Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

League of Legends

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
EVIL_DeaD said:
ne lvl 16sı falan sen cok geç cıkıyorsun o zmn

bunu da yeni gördüm
bişeyler demeye çalışmadan önce incele bak bakıyım lvl1 ulti cdsi kaç saniye lvl3 ulti cdsi kaç saniye
Mesaj tarihi:
lvl 6da girdiğin combat sayısıyla lvl 16da girdiğin combat sayısı aynı değil. ayrıca para kasma durumun da önemli. blue buffın sana gelip gelmediği de önemli. tonla değişken var buildlerindeki itemleri değiştiren
Mesaj tarihi:
xunn said:

Ahri'yi satın alayım bari, Ezreal oynadığım her el sağ avuc sakat kalıyor, yordu resmen.

Ahri çok apm istiyor mu?

4 apm istiyor.lol standartlarına göre çok

livana ekledim

NUB KAEDE YOUR MOM LOL
Mesaj tarihi:
Tyrannus said:

xunn said:

Ahri'yi satın alayım bari, Ezreal oynadığım her el sağ avuc sakat kalıyor, yordu resmen.

Ahri çok apm istiyor mu?

4 apm istiyor.lol standartlarına göre çok

NUB KAEDE YOUR MOM LOL

Alayım, hatun cocktwitch baya.

Kaede büyüğüne de saygılı ol hödük, daha dün adamın götünde "AĞABEY NE İYİYMİŞ IREAL BUILDLARIN, BÜYÜKSÜN DAYI" diye geziyordun.

BROTRAYAL.
Mesaj tarihi:
Tyrannus said:

+9 win streak oldu
sen el sürme
abi. deme öyle. kaede'yi mid'e salıp support oynamak inanılmaz zevkli şu oyunda. böyle janna falan olup shield spamlicen paso, veya karma olup vercen speedi, shieldi. adam bir keyitlin tanrısı sdf
Mesaj tarihi:
east/west geçişi yaparken forum accountu arada derede kalmıştı login olamıyodum.

düzelttiler ettiler bugün benim durumumdakilere bide 10 oyunluk ip boost atmışlar :D
Mesaj tarihi:
şunun sezonu ne zaman bitiyor
off mmr fix lazım çok acil birine verdim düşürmüş baya mmr yerlerde ben de düşürdüm bi miktar gerçi toparlanacak gibi değil.
low elo kemoterapi banyosu gibi kalp spazmı geçircem 3 ay sonra oyuna dönünce olcak şey değil
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...