Kaede Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 katarina kadar hp per lvl alan ap yok oha w + e den gelen dmg reductionla en tanky aplerden biri hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 fragile değil o kadar ya ki+shunpo baya efektif çok fazla mobility var zaten her türlü bi yere teleport olup kaçarsın yeni skinleri beğendim baya aslında hallowen için eklenenler iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 az önce elemanın teki oyundan sonra kendi kendine konuştu ne dediğide pek anlaşılmıyor ama komedi asdf mal FredÐee: its cool FredÐee: what we win FredÐee: impossible FredÐee: and good FredÐee: becasue FredÐee: i have mor minpoins FredÐee: minoins FredÐee: than FredÐee: kartes FredÐee: this abigo FredÐee: is best player FredÐee: of our team FredÐee: he always 5v1 FredÐee: with his ult FredÐee: and sivir FredÐee: said FredÐee: kartes! FredÐee: why? FredÐee: u FredÐee: alon FredÐee: attack 5 enemies FredÐee: and he sain FredÐee: said FredÐee: "beacause, im hot" FredÐee: he said FredÐee: all of us noobs FredÐee: becaus FredÐee: he ubermacho FredÐee: and when i pushed bot FredÐee: he said FredÐee: gj dude FredÐee: u have balls.. FredÐee: he said FredÐee: okeay all FredÐee: its good FredÐee: game FredÐee: and FredÐee: peace FredÐee: and FredÐee: bb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Katarina ve Annie'ya karşı özel bir sevgim var benim. Annie oynadığım ilk hero, Katarina oyun kazandığım ilk hero. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Annieye yazık olmuş o zmn feed feed feed :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 oyun atalım patiler gelin sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 ka7h / borzug ikisi de westte ekleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Bende geçdim weste açtım 0 dan 1 acc diğer tarafta baya hero skin vardı ama olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 şu oyunda report hiç bi işe yaramıyor sanırım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 westte olanlar paticik kanalına gelsin de bi oyun atalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 +3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 o kadar şov yaptık finle, kaçırdınız :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Fin said: şu oyunda report hiç bi işe yaramıyor sanırım ? Arada bana geliyor tribunal mailleri, mevzu çözüldü diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Fin said: şu oyunda report hiç bi işe yaramıyor sanırım ? yarıyor. benim köpek huysuzluk etti diye, oyunu kapatıp gezdirmeye çıkarmıştım, geldiğimde login olunca ekranda penalty level 1 oldunuz diyordu. önce uyarı sonra temp-ban atıyorlar aynı şeyleri tekrarladıkça. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Ben pek leave , afk fln yapmıyorum / olmuyorum ama nedense başıma çok geliyo , hele ranked maçlarda olunca tadından yenmiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 bol bol reportlıcan. her oyunda recall bastıfgında alt tab. tribunalı okumadan 'KILL HIM' (td) e bas. profit :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 genelde 5 kişi oluyoruz, karşıya da eli yüzü düzgün tipler geliyor kaliteli maçlar dönüyor bizde. takım olmadığında da 1 yandaş bulup eğlencesine oynuyorum öyle nolursa olsun diyerekten. oyunu çok ciddiye almak zarar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 das http://img585.imageshack.us/img585/3660/ireliap.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 nidalee (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 yalnız cumartesi geceside lol oynamak cidden sinir krizi geçirtiyor ,çoluk çocuk veledi zinalar doluşmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dddbb Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 ama lol candır deme öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 10-15 oyundur öyle böyle bir ezilme yok ,kesin +3 noob ,surrendde etmiyorlar ilginçtir nasıl bir zihniyetse westte durumlar nasıl ,west e mi geçsem? lv 20 de yeni olduyduk :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 yakında kapıycaklar (salladım bunu) free transferi geçebiliyorken geç sonra 0 dan hesap açıp geçmeye kasma (yada para bayılma) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 yaw tek başına bayıyor bu, lvl 20 summoner "Jeeztro" ekleyin pls, çok iyi tanklarım shenim ezerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar