Kaede Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 katarina kadar hp per lvl alan ap yok oha w + e den gelen dmg reductionla en tanky aplerden biri hatta
Fin Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 fragile değil o kadar ya ki+shunpo baya efektif çok fazla mobility var zaten her türlü bi yere teleport olup kaçarsın yeni skinleri beğendim baya aslında hallowen için eklenenler iyiymiş.
Seperate Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 az önce elemanın teki oyundan sonra kendi kendine konuştu ne dediğide pek anlaşılmıyor ama komedi asdf mal FredÐee: its cool FredÐee: what we win FredÐee: impossible FredÐee: and good FredÐee: becasue FredÐee: i have mor minpoins FredÐee: minoins FredÐee: than FredÐee: kartes FredÐee: this abigo FredÐee: is best player FredÐee: of our team FredÐee: he always 5v1 FredÐee: with his ult FredÐee: and sivir FredÐee: said FredÐee: kartes! FredÐee: why? FredÐee: u FredÐee: alon FredÐee: attack 5 enemies FredÐee: and he sain FredÐee: said FredÐee: "beacause, im hot" FredÐee: he said FredÐee: all of us noobs FredÐee: becaus FredÐee: he ubermacho FredÐee: and when i pushed bot FredÐee: he said FredÐee: gj dude FredÐee: u have balls.. FredÐee: he said FredÐee: okeay all FredÐee: its good FredÐee: game FredÐee: and FredÐee: peace FredÐee: and FredÐee: bb
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Katarina ve Annie'ya karşı özel bir sevgim var benim. Annie oynadığım ilk hero, Katarina oyun kazandığım ilk hero.
kath Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Annieye yazık olmuş o zmn feed feed feed :D
Alcest Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Bende geçdim weste açtım 0 dan 1 acc diğer tarafta baya hero skin vardı ama olsun
Fin Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 şu oyunda report hiç bi işe yaramıyor sanırım ?
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 westte olanlar paticik kanalına gelsin de bi oyun atalım
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 o kadar şov yaptık finle, kaçırdınız :p
Slint Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Fin said: şu oyunda report hiç bi işe yaramıyor sanırım ? Arada bana geliyor tribunal mailleri, mevzu çözüldü diye.
Jeeztro Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Fin said: şu oyunda report hiç bi işe yaramıyor sanırım ? yarıyor. benim köpek huysuzluk etti diye, oyunu kapatıp gezdirmeye çıkarmıştım, geldiğimde login olunca ekranda penalty level 1 oldunuz diyordu. önce uyarı sonra temp-ban atıyorlar aynı şeyleri tekrarladıkça.
kath Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Ben pek leave , afk fln yapmıyorum / olmuyorum ama nedense başıma çok geliyo , hele ranked maçlarda olunca tadından yenmiyo.
LethE Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 bol bol reportlıcan. her oyunda recall bastıfgında alt tab. tribunalı okumadan 'KILL HIM' (td) e bas. profit :D
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 genelde 5 kişi oluyoruz, karşıya da eli yüzü düzgün tipler geliyor kaliteli maçlar dönüyor bizde. takım olmadığında da 1 yandaş bulup eğlencesine oynuyorum öyle nolursa olsun diyerekten. oyunu çok ciddiye almak zarar.
tunca Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 das http://img585.imageshack.us/img585/3660/ireliap.jpg
Seperate Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 yalnız cumartesi geceside lol oynamak cidden sinir krizi geçirtiyor ,çoluk çocuk veledi zinalar doluşmuş
Seperate Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 10-15 oyundur öyle böyle bir ezilme yok ,kesin +3 noob ,surrendde etmiyorlar ilginçtir nasıl bir zihniyetse westte durumlar nasıl ,west e mi geçsem? lv 20 de yeni olduyduk :(
LethE Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 yakında kapıycaklar (salladım bunu) free transferi geçebiliyorken geç sonra 0 dan hesap açıp geçmeye kasma (yada para bayılma)
Jeeztro Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 yaw tek başına bayıyor bu, lvl 20 summoner "Jeeztro" ekleyin pls, çok iyi tanklarım shenim ezerim
Öne çıkan mesajlar