LethE Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 cdr bot giyiyosan zaten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 cd botu ilerde satabilirsin cok rahat. takımına bağlı blue buff sana geliyorsa sürekli spell pene botunu cıkabilirsin. cd cok diye söyleyenlere alternatif buildler bunlar tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 EVIL_DeaD said: ne lvl 16sı falan sen cok geç cıkıyorsun o zmn bunu da yeni gördüm bişeyler demeye çalışmadan önce incele bak bakıyım lvl1 ulti cdsi kaç saniye lvl3 ulti cdsi kaç saniye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 lvl 6da girdiğin combat sayısıyla lvl 16da girdiğin combat sayısı aynı değil. ayrıca para kasma durumun da önemli. blue buffın sana gelip gelmediği de önemli. tonla değişken var buildlerindeki itemleri değiştiren Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 rylai dan önce deathcap yapmaya başladım hayatım değişti. http://i.imgur.com/uHeoe.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Sakalımız da var ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 sana kalsa rod of eycs yapiyorum la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 mid oynayıp roa ile başlamıyorsan daha el sürme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 +9 win streak oldu sen el sürme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 hıı sensin nub Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Taylan beni eklesene bugün çok pis dayak yedim dsjfds Lyvanna yine düz hesap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Ahri'yi satın alayım bari, Ezreal oynadığım her el sağ avuc sakat kalıyor, yordu resmen. Ahri çok apm istiyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 livanna dolorres 15 yıldır oynuyorum tanışalım mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 adamlar babbys first dota oynuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 çok stressizmiş ama tıkır tıkır mis gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Supradyn said: livanna dolorres 15 yıldır oynuyorum tanışalım mı cam aç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Sparkcaster said: adamlar babbys first dota oynuyo Güle güle scrub. http://i.imgur.com/IJYyj.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 xunn said: Ahri'yi satın alayım bari, Ezreal oynadığım her el sağ avuc sakat kalıyor, yordu resmen. Ahri çok apm istiyor mu? 4 apm istiyor.lol standartlarına göre çok livana ekledim NUB KAEDE YOUR MOM LOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Lyvanna_Dolores said: Supradyn said: livanna dolorres 15 yıldır oynuyorum tanışalım mı cam aç terbiyesiz sapık manyak HAYVAN HERİF ayh ekledim ;)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Tyrannus said: xunn said: Ahri'yi satın alayım bari, Ezreal oynadığım her el sağ avuc sakat kalıyor, yordu resmen. Ahri çok apm istiyor mu? 4 apm istiyor.lol standartlarına göre çok NUB KAEDE YOUR MOM LOL Alayım, hatun cocktwitch baya. Kaede büyüğüne de saygılı ol hödük, daha dün adamın götünde "AĞABEY NE İYİYMİŞ IREAL BUILDLARIN, BÜYÜKSÜN DAYI" diye geziyordun. BROTRAYAL. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Tyrannus said: +9 win streak oldu sen el sürmeabi. deme öyle. kaede'yi mid'e salıp support oynamak inanılmaz zevkli şu oyunda. böyle janna falan olup shield spamlicen paso, veya karma olup vercen speedi, shieldi. adam bir keyitlin tanrısı sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 oha bende deniyecem! derdim.. daha önce kaedeyle oynamamış olsam :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Yeni login müziği amma başarılı beah. http://www.youtube.com/watch?v=Rnf1MRdOFTE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 east/west geçişi yaparken forum accountu arada derede kalmıştı login olamıyodum. düzelttiler ettiler bugün benim durumumdakilere bide 10 oyunluk ip boost atmışlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 şunun sezonu ne zaman bitiyor off mmr fix lazım çok acil birine verdim düşürmüş baya mmr yerlerde ben de düşürdüm bi miktar gerçi toparlanacak gibi değil. low elo kemoterapi banyosu gibi kalp spazmı geçircem 3 ay sonra oyuna dönünce olcak şey değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar