Seperate Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 LethE said: yakında kapıycaklar (salladım bunu) free transferi geçebiliyorken geç sonra 0 dan hesap açıp geçmeye kasma (yada para bayılma) nasıl transfer ediyoruz geçeyim bari ,bir de lag durumu çok farkediyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 store/other kısmında move var ordan yapıyosun bi seferlik ücretsiz 2.de 20€ gibi bi fee var sanırım. genel olarak west > East polonyalılar swekidler lesser ülkeler yok tek problem fransızlar onlarda kötü oynadılarmı zaten direk surrend oluyorlar racial sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 20 temmuz 2011den önceki accountlara free veriyorlarmış ,benim üyelik sonra sanırım alamıyorum :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 o tarihten sonra ayrıldı w/e diye sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 esir kaldık o halde burda fu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Fin said: tek problem fransızlar onlarda kötü oynadılarmı zaten direk surrend oluyorlar racial sanırım. hahahahaha iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Arkadaşlar ben ciddi ciddi beraber oynayabileceğim bi grup arıyorum , Rated veya normal keyif için fark etmez. Gerçek anlamda supportlar dışında tüm karaktleri az buçuk bazılarını üst seviyede oynuyorum , var mı benim gibi bi oluşum peşinde olan , sıkılan solo'dan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 fizz ne güzelmiş.keşke ejderkız almasaydım.beleş oldu zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 aynen 5 kere falan oynadım ejderkarıyla çok da baydı meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 ejderhayı sharka yedirttim bu gün htdfteaqwa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 kath said: Arkadaşlar ben ciddi ciddi beraber oynayabileceğim bi grup arıyorum , Rated veya normal keyif için fark etmez. Gerçek anlamda supportlar dışında tüm karaktleri az buçuk bazılarını üst seviyede oynuyorum , var mı benim gibi bi oluşum peşinde olan , sıkılan solo'dan west - east? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 west - borzug / ka7h Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 şu 2günde salak bir durum oldu mousela ilgili,oyun içinde kaydırırken takılıyor mesela sağ üst tarafa nerdeyse kasıyorm ilerletmek için,takılıyor ilerliyor saçma sapan birşey yapıyor cursor:S lol dışında sıkıntı yok mouse da ilginç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uk Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Dun fizz i aldim, baya baya oynamasi eglenceli bi hero olmus :) Ama kesinlikle oyle gucu fazla degil, eger fizz e gelecek guncelleme ile bu gucleri azaltirlarsa tirt bi hale gelecek, umarim oyle bir sey olmaz :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Abi şu başlığı gördükçe sinirlerim bozuluyor. Az evvel oyuna bi adam geldi (Hon), "ben yeniyim ve league of legends'den geldim" dedi. Herşey buraya kadar normal dimi? Peki 15 dakikada 10 kere ölmesi normalmi? Sonrada quit çekti hani piyangodanmı çıktı eleman bunu anlamak güç ama leage of legends'den dikey geçiş yapanlar Hon oynayamıyor bunu anlamış oldum. Casual win. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Abi LoL vs. HoN dediğin şey 31 ve ilk seks gibi bir olay yani. Teoride olayın nasıl işlediğini biliyosun ama real deal gelince blöş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 hmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 İleri geri neticede, aşağı yukarı. Cipcop. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Dota 2'ye bekleriz. IZZZZZZZZZZZZAAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 argos seni bi lol oynarken görsek :/ hayır hondada ratingin kaç bilmiyorum ama yeni gelmiş adamlarla birlikte niye oynuyosun? hon matchmakingi bu kadar kötü mü? ps: hayır banada denk geliyo hon nooblar adama item almayı felan öğretiyosun, düzgün konuşuyosun ne yapcak ne etçek adam deniyo en azından. se direk N00bs fucktards modunda mı konuşuyosun bunlarla? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 hayır hon demiş bi de adam. dota 2 betayı alamadın galiba. simetri bozukluğu var. neyse lol konularına gelip gelip işeyenler hep hon tayfası oluyor anlam veremesek de, bağışıklık mevcut artık. hon'u da ne kadar kötü oynuyorsan yeni gelip oyunu bilmeyen adamlarla aynı oyuna düşüyorsun hani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dddbb Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 2012'ye gircez hala hon lol den iyi diyenler var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 üstüne gitmeyin argos honda ban yiyince sıkılmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 bu haftanın freelerinden renekton ne hoştur ne güzel champtır öyle hevesim geçer gerçi 3 güne ama sardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 LethE said: argos seni bi lol oynarken görsek :/ Bu başlık yeni açıldığı gün 2. sayfasına LoL hakkında kişisel yorumumu yapmıştım, oradan alıntı yapayım istersen; Lord_Argos said: LoL beni ürkütüyor gerçekten... Suratlarında gülücük eksik olmayan cino kılıklı minionlar, buggs bunny kılıklı herolar, sevimli ve gereğinden fazla şirin şeyler... Ama en önemlisi hepsinin sizi öldürmeye çalışmasında nasıl bir psikoloji gizli bunu hiç düşündünüzmü? Evet, John Wayne Gacy (Palyaço Katil) hayatını okuyanlar belkide bunun böyle olmadığını çok iyi bilir... "Disneyland'da Görüşürüz..." John Wayne Gacy, birçok maskesi olan bir adamdı. Bunlardan biri erkeklik maskesiydi. Çok katı birisi olan babasının ona taktığı güç timsali olan isme layık olabilmek için sert ve kabadayı bir hava edinmeye çalışmıştı. Bunun dışında orta sınıf saygınlığı maskesi vardı; bir Chicago banliyösündeki çiftlik tarzı, hoş evi bunu sembolize ediyordu. Gerçek anlamda bir maskesi bile vardı; hastanede yatan çocukları eğlendirmek için makyaj yapıp kendisini 'Pogo' isimli sırıtan bir palyaço kılığına sokuyordu. Ancak Gacy, suç tarihinde ruhu en canavarca bölünmüş sosyapatlardan biriydi ve maskeleri bu korkunç gerçeği saklıyordu. Bu "erkekçe" görünüşünün altında, acı çekmiş olan, kendinden nefret eden ve genç erkekleri avlayan bir eşcinsel yatıyordu. Gülen yüzünün altındaysa alaycı, tatminsiz bir sadist vardı. Evinin altındaki boşluk alanda, çamurlar içinde iki düzineden fazla ceset çürümekteydi... Çevresinde iyi kalpli, sevecen, alçakgönüllü bir insan olarak tanınan Gacy 1972'den itibaren 6 yıl süreyle delikanlıları kandırıp evine götürmüş, birlikte olduktan sonra işkence yapmış ve boğarak öldürmüştü. 33 cinayetten sorumlu tutulan Gacy, idam cezasına çarptırıldığında jüri üyelerine "Disneyland'da görüşürüz" demiştir. Elbette bu oyunu oynayanların eşcinsel, anti-sosyal sosyapatlar haline geleceğini söylemiyorum ama insan psikolojisinde ne tür etki bırakır bilinmez tıpkı John Wayne Gacy'nin de bilmeden, bu duruma düştüğü gibi... Kişisel tercihimmi? Tabiki hon... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar