çıktık şimdi topluca ama oyunda ola nbi sürü adam var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar